Halo Infinite PC, XBOXONE

A Halo sorozat hatodik része egy vadonatúj engine-nel.
Típus:

Távozott a Halo Infinite vezető producere

Hullanak a fejek a Halo: Inifinite vezérkarában, Mary Olson, a játék kampányának vezető producere elhagyta a 343 Industries csapatát. Augusztusban a projekt kreatív igazgatója távozott a stúdiótól.

Távozott a Halo Infinite kreatív igazgatója

Először a Kotaku szellőztette meg, majd a Microsoft is megerősítette a hírt, hogy elhagyta a 343 Industries fedélzetét a Halo Infinite kreatív igazgatója, Tim Longo. A készítők szerint a távozása nem jár majd csúszással.

E3 2019: Így fest a Halo Infinite dobozképe

A szériához méltó, látványos borítóképet kap majd a Halo Infinite. A jövő karácsonykor érkező shooter doboza elég sokatmondó lehet azok számára, akik odafigyelnek a részletekre.

E3 2019: PC-re is 2020 végén jön a Halo Infinite

A Microsoft E3-as konferenciáján derült ki, hogy a Project Scarlett nyitócímeként jövő év végén, a karácsonyi szezonban jelenik meg a Halo-sorozat új fejezete, az Infinite. Nem kell aggódni, a PC-s változat is akkor érkezik.

E3 2019: Jövő karácsonykor érkezik a Halo Infinite

A Microsoft idei E3-as konferenciájának utolsó szereplőjeként kapott friss előzetest a Halo Infinite, ami jövő karácsonykor jelenik meg, méghozzá az új Xbox-konzol, a Project Scarlett nyitócímeként.

E3 2019: Izgalmas lesz a Microsoft konferenciája?

Már csak hetek vannak hátra az idei E3 rajtjáig, és ahogy az lenni szokott, a következő hetekben a pletykák is megszaporodnak. A NeoGAF fórumán most egy masszív Microsoft-bejegyzés jelent meg.

Minden idők legdrágább játéka lesz a Halo Infinite?

Ralf Adam videojáték-producer nemrég a német Auf ein Bier podcastjának vendége volt, ahol elmondta, a GDC-n keringő hírek szerint a Halo Infinite messze minden idők legdrágább játéka lehet.

Halo Infinite - PC-re és Xbox One-ra is megjelenik

A tavalyi E3-on bemutatott Halo Infinite kapcsán több ízben is arról pletykáltak, hogy a hosszúra nyúló fejlesztési ciklus miatt kihagyhatja a mostani generációt. Szerencsére nem így lesz!

Halo Infinite - battle royale-móddal?

Pár napja az IGN Unfiltered vendége volt a 343 Industries vezetője, Bonnie Ross, aki nemcsak arról mesélt, hogy majdnem a Gearbox csapatát bízták meg a Halo 4 fejlesztésével. Szó esett az Halo Infinite-ről és egy el nem készült Halo-játékról is.

Budapesten forog majd a Halo TV-sorozat

A Production Weekly Twitteren jelentette, hogy a Showtime által berendelt Halo TV-sorozat forgatási munkálatai jövő nyáron, június elején kezdődnek, méghozzá Budapesten.