Raklapnyi látnivaló érkezett a Days Gone-ról

  • Írta: zoenn
  • 2019. március 6.
  • Videó
A szaksajtó már kipróbálhatta a SIE Bend Studio nyitott világú zombis játékát, a PS4 következő nagy dobását. Az eredmény? Rendkívül kedvező fogadtatás, és egy csomó gameplay bemutató.

A nemzetközi szaksajtó már közzétette tapasztalatait a Days Gone egyik megjelenéshez közeli verziójáról. Az Oregon államban játszódó kaland nem csupán a felfedezésről és az akcióról szól, bizony a játékmenet tetemes részében átvezető videókat izgulhatunk végig. Most azonban egy csokornyi gameplay bemutatót kaptunk különböző magazinok jóvoltából.

A Days Gone április 26-án érkezik PlayStation 4-re - magyar felirattal.

34.
Oldman
31 #
A HZD azèrt nem volt gàz szerintem, pl a HUDokat teljesen ki lehetett iktatni a kèpernyőről. A nagyobb monstrumokat meg termèszetesen nem egy lövèssel lehetett àrtalmatlanìtani, csupàn a kisebbeket, ez ìgy összessègèben azèrt korrekt volt. A làtvàny magàèrt beszèlt, a törtèneti szàl pedig erős közepesre èrtèkelhető. Az Unchartednèl a fő boss harcok nekem sem tetszettek, főleg a 4-ik rèszben, azt nagyon elcsesztèk, màsodjàra vègigjàtszva ott a jàtèkot le is tettem. Szìtb..ott az ideg! :/
30.
Oldman
29 #
Hàt, ami a szìveden az a szàdon! :)
Egyèbkènt igazad van sok szempontbòl.
Viszont tudni kell, hogy főleg a fiatalabb gamerek az olyan jàtèkokra gerjednek, mint amilyenektől ègnek àll a szőr a hàtadon.
Szerencse, hogy sokfèle jàtèkbòl lehet vàlogatnunk. A kèszìtőknek nem egy esetben nem az èlethűsèg szàmìt, azzal tùl sok a macera.
28.
Oldman
A tèrkèp nagysàgàval sem lesz gond ùgy nèz ki. Pàr hozzàszòlò a motor korrekt irànyìthatòsàgàt is dìcsèri. Gondolom hallottàk valahonnan...?
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/kiszivargott-a-days-gone-terkepe
27.
frankdelgado
#20: Nekem is ez jött le! A WD-ben a legjobb karakter. Nem xarozik, nem lelkizik, mindíg azt teszi, amit kell. simán lebax egy pofont bárkinek, de 5 perc múlva ugyanannak meg is menti az életét. :)
26.
frankdelgado
#15: elnézést csak begombáztam...
25.
Oldman
Crysh!
Èn is csak belepillantok a videòkba, leszűrök pàr következtetèst ròla, aztàn ennyi. Ha nem jöttek volna infòk a jàtèkròl, akkor sokan mèg mindig egy hentelős gyenge jàtèkot sejtenènek mögötte.
24.
Oldman
VerIstvan!
Egyetèrtek nagyon! Èn pl a Divisiont emiatt hagytam abba 3-òra utàn! Ellenfelek helyett talàlati szàmokat làttam, meg rengeteg HUD-ot, amit csak rèszben lehetett kikapcsolni. Ennèl a jàtèknàl ahogy làtom nem lesznek ilyen gondok. Meg az a halàlom, mikor 50 lövedèket kell beleereszteni az ellenfèlbe mire megrogyik. A fő boss az màs persze... ha van èppen ilyen.
23.
Chrysh
Jó hogy nem mutatják meg az egész rohadt játékot bazdki.
21.
Oldman
19 #
Nem muszàj kèpessègeket fejleszteni, maximum ùgy nehezebb èletben maradni, ami egy jàtèk esetèben fontos dolog. A kraftolàs ha nincsen tùlbonyolìtva, akkor azzal semmi gond szerintem, sőt.
Ultimate! 18#
Azèrt volt kb 5-6-jàrmű a 60-ból, amit egèsz jòl lehetett vezetgetni, mèg bizony a helikoptert is ide sorolnàm. Az arànyokkal volt a gond.
17.
Oldman
A motor irànyìtàsi milyensègère kìvàncsi leszek, mert a videòkròl nèzve elèg èrzèkenynek tűnik, hìrtelen nagyon billeg a moci. Remèlem nem esnek abba a hibàba, mint anno a Ghost recon wildlands-nèl, mert a jarművek, ìgy a motorokè is kritikàn aluli volt. Utòlag valamicskèt javìtottak rajtuk az igaz.
16.
Juha
#15: Lassan a szándékosan ironikus trollkodásnak nincs értelme, mivel van elég alap-troll is, így az előbbieknek csak popcorn+cola :-)
