Halo Infinite PC, XBOXONE, XSX

A Halo sorozat hatodik része egy vadonatúj engine-nel.
Típus:

Kiszivárgott a Halo Infinite sztorija

A napokban elindult a Halo Infinite első bétája, a korai változat azonban nem csak a többjátékos módhoz szükséges adatokat tartalmazta. Az adatbányászok rábukkantak a sztorimód szöveges fájljaira.

Halo Infinite - íme, egy teljes multis meccs

Akik regisztráltak a Halo Insiderre, a hétvégén esélyt kapnak arra, hogy részt vegyenek a Halo Infinite multiplayerének technikai tesztjében. A 343 Industries tegnap egy livestreammel előlegezte meg, mire számíthatnak.

Halo Infinite - közeleg az első próbakör

A 343 Industries szerint "akár már a jövő hétvégén" kezdetét veheti a Halo Infinite első próbaköre, amely egy technikai teszt lesz, és a botok megizzasztására fókuszál majd elsősorban.

Távoznak a Halo-sorozat showrunnerei

Lassan elkészül a Paramount Halo-tévésorozata, de könnyen elképzelhető, hogy csupán egy évadot kapunk Master Chief élőszereplős kalandjaiból, a sorozat showrunnerei ugyanis nem vállalnak be egy újabb szezont.

Halo Infinite - saját történetet hoz a multiplayer

A Halo Infinite többjátékos módja számos újdonsággal gazdagítja a korábbi Halo-játékok által lefektetett alapokat. A 343 Industries legfrissebb helyzetjelentéséből megtudhattuk például, hogy a multiplayer saját történetet vezet majd.

Új képek a Halo Infinite multiplayeréből

Az elmúlt héten többször is hallhattunk a Halo Infinite ingyenes többjátékos módjáról, most pedig egy csokorra való látnivalónk is van. Ráleshetünk öt várható térképre, a páncélunkhoz választható sisakokra és néhány járműre is.

E3 2021: Íme, a leginkább várt játékok listája

Tegnap este hivatalosan is a végére értünk az idei E3-as dömpingnek, ahol rengeteg izgalmas címet jelentettek be a kiadók és a fejlesztők. Most kaptunk egy toplistát arról, hogy melyik játékokra pörögtek rá a legjobban a nézők.

E3 2021: Halo Infinite - a multiplayerről bővebben

Egy tartalmas összeállítás erejéig ma is visszatért a 343 Industries csapata, hogy közelebbről is bemutassák a Halo Infinite többjátékos módját, amely a széria történelmében először ingyenesen elérhető lesz mindenki számára.

E3 2021: Ma újra pörög a Halo Infinite multija

Tegnap este újra megmutatta magát a Halo Infinite az Xbox & Bethesda Games Showcase alkalmával, de a 343 Industries még bőven tartogat látnivalót. Ma délután mélyebben is beleáshatjuk magunkat a játék ingyenes többjátékos módjába.

E3 2021: Mozgásban a Halo Infinite multiplayere

Master Chief az idei Xbox Showcase-t sem hagyta ki, és a kampány mellett a Halo Infinite multiplayerére is vethettünk egy pillantást. A két játékmód együtt érkezik majd a karácsonyi szezonban.