Devil May Cry 5 - az előző részek tartalmából

  • Írta: szlav
  • 2019. március 2.
  • Videó
Link másolása
A hosszú, kusza történettel megáldott Devil May Cry-széria a jövő héten újra visszatér, ideje hát átfutnunk a korábbi részek eseményein. Leszámítva a 2013-as rebootot - a felnyírt hajú Dantéról nem beszélünk.

Nyakunkon a Devil May Cry 5 megjelenése, a Capcom ezért egy rövid összefoglalóval készült azok számára, akiknek csak ködösen dereng a korábbi epizódok története. Ha elfelejtettétek, hogy mi a helyzet Spardával, vagy hogyan jött a képbe Nero, akkor nem hibáztatunk - rég volt már mindez. Inkább zárkózzunk fel együtt és próbájuk meg elhessegetni a felnyírt, fekete hajú Dante mentális képét!

A Devil May Cry 5 március 8-án debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

30.
30.
godach
Mindent sorba játszva nem olyan rettentő rég fejeztem be az elsőt. A második már jóval szórakoztatóbb volt, míg most a 3 van soron. Talán ebben az évben lenyomom a franchiset.
26.
26.
Darksiders84
Én kihagytam a legutóbbi újragondolás számozás nélküli felújítást már nem is emlékszem miért de seggbe is rugom magam talán nem maradtam le sok mindenről de ezt az 5. részt már nagyon várom.
23.
23.
Darksiders84
#20: Bizony! Ninja Blade még valakinek?
20.
20.
A Fénybenjáró
#19: Bizony nem vagy vele egyedül! :)
18.
18.
A Fénybenjáró
Kevés videojátékról mondhatom el, hogy a rajongója vagyok de ennek tényleg rohadtul. Az egész sorozatnak. A 2. rész valóban gyengébb volt a többinél, viszont az 1-3-4 hatalmasak. Éppen ezért rendkívül örülök az 5. résznek! És annyi év várakozás után végre itt van! Let's rock baby!
16.
16.
PPtrl
mindegyik résznek megvan a maga pikantériája, de összegészében és story-ban mindegyik együtt a legjobb mindenhogyan:)
11.
11.
CreelienDareigeo
#10: A Capcom felcserélte a játékok sorrendjét az 5. rész és a hozzá készülő előzménykönyv - Before the Nightmare - miatt.
Az új sorrend: 3-1-2-4-5
Valszeg azért hagyták ki a 2-t a videóból mert a 2 eseményei a könyvhöz kapcsolódnak (Lucia és Dante legyőzi Balrogot) és a DMC5 sztorijához nem szükséges.
10.
10.
Gykrizsi
#9: Igen, de az történetileg az utolsó rész, vagyis érthető a kihagyása.
9.
9.
Slater1992
Vicces, hogy a Capcom totál kihagyta a legjobban gyűlölt részt a videóbol :D DMC2 valaki ? :D
5.
5.
Zelgadis187
#3: Az első két rész kimaradt de a többivel játszottam. Az hogy Virgil fia az csak ilyen rajongói találgatás nem?
3.
3.
tyber16
#1: Elvileg Nero Vergil fia így Dante a nagybátyja. Egyik játékkal se lősz bakot bár a devil-hez nem árt ha ismered az előzményeket a teljesebb kép érdekében. Ha az előzőekkel nem játszottál én azt mondom a Sekiro-t válaszd ezt meg majd nyár-ősz körül akciósan beszerzed.
1.
1.
Zelgadis187
Nero és Dante között van valami rokoni kapcsolat? Ez a játék érdekel most meg a Sekiro. Nem tudom melyiet kellene beszerezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...