Stardew Valley PC, PS4, SW, XBOXONE

A földművelős szerepjáték hamarosan konzolokon is tiszteletét teszi.
Típus:

Két új játékon dolgozik a Stardew Valley alkotója

Korábban is érkeztek hírfoszlányok, miszerint Eric Barone, a Stardew Valley megálmodója új játékon dolgozik. Most a fejlesztő megerősítette: két projekt is készülőben van, melyek közül az egyik a Stardew Valley világában játszódik.

Több mint 10 millió lakosa van Stardew Valley-nek

A négy évvel ezelőtti premierkor talán még maga az alkotó, Eric Barone sem sejtette, hogy egyszemélyes fejlesztése, a Stardew Valley ekkora siker lesz. A tízmillió játékos komoly eredmény, gratulálunk hozzá!

Teslákra költözik a Stardew Valley

Ideje lassan önálló videojátékos platformként tekintenünk a Tesla autóira? A Cuphead után a Stardew Valley is játszhatóvá válik az önvezető elektromos kocsik saját szoftverén, hála a legújabb, ünnepi frissítésnek.

Magyar nyelvvel frissült a Stardew Valley

A hétköznapi rohanás közepette néha érdemes csak egy kicsit hátra dőlni, lazítani és körülnézni a szomszédságban, vagy a veteményesben. A Stardew Valley új frissítésének hála mostantól ezt magyar nyelven is megtehetjük.

Mobilokra is megjelenik a Stardew Valley

A népszerű farmszimulátor még ebben a hónapban beveszi az iOS-t, később viszont Androidra is befut. A portot a londoni The Secret Police csapata készíti el, átszabott kezelőfelülettel és érintőképernyős irányítással vértezik fel azt.

Stardew Valley - augusztusban jön a multiplayer

Eredetileg az év első negyedévében kellett volna megjelennie, de végül kicsit megcsúszott a Stardew Valley régóta ígért egyik nagy újdonságának, a multiplayer módnak a premierje. Augusztusban vége a várakozásnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!

Multiplayer móddal erősít a Stardew Valley

Eric "ConcernedApe" Barone, a Stardew Valley alkotója a Twitteren jelentette be, hogy az év első negyedében egy hatalmas frissítést kap a játék, aminek keretein belül négyfős LAN-támogatással és online multiplayer móddal erősít a játék.

Megvannak a Steam Awards 2017 győztesei

Véget ért a Steam nem éppen szokványos díjkiosztója, ahol furábbnál furább kategóriákban szavazhattak a játékosok. A Cuphead zsebelte be a legtöbb elismerést, két díjat is hazavihetett.

A héten érkezik Switch-re a Stardew Valley

Az indie játékokat kedvelő Switch-tulajok örülhetnek a héten, több nagy sikerű fejlesztés is a héten kapja meg a várva-várt átiratát a hibridkonzolra. Meglepetésre a Stardew Valley is felsorakozott a premierek közé.