Halo Infinite PC, XBOXONE, XSX

A Halo sorozat hatodik része, amit már egy vadonatúj engine hajt.

Új erőre kapott a Battlefield 2042 és a Halo Infinite

Két évvel ezelőtt mindkét lövölde nagy felhajtással jelent meg, majd mindkét cím hamar földbe is állt. Második esélyek azonban léteznek: a Battlefiled 2042 és a Halo Infinite játékosszáma is kilőtt a legújabb, igen sikeres frissítések után.

A pletykák szerint már fejlesztik a következő Halo-játékot

Iparági bennfentesek szerint már készül a Halo következő része a 343 Industriesnál, és úgy tűnik, a csapat egyre jobban elfordul a 2021-es Halo Infinite-től. A játékosszám is csökken.

A Netflix felvette a God of War művészeti igazgatóját egy játék fejlesztésére

Úgy tűnik, hogy Raf Grassetti és Joseph Staten egy jó kis csapattal együtt dolgoznak majd az új AAA IP-n.

A Netflix a Halo veterán fejlesztőjével lép be az AAA-játékok piacára

A Netflix Gamesnél kötött ki Joseph Staten, az első három Halo-játék írója és a Halo Infinite kreatív igazgatója. Az úriember egy vadiúj, multiplatformos AAA-játékot fejleszt a streamingszolgáltató égisze alatt.

Joseph Staten elhagyja a Microsoftot

A Halo Infinite kreatív vezetője Twitteren értesítette a játékosokat, hogy otthagyja a franchise-t és magát a Microsoftot is.

Elindult a Halo Infinite 3. szezonja

Egy blogbejegyzésben Sean Baron, a 343 Industries társvezetője a szezonális frissítések jövőjéről beszélt a 3. évad indulása alkalmából.

Launch traileren a Halo Infinite 3. szezonja

Hamarosan életbe lép a Halo Infinite eddigi legnagyobb frissítése, melyben számos új multiplayer térkép, fegyver, skin és egyéb újdonságok várják a visszatérő játékosokat.

Nem kap sztori DLC-t a Halo Infinite, a széria Unreal Engine-en folytatódik majd

A Microsoft 10 éven át építkezett volna a Halo Infinite alapjaira, a játék azonban mára igencsak felsült. A 343 Industries is elengedi a korábbi nagy terveket, a széria következő részét pedig már egy új, megbízhatóbb motoron építik majd.

Tisztázódott a Halo-franchise jövője

A 343 Industries csapatára rájár a rúd az utóbbi időben, de végre tisztázták a stúdió, illetve a Microsoft egyik legfontosabb franchise-ának a jövőjét.

Ex-Halo Infinite fejlesztők kritizálják a Microsoftot

A 343 Industries egykori munkatársai a közösségi médiában kritizálták a Microsoftot az elbocsátások után.