Halo Infinite PC, XBOXONE, XSX

A Halo sorozat hatodik része, amit már egy vadonatúj engine hajt.
Típus:

Halo Infinite - befutott a kampány launch trailere

Már csak egy bő hetet kell várnunk arra, hogy Master Chief sisakját felhúzva megismerjük a Halo Infinite történetét. A harcra készülve máris megnézhetjük a kampány utolsó előzetesét.

Halo Infinite - örökké csak harcolunk

Közeledünk a Halo Infinite megjelenéséhez, a Microsoft pedig leszállította az ilyenkor szokásos élőszereplős Halo-kisfilmet, ami ezúttal az emberiség történelmén végigrohanva mutatja be egy-egy kor hőseit.

A Halo Infinite-et is elárasztották a csalók

Sajnos nem tartott ki sokáig a Halo Infinite csalásvédelme, az online lövöldében máris felütötték a fejüket a wallhacket és aimbotot használó játékosok. A konzolos közönség a cross-play kikapcsolásáért kampányol.

Halo Infinite multiplayer próbakör

Ráfordult a huszadik évfordulójára az Xbox, a 343 Industries és a Microsoft pedig egy kellemes meglepetéssel ünnepelte a jubileumot. Idő előtt elérhetővé tették a Halo Infinite ingyenes multiplayer módját, amit természetesen mi is kipróbáltunk.

Indul a Halo Infinite első eventje

Habár a Halo Infinite többjátékos módja még csak bétaként üzemel, a 343 Industries a mai napon mégis útnak indítja a játék első különleges eseményét. A Fracture: Tenrai egy halom japán ihletésű kozmetikai extrát kínál a játékosoknak.

Hamarosan befut a Halo-sorozat első trailere

Egy villámgyors ízelítőt néhány napja már láthattunk a Paramount Halo-sorozatáról, érdemes lesz azonban rátapadni a The Game Awards gálájára is, ugyanis itt mutatkozik majd be először igazán az élőszereplős széria.

Aranylemezre került a Halo Infinite

Már semmi sem állhat Master Chief útjába, a spártai december 8-án biztosan megvetheti a lábát a Zeta Halo felszínén. A Microsoft és a 343 Industries bejelentette, hogy elkészült a Halo Infinite végleges változata.

Átalakul a Halo Infinite battle pass-rendszere

A napokban elindult a Halo Infinite többjátékos módja, de a battle pass nem nyerte el a játékosok tetszését. A 343 Industries tisztán és világosan hallotta a rajongók panaszait, így hamarosan barátságosabbá teszik a játék szezonbérletét.

Steamen is nagyot megy a Halo Infinite multija

Tegnap este beigazolódtak a pletykák: a Microsoft és a 343 Industries a teljes megjelenés előtt megnyitotta a Halo Infinite többjátékos módját. A játék nem csak a Microsoft platformjain, de Steamen is óriási népszerűségnek örvend.

Phil Spencer: jelenleg is nyereséges a Game Pass

Sokan úgy gondolják, hogy az Xbox Game Pass óriási játékkönyvtára és viszonylag alacsony havidíja komoly üzleti bukta a Microsoftnak, ez azonban távol áll az igazságtól. Phil Spencer elárulta, hogy a szolgáltatás nagyon is nyereséges.