Elkészült a World of Warcraft: Dö Burning Crusade

  • Írta: Daks
  • 2006. december 30.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard ma jelentette, hogy befejeződtek a World of Warcraft: The Burning Crusade fejlesztési munkálatai. A jó hír mellé 23 új képet is mellékeltek.
A Blizzard ma jelentette, hogy befejeződtek a World of Warcraft: The Burning Crusade fejlesztési munkálatai. A jó hír mellé 23 új képet is mellékeltek.

A játék egészen pontosan január 16-án fog megjelenni, az új kiegészítőlemez segítségével pedig akár 70-es szintre is feltornászhatóak lesznek a karakterek. Akit a részletek bővebben érdekelnek, olvassa el a Gamekapocs előzetesét, melyből minden apróságra fény derül!


The Burning Crusade - Cinematic Trailer (köszönet érte djdonci02-nek)
28.
28.
Myko Alto
Grafika téma: nagyokosok! ott van a D&D online! Lévén lenni nagy rpg fan, mondom ebből a világból csak olyat csinálhatnak, amitől dobunk egy hátast és akkora alapkő lesz, hogy még a WoW-ot is ledönti a lábáról.



Szépen fogtam magam, letöltöttem a trialt, felraktam és elinditottam... bár csak ne tettem volna! Hiába volt (relative) szép és nem wow szerű a grafikája, az egész játék irányítása és hangulata, meg kinézete egy kalap fosadék volt! Toltam, toltam és a végén egy olyan uninstallt kapott, mint a pinty!



Magyarán a lényeg, hiába van sokak által hűűűűdeszép grafikája, ha maga a játék egy kalap fostalicska! Nagyon sok kell ahhoz, hogy minden klappoljon és egy olyan harmoniát alkosson, amitől a végtermék olyan lesz, mint pl a WoW! Ha az sikerül bárkinek, akkor majd lesz nekik is világszerte több mint 7 milió előfizetőjük!
27.
27.
Carbon
ugyanmar a grafja gyonyoru pont azert mert olyan warcraftos
26.
26.
Roly
gyengébb gép? :D

normal esetben igen, de eg orgrimmar-ironforge az már nem gyenge gépnek való
25.
25.
Roly
aki régóta olvassa az oldalt meg a fórumot, az tudja, hogy fél éve még úgy szidtam a wowot, mint a bokrot...most meg kb meghalnék ha történne valami a karimmal
24.
24.
Carbon
nemhiszem h lessz benne multi...amugy ez a jatek nem is a graffal akar hoditani es pont az a baj h csak kb 2 percig toltad...en is jatszottam egy probalhato verziot ami ingyen volt 2 hetig....akkor ketszer jatszottam kb es nekem se tetszett...csak kesobb kezdtem jobban erdeklodni iranta
23.
23.
Carbon
fiancskam te vagy nevetseges mar csak azzal h kepes vagy ijet ide irni...jatszodtad mar ezt a jatekot egyaltalan? nemertem a hozzad hasonlo embereket...meg azt mond meg, te nagyokos kanduhrka h mitol olyan nevetseges ez a jatek?
22.
22.
kanduhrka
Hát elég nevetségesen néz ki ez a játék:S
21.
21.
General Thomas
Meeeehh :DD



Myko barátunk pedig a Blizzard és a WoW örök védőszentje :D
20.
20.
szpiiit
Blizzard! Ügyes voltál! csak a grafikát basztad el.. nem kicsit.. nagyon! :)

Remélem értitek a poént:))
19.
19.
szpiiit
Ehez a videóhoz nem tudok hozzászólni!!! egyszerűen lenyűgözött!!! Sokkal szebb és izgalmasabb mint a alap wow vidója!!!! váááá de nagyon tetszett!!
18.
18.
Myko Alto
Tört szerver téma: természetesen törvényellenes a téma, lévén nem hivatalos a egész, a blizz nem engedélyez ilyet, magyarán aki így tolja, az igenis törvényt szeg véle. Hozzáteszem, amikor nekem nem volt meg még eredetiben, én is toltam 1 hónapot tört szervereken. Mostmár egy éve frankóval tolom és meg kell mondjam, ez az a valami, ami megéri az utolsó forintot is!!!! :)



Grafika téma: ki az a szerencsétlen retardált, aki attól élvez, hogy olyan játékot kap a pénzéért, ami szépen néz ki (relativ fogalom ugyebár), de a játékélmény és szavatosság a béka segge alatt stabilan leledzik?!?! Pff. Fel kell nőni és be kell látni, hogy a "nem a külcsin, hanem a belbecs" mondás azért valami kis igazságra tapintott rá!! A WoW grafikáját fikázóknak be kell látni, hogy ha nem is egy unreal 6 vagy HL 4 motor röfög alatta, attól függetlenül csodaszép világot prezentál mindenkinek, mindemellet tartalmas kikapcsolódást is nyújt. Szavatosság területén pedig ennél jobb játék nem is létezik! Mire kipörgeted teljesen, addig eltelik mondjuk úgy egy-két év! Mutassatok még egy ilyet, amit ennyi ideig lehet tolni úgy, hogy még mindig újat nyújt!



