Halo Infinite PC, XBOXONE, XSX

A Halo sorozat hatodik része, amit már egy vadonatúj engine hajt.

Halo Infinite - nem lesz online matchmaking a kooperatív játékmódhoz

A Halo Infinite nem fogja éppen megkönnyíteni a dolgunkat, ha kooperatív felállásban vágnánk neki a kampányának. Az Xbox a GamesRadarnak erősítette meg, hogy beépített online matchmakingre ne számítsunk.

Frissítve: Kiderült, hogy mikor bétázik a Halo Infinite kooperatív módja

Fény derült a legfontosabb részletekre a Halo Infinite-játékosok által régóta várt kooperatív mód bétatesztjét illetően. Jó másfél hetes tesztidőszakra készüljetek!

Halo Infinite - júliusban bétázik a kooperatív játékmód

A Halo Infinite kooperatív játékmódjának megjelenéséig még sok víz fog lefolyni a Dunán, de a következő hónapban legalább esélyt kapnak a játékosok, hogy maguk próbálják ki.

Elhagyja a 343 Industriest a Halo Infinite vezető tervezője

Újabb vezető pozícióban lévő személy hagyja el a Microsoft egyik legfontosabb stúdióját, a Halo-játékokat készítő 343 Industriest.

Halo Infinite - ütős trailerrel startolt el a második szezon

Sokat kellett várnunk rá, de tegnap este végre elstartolt a Halo Infinite második online szezonja, a Lone Wolves. Az eseményt egy fantasztikusan koreografált kedvcsináló vezeti fel.

Halo Infinite - sokat kell még várni a kooperatív módra

A Microsoft és a 343 Industries lerántotta a leplet a Halo Infinite jövőbeli terveiről. A rajongók valószínűleg nem lesznek boldogok, mert a kampány kooperatív módjára még legalább négy hónapot kell várniuk.

Battle royale-szerű játékmóddal erősít a Halo Infinite

Hamarosan elrajtol a Halo Infinite második szezonja, ami három új játékmódot is hoz majd magával. Ezek egyike lesz a Last Spartan Standing, ami egy battle royale-szerű próbálkozás.

Halo Infinite - a Certain Affinity is besegít

Erős volt a start, de mára nem áll jól a Halo Infinite szénája. A 343 Industries a vártnál jóval lassabban szállítja a lövölde frissítéseit, így csakis jó hír lehet, hogy a Microsoft a Certain Affinity csapatát is ráállította az ügyre.

Halo Infinite - májusban jön a második szezon

A Microsoft és a 343 Industries megerősítette, hogy május első hetében fut be a Halo Infinite második szezonja, a Lone Wolves. Új Battle Pass, vadonatúj térképek, játékmódok és limitált idejű események várnak ránk.

Halo-szakácskönyv a láthatáron

Eddig ismeretlen területre merészkedik a Halo-franchise: szakácskönyvet kap. A játéksorozat ihlette recepteket gazdagon illusztrálva, lépésről lépésre követhetjük – ezzel még Master Chief is mesterséffé válhat.