Halo Infinite PC, XBOXONE, XSX

A Halo sorozat hatodik része, amit már egy vadonatúj engine hajt.

Halo Infinite - ütős trailerrel startolt el a második szezon

Sokat kellett várnunk rá, de tegnap este végre elstartolt a Halo Infinite második online szezonja, a Lone Wolves. Az eseményt egy fantasztikusan koreografált kedvcsináló vezeti fel.

Halo Infinite - sokat kell még várni a kooperatív módra

A Microsoft és a 343 Industries lerántotta a leplet a Halo Infinite jövőbeli terveiről. A rajongók valószínűleg nem lesznek boldogok, mert a kampány kooperatív módjára még legalább négy hónapot kell várniuk.

Battle royale-szerű játékmóddal erősít a Halo Infinite

Hamarosan elrajtol a Halo Infinite második szezonja, ami három új játékmódot is hoz majd magával. Ezek egyike lesz a Last Spartan Standing, ami egy battle royale-szerű próbálkozás.

Halo Infinite - a Certain Affinity is besegít

Erős volt a start, de mára nem áll jól a Halo Infinite szénája. A 343 Industries a vártnál jóval lassabban szállítja a lövölde frissítéseit, így csakis jó hír lehet, hogy a Microsoft a Certain Affinity csapatát is ráállította az ügyre.

Halo Infinite - májusban jön a második szezon

A Microsoft és a 343 Industries megerősítette, hogy május első hetében fut be a Halo Infinite második szezonja, a Lone Wolves. Új Battle Pass, vadonatúj térképek, játékmódok és limitált idejű események várnak ránk.

Halo-szakácskönyv a láthatáron

Eddig ismeretlen területre merészkedik a Halo-franchise: szakácskönyvet kap. A játéksorozat ihlette recepteket gazdagon illusztrálva, lépésről lépésre követhetjük – ezzel még Master Chief is mesterséffé válhat.

Utolsó előzetesen a Halo-sorozat

Jövő héten rajtol el a Paramount+-on a régóta várt Halo-sorozat, aminek az új előzetese felvázolja, hogy a kilenc rész során nem csak Master Chief áll majd a történet középpontjában.

Halo Infinite - tudnivalók a második szezonról

A 343 Industries helyzetjelentést adott arról, hogyan állnak a Halo Infinite munkálataival, illetve hogy milyen célokat tűztek ki maguknak. A játék második szezonja májusban esedékes, az elsődleges cél, hogy ezt az időpontot tartsák.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!