Halo Infinite - battle royale-móddal?

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 28.
  • Hír
Pár napja az IGN Unfiltered vendége volt a 343 Industries vezetője, Bonnie Ross, aki nemcsak arról mesélt, hogy majdnem a Gearbox csapatát bízták meg a Halo 4 fejlesztésével. Szó esett az Halo Infinite-ről és egy el nem készült Halo-játékról is.

A hét elején számoltunk be arról, hogy Bonnie Ross, a 343 Industries vezetője az IGN Unfiltered műsorának vendége volt, ahol többek között arról is mesélt, hogy a Halo 4 fejlesztését majdnem a Gearbox csapata kapta meg.

Ebben az interjúban azonban szó esett egy sor más érdekességről is. Többek között téma volt a Halo Infinite, amiről úgy nyilatkozott Ross, hogy egyfajta szellemi reboot lesz. A csapat ugyanis az elmúlt évek kudarcai után úgy döntött, hogy ideje visszatekinteni és felülvizsgálni, mi működött és mi nem, ez pedig meghatározza azt az irányt, amilyennek a Halo Infinite-nek lennie kell majd. A nagy önvizsgálat közben többek között arra jutottak, hogy a Halo 4 kampánya jól sikerült, ellenben a multiplayer módra ráfért volna még egy kis finomhangolás. A Halo 5 esetében viszont az online szekció kapott nagyobb figyelmet, a történet pedig túlzsúfolt volt és kicsit követhetetlen. Ross szerint a Halo Infinite-nek meg kell találnia az egyensúlyt.

Az interjú egy pontján szóba kerül a battle royale, mint lehetséges multiplayer mód. Erre Ross azt válaszolja, hogy alapvetően a Halo-sorozat sandbox természete alkalmas lehet egy ilyen opcióra, de más egyéb lehetőségek is nyitottak előttük. Mindenesetre terítéken van az ötlet, de semmi konkrétum nincs még az ügyben. Valószínűleg az Apex Legends sikere azért lendít majd ezen egy kicsit.

Végezetül szó esett a Halo 5 és a Halo Infinite megjelenései közötti időszakról is. Alapvetően hároméves ciklusokban érkeztek a Halo-játékok, éppen ezért nem titok, hogy a csapatnál felmerült annak ötlete, hogy elkészüljön egy Halo 5.5 vagy egy Halo 6: ODST, de ezt végül maga Phil Spencer Xbox-vezér lőtte le, még bőven azelőtt, hogy neki kezdtek volna a fejlesztésnek.

A Halo Infinite kizárólag PC-re és Xbox One-ra készül. A jelenlegi pletykák szerint 2020-nál előbb biztosan nem kapjuk meg a játékot. Még az is felmerült, hogy külön érkezik a kampány és a multiplayer szekció.

14.
kopic
#13: Halo 4? Ott mar jobban ragyurtak a sztorira azert. :)
13.
TheFlash
#12: maga a játék elhiszem, hogy korszakalkotó volt, mert tényleg nem sok olyan van ahol ennyire szabadon enged a játék, hogy akár végigmenj az egész pályán tankkal, vagy repülővel, de lehet simán lábon is, meg akciónak sem rossz, de aki már játszott ilyennel előtte annak nem nagy durranás, és az a 6+ rész az első óta kb semmit sem változtatott a formulán a grafikán kívül, meg hogy bejöttek a CoD féle classok a multiba. Kb mint a Forza, az is már rohadt unalmas, pedig anno a 3 után a 4 valami eszméletlen volt, vagy a Horizon hogy free roam forza, de az is unalmas lett már a 2. részre ...
12.
kopic
#11: Hat, ez is egy velemeny... :D
11.
TheFlash
#10: a 2 olyan baxott unalmas volt hogy végig se bírtam vinni :D Talán a legszarabb az összes közül, az 1 nek az elején még érdekesnek indult a története de nem nagyon lett belőle semmi, a többire meg már nem is emlékszem ,max annyira hogy a Reach-ben az elején magyarul beszéltek, és hogy az ODST különösen szar volt
10.
kopic
#8: Ha a 2-t is vegignyomod elotte, akkor talan jobban bejott volna. Az minden szempontbol jobb az 1-nel.
7.
kopic
#6: Nyomtad az elozo reszeket, vagy a 3-al kezdted?
6.
Nyarlako
#3: Anno a 3mat annyira sztáolták megvettem és egybek elment de összeségében nem értem mire fel istenitették annyira.
5.
kopic
#3: Hát lehet nem voltak egetrengetoek, de meg igy is sokkal jobbak voltak, mint az 5.resznek...
4.
McDuff
Ne erőltessék, mire ez megjelenik addigra, lecseng már...
3.
TheFlash
#2: mert a többinek aztán olyan erős sztorija volt hogy hűha... :D
2.
kopic
#1: A sztorija eleg kapkodos lett es akik nem olvastak az Escalation kepregenyt, azoknak eleg keszekusza és kovethetetlen. Egyertelmuen a sorozat leggyengebb resze nalam kampanyban, egyszer vittem vegig, ellenben az elso 3 reszt vagy 5x, a 4-et 3x. Ez mindent elmond szerintem.
1.
grindcore
Mondjuk az 5 kampanyaban nem tudom mi volt kovethetetlen, azert jo lesz pc-n ujra tolni, csak ne eroltessek a gagyi br-t :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...