Magyar nyelvvel frissült a Stardew Valley

  • Írta: szlav
  • 2019. március 2.
  • Letöltés
A hétköznapi rohanás közepette néha érdemes csak egy kicsit hátra dőlni, lazítani és körülnézni a szomszédságban, vagy a veteményesben. A Stardew Valley új frissítésének hála mostantól ezt magyar nyelven is megtehetjük.

Csalóka játék a Stardew Valley. Egy igen egyszerű, 16-bites látványvilágú, hagyományos "életszimulátornak" tűnik, de sokan tanúsíthatják: ha egyszer elkap, akkor nem könnyen ereszt el. Ha azonban eddig a nyelvi akadályok miatt nem tudtatok elmélyülni az apró falucska békés világában, akkor van egy jó hírünk: a legújabb hivatalos frissítés már támogatja a magyar nyelvet is.

A PC-re kiadott 1.3.36-as frissítés egyébként francia, olasz, koreai és török nyelvvel is megtoldotta a választékot. Emellett persze néhány kisebb bugjavítás is helyet kapott, a részleteket az itt található patch note-okban találjátok.

A Stardew Valley PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Switchen is megjelent, de létezik mobilos és PS Vitás változat is.

Ezek is érdekelhetnek

11.
semike
Szóval van magyar nyelv,konzolon?
Köszi
8.
godach
#7: Azok az elvetemült nagyon jó arcok.
Általában ingyen kulcsot, kulcsokat adnak a fejlesztők.
7.
frankdelgado
Bennem többször felvetődött már a következő. Vannak elvetemültek, akik ingyé lefordítanak rengeteg játékot pc re kíváló minőségben. A konzol zárt rendszere nem alkalmas ezen fordítások beültetésére, ugyanakkor a fejlesztőknek nem tartana semeddig beültetni. Teszteltetnék a fordítás minóségét, azt mehetne a publikumnak. Egy_két játék esetében még külön fizetnék is érte. Volt már ilyen próbálkozás a b agyobb kiadók felé?
6.
godach
#4: A Grip-et haverom fordította és mivel hivatalos volt a következő frissítés él a konzolos változatokban is úgy volt hogy bekerül.
5.
KopyAti
Mobilra még nincs is! :(
4.
shatterhand
Pc gondolom. De konzolon is kap?
3.
godach
Mondjuk, nem azért de TRC, ha már írtok róla, vagyis a munkásságáról, ami ráadásul hivatalos is lett, legalább egy említést érdemelt volna.

Apropó, a fejlesztőktől Lostprophet közbenjárására mi most a Winkeltje: The Little Shop szövegét kaptuk meg, ami szintén hivatalos lesz és a jövő héten hozzáfogunk a fordításának.
2.
Nyarlako
Egyszer ideje lesz pótolni. Starbound valaki? Abba is iszonyat idöt bele lehet tenni építkezéssel meg mezögazdasággal is akár.
1.
crytek
Végtelen időt bele lehet tolni. Volt már bundleba, magyar nyelvű is, más nem is kell :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...