Halo Infinite PC, XBOXONE

A Halo sorozat hatodik része egy vadonatúj engine-nel.
Típus:

Halo Infinite - lássuk Master Chief új ellenségét!

A 343 Industries a legfrissebb blogposztjában két concept artot hozott nekünk. Az egyik Master Chief egyik új ellenfelét, a rejtélyes Jega ‘Rdomnait illusztrálja, a másik pedig a főhős vadonatúj páncélzatát.

Veteránokkal erősít a Halo Infinite fejlesztőcsapata

A Halo Infinite első trailere jött, látott, de nem mondhatnánk, hogy különösképp megnyerte magának a rajongókat. A játék 2021 előtt nem fog megjelenni, a fejlesztésébe pedig be fog segíteni a korai Halo-játékok írója is.

Mi vezetett a Halo Infinite csúszásához?

A Halo Infinite gameplay demója nem aratott osztatlan sikert, de ez valószínűleg csak az utolsó érv volt a Microsoft számára amellett, hogy elhalasszák az Xbox Series X nyitócímének megjelenését.

Csak 2021-ben érkezik a Halo Infinite

Váratlan közleménnyel állt elő tegnap este a 343 Industries. A Halo Infinite fejlesztőcsapata kijelentette, hogy az Xbox Series X legnagyobb húzócímének szánt játék csak jövőre készül el.

Frissítve: Halo Infinite - ingyenes lehet a multiplayer

Érdekes pletyka látott napvilágot a minap: egy ír játékáruház hirdetése szerint free-to-play üzleti modellel érkezhet a Halo Infinite többjátékos porciója, ezzel követve a manapság népszerű trendeket.

Játékzenei összeállításunk következik

Ritka, hogy egy napon három olyan hír is beessen, amelyek a játékok soundtrackjeihez kapcsolódnak, most azonban így történt, mi pedig egy összeállításban tálaljuk őket nektek.

Halo Infinite - együtt érkezik a kampány és a multi

A korábbi pletykákkal és találgatásokkal ellentétben együtt érkezik majd a Halo Infinite egy- és többjátékos módja, és nem váratja meg a Microsoft a multival a rajongókat. Igaz, bétatesztelni nem biztos, hogy tudjuk majd.

Halo Infinite - részletek a tegnapi bemutató kapcsán

A Halo Infinite első gameplay-bemutatója látványosan megosztotta a játékosközösséget, a később napvilágot látott infómorzsák azonban annyit elárulnak, hogy bőven tartogat még meglepetéseket a játék.

Halo Infinite - lássuk a sztorit!

Az Xbox Games Showcase leginkább beharangozott résztvevője a Halo Infinite volt, így nyilván ez nyitotta a bemutatók sorát. Ahogy ígérték, a kiadott majdnem kilencperces gameplay a kampányra koncentrált.

Itt nézhetitek vissza az Xbox Games Showcase-t

Lefutott a júliusi Xbox Games Showcase, amelynek a főszereplői a Microsoft ernyője alatt készülő játékok voltak. A Halo Infinite-et előre beharangozták, de bőven fért még más is az egyórás műsorba.