Végezetül: A BC-vel a drága Blizz még egy jó fél éves-éves elfoglaltságot adott nekünk, aminek én személy szerint (gondolom sok más társammal együtt) roppant mód örülök. Bár igazi dilemma elé állítottak most :) Toljam inkább a karimat 60-ról 70-re avagy kezdjek egy teljesen új Bloodelfet a nulláról?! :) DILEMMA!!!!
17.
17.
majoros25
Na először is boldog újévet másodszor tényleg nagyon király a videó és én igaz még nem játszottam a Wor Of warcraftal de látásból és olvasásból már ismerem és nagyon állat játék én egyet nem szeretek benne a fizetést egy játékér fizetni nem túl sportszerű( ezt nem úgy gondolom hogy megvesszük meg ilyesmi a neten keresztűl játszás) hát ez van.

Mert pl akik igazán ki akarják próbálni azoknak ebbe törik bele a fejszéjük és ez nem jó dolog na mindegy de amúgy nagyon állat minden a WoW-ban állat játék és szórakoztató na BUÉK mindenkinek :) XD
16.
16.
Roly
a grafikához:

amikor Orgrimmarban bent van 1500 ember, akkor még ez a grafika is sok...1 giga rammal is 5-10 fps között mozog
15.
15.
Roly
akkor egy kis kedv lelombozó a wowosoknak:

én novemberben rendeltem (volna) elő, sajnos akkor már minden helyen azt mondták, hogy elkelt az összes januárban magyarországra szállítandó példány! szal az, aki novemberben, decemberben vagy egyáltalán nem rendelte elő, nem kap a januáriból...ráadásul egy új cég veszi át a wowot magyarországon, ami azt jelenti, hogy akinek nem lesz januárban, az legközelebb MÁRCIUSBAN juthat hozzá.



szóval akkor januárban le kell ugrani bécsbe ha sürgős..
14.
14.
Imu
A videó tényleg nagyon ütős!
13.
13.
Carbon
2 Trishtan: végülis ékezetes billentyűzetem van:P csak szlovák nyelvre van beálitva mert a magyaron nem naon ismerem ki magam és szlovák jeleket többet használom mint a magyarokat....nah most egy kicsit megerölködtem:D
12.
12.
Daks
culo: a cikk (előzetes) még régen íródott, akkor még nem volt hivatalos
11.
11.
CULO
Nah elolvastam a cikket! Nem hivatalos az, hogy a Blood Elfek mellett ott lesz a Dranei faj??? Ezt nem értem:S
10.
10.
CULO
Nah szóval, hogy gabo 10000000000000000000000 véleményére válaszoljak!!! Ezt nem lehet elmondani...ezt érezni kell!!!:)

Carbon! Ne szégyelld, hogy törtön jáccol...én is úgy kezdtem!:P

És hogy egy kicsit is beszéljek a BC-ről!!:) Én vérbeli WoW-s vagyok!!! Iszonyatosan várom...már meg is rendeltem...engem még játék nem kötött le mint a WoW!!! És most ráadásul ez a kiegészítő....új tér a játékban!!!:) RLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.
9.
Trishtan
Carbon, vegyél már egy ékezetes klaviatúrát, mert így eléggé érdekes olvasni a hozzászólásaidat...
8.
8.
Borgi
ekeutánmajd mindenki Ilidian akarr lenni geco :O
7.
7.
Carbon
egyaltalan miert kene szegyenlenem h tort szerveren jatszok? nemvok olyan gazdag h fizessek erte amugyis tort szerveren jatszas nem illegalis es nem is jobb hanem inkabb rosszabb..es nem mondtam h buszke vok ra...biztos nemfog csodbe menni a blizzard amiatt a par szazezer ember miatt akik ugy jatszanak mint en..es most te gabo: ne iteld meg ezt a jatekot mig nemjatszottad foleg nem a grafja alapjan...ez ugy van mint az emberekkel...hiaba nez ki jol egy csaj hogyha undok es szornyu termeszete van, inkabb ne legyen annyira jo a csaj es legyen kedves meg stb....szal igy kell venni ezt a jatekot is...mellesleg en is igy gondolkodtam amikor elosszor jatszottam de mar megvaltozott a velemenyem....asszem ennyit tok hozzafuzni
6.
6.
Halfer
Na igen, ez a Trailer (ismét) elképesztő. Szívesen megnéznék egy ilyen animációs filmet a Warcraftról, persze szigorúan a Blizzardtól.

"You are not prepared!"
5.
5.
fpeter
a Vidi az télleg jó :]
4.
4.
Mast3rmind
Dkas pont te nem WoW-ozol habár teljes mértékben igazad van :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...