Warhammer: Vermintide 2 - tombol a varázslat szele

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 1.
  • Letöltés
Link másolása
Vagy legalábbis reméljük, hogy tombolni fog, ugyanis a Fatshark hivatalosan is bejelentette a Winds of Magic címre keresztelt DLC érkezését a Warhammer: Vermintide 2-höz, amiben a tartalom mennyiségére biztosan nem lesz panasz.

Szinte napra pontosan egy éve jelent meg a Fatshark lenyűgöző co-op játéka, melynek legnagyobb hibái a viszonylag gyorsan végigjátszható tartalom, és az ehhez mérten roppant lassúsággal érkező kiegészítők voltak. Most azonban némileg változhat a helyzet, ugyanis az új DLC roskadásig lesz tömve mindenféle izgalmas újdonsággal; új ellenséges frakció, kihívások, valamint egy titokzatos város is vár a játékosokra.


Beastmen néven egy teljesen új ellenséges sereggel kell majd szembenéznünk, akik a Chaos eddig ismert harcosainál is rémisztőbben néznek majd ki; a láncon nevelt ember-állat hibridek csak arra várnak majd, hogy rémisztő pengéikkel eltántorítsanak minket küldetéseinktől. Küldetéseinktől, melyek ezúttal a korábban még nem látott Helmgart városába szólítanak, ahol a táj mellett lehetőségünk lesz a számtalan új fegyvert és varázslatot is megcsodálni. A kalandok végeztével pedig a frissen debütáló kiterjesztett ranglistának köszönhetően nem lesz kérdés, hogy ki az igazi bajnok.

A Warhammer: Vermintide 2 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el, ami viszont a Winds of Magic DLC-t illeti, a leírások és a képek mellé egyelőre nem kaptuk meg sem a pontos árat, sem pedig a megjelenés várható dátumát.

7.
7.
BrockSamson
Jo kis jatek, sok kis aprosaggal, amit meg lehet tanulni meg kikiserletezni. Raadasul barmikor eloveheto egy par korre.
3.
3.
t0mchee
Nagyszerű. =) Mi rettenetesen rá prögtünk. Még most is minden háéten elővesszük minimum 3-4* :D Van már benne pár száz óránk + mind2 DLC-t is behúztuk. Plusz a játék DLC-k is viszonyléag olcsók. És még így is több tartalom van bennük mint egy AAA játék DLC iben :D
1.
1.
crytek
Humble haviba bele kurták ezt is így kb 3-4 euroért beszerethető akit érdekel..(Ma este indul az új havi csomag és mindenki adja el akit nem érdekel..)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...