Left 4 Dead - az első képek

  • Írta: Daks
  • 2006. december 30.
  • Képek
Link másolása
Néhány rossz minőségű scan formájában ma megérkeztek az első screenshotok a Counter Strike készítőinek új játékából, a Left 4 Dead-ből.
Néhány rossz minőségű scan formájában ma megérkeztek az első screenshotok a Counter Strike készítőinek új játékából, a Left 4 Dead-ből.

A játék egyik legfőbb erénye az alatta futó motor lesz, mely az ismeretes Source nevet viseli. A fejlesztésben többek közt részt vesz az alapító Michael Booth, aki olyan játékok készítésénél is ott volt, mint például a Command & Conquer: Red Alert II: Yuri's Revenge vagy a C&C: Generals.
11.
11.
Madd Dogg
a tűz jól néz ki benne:D
10.
10.
Necros
Utys jól beszél!



Az lehet, hogy nem ez lesz a legszebb Source mootoros játék, de nem is az a lényeg, hanem a játékélmény. Ezt felejtik el sokan.
9.
9.
Pukhi-zik
8.
8.
Utys
nimat16: biztos?



Egyébként szomorú látni, hogy a sok vak embernek az első reakciója a fúj-de-szar-graf meg a tuti-nem-jó-mert-szar-a-graf. Csoda, hogy eladják a sok 0 játékélményes szép grafikás szemetet, amikor ilyen a hozzáállás. Tiszta idegesítő.
7.
7.
Daks
dpeter: co-op - cooperation azaz egy pajtival egyutt jatszatok le a kuldeteseket, egymast segitve
6.
6.
nimat16
grafika gyenge.egyébként a source technikailag sztem már akkor kicsit elavult volt mikor megjelent.
5.
5.
fpeter
miazaco-op?:D biztos minda2hözért^^
4.
4.
Mast3rmind
"A fejlesztésben többek közt részt vesz az alapító Michael Booth, aki olyan játékok készítésénél is ott volt, mint például a Command & Conquer: Red Alert II: Yuri's Revenge vagy a C&C: Generals."



FPS vs RTS :S akkor most melyikhez ért?
3.
3.
wasaby44
akkor ez co-op, multi, vagy single lesz?
2.
2.
pappandris3
Már nem azért h itt fikázzátok össze-vissza a grafikát oda volt írva h "néhány rossz minőségű scan" csak szólok!!!XD Egyépként sztem nem lessz rossz;)
1.
1.
Dyer
orulj neki. ez ritka fos egy grafika lesz ha ilyen marad....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...