15.
kamgecam
#9: Wow! Mi történt veled hogy ilyen nagyvonalú lettél? :D Neked is jár a pacsi na!
14.
Oldman
Nagyon jò összegzès a jàtèkròl! A hozzàszòlàsokat is èrdemes elolvasni.
https://www.gamestar.hu/hir/days-gone-hands-on-elozetes-260365.html
13.
Oldman
12 #
Igen, valòban! Először hentelős ostoba tömegcuccnak nèzett ki, mostanra màr a hömpölygő hordàk nem a lènyegi jàtèkmenetet jelentik, azok is csak egy kaszt, ki is lehet (?) kerülni őket. Az előrendelèsekkel azèrt óvatosan kell bànni, nem lòverseny a vètel. Minden bizonnyal lehet kapni a boltokban, nem kell hiànytòl tartani. Remèlem. :/
12.
Macifasz
#11: Minden nagyon jól hangzik, amit leírtál. :-) Emlékszem, amikor pár éve bejelentették az E3-on (asszem az új God of Warral egy évben) egy szimpla, zombis tucat lövöldének nézett ki. Ma meg már eléggé más a helyzet. :-D Első is rendeltem már hónapokkal ezelőtt a fémdobozos kiadást. :-D
11.
Oldman
Maci!
Nincs mit! Amit èrdemes mèg kicsit figyelni a teszt közben, hogy a tesztelő magyar sràc, ès a kèrdező emberke szeme hogy csillog miközben beszèlnek a jàtèkròl. Ez talàn azèrt sejtet valamit. :)
Àllìtòlag 3-szàlon fut majd a cselekmèny, de szàmomra egyelőre nem vilàgos, hogy külön-külön, vagy pàrhuzamosan. Szerintem utòbbi.. Mèg azèrt csiszolni kell a jàtèkon ezt-azt àllìtòlag, de àprilis vègère szerintük rendben lesz a game. Ami pozitìvum mèg, hogy a motor könnyen elromlik/törik, emiatt a vagdalkozòs motorozàst el lehet felejteni, ami nem is baj szerintem. Nagyon sok mindent lehet összeszedni, amiből többfèle tàrgy elkèszìthető. A napszakok ès az időjàràs folyamatosan vàltozik, melyek kihatàssal vannak jàrművekre, rànk nèzve, ès a fertőzöttekre egyarànt. ( nem zombikra ) A gyerek fertőzöttek mellett van jò pàr kaszt is màs-màs tulajdonsàgokkal. A sèrülèsek okozàsa elèg làtvànyos, nem egyszer brutàlis, ezt kihangsùlyozta a sràc. No, ez nem olyan nagy baj ùgy hiszem. :)
10.
Macifasz
#7: Wow, ez jól hangzik. :-O Köszi a tippet a videóra, ha hazaértem, meglesem. ;-)
9.
frankdelgado
#6: Most azé rágom a kefét na. Ráadásul magyarul jön ki, amiért nagy pacsi jár.
8.
godach
Feladtam. Előrendelés leadva.
7.
Oldman
Üssètek be a youtube-ra, hogy IGN hungary : motorok ès fertőzöttek. Egy előtesztet làthattok 17-percben. Kb 30 òra komolyabb story-szàl, ès nagyjàbòl 50-òra kutakodàs van a jàtèkban, hatalmas tèrkèppel. Minősèginek tűnik a cucc a tesztelő szerint!
6.
Marcus88
Nem várok egy TLOU/GOW szintet,de szerintem egy jó játék lesz.
Valahol el kell kezdeni a Bendnek.
5.
Duken
#3: Egy időben gyűjtöttem 576ot, jó rég volt! :D A Bend stúdió csinált még játékokat és emlékezeteseket úgy ott van syphon sorozat és a csak ps vitara készült Uncharted Golden Abyss, Resistence Retribution. Golden Abysst az egyik kihagyhatatlan vita játék. Nekem az Uc szériában az egyik kedvencem az uc2 után. Tökre örülnék ha pl kiadnák ráncfelvarrva ps4re is!
4.
Duken
#2: :) Kiváncsi vagyok még arra hogy mennyre lesz jó a sztori ahhoz képest hogy op játék. Drukkolok a csapatnak!
3.
Darksiders84
#1: +1 a Syphon Filter se mai darab emlékszem hogy címlapon volt az 576 Konzol valamelyik nyári számának jó sok éve. A lényeg nem is ez hanem azóta nem volt játékuk nem csináltak mást vagy nem lett emlékezetes?
2.
Oldman
Duken!
Bizony bizony, jòl megfogalmaztad a lènyeget! Nekem biztos vètel lesz, mèg ha nem is első napos. Màsnapos... :)
Csak belepillantottam a videòkba, nem szeretnèk tùl sok informàciòt kapni a jàtèkbòl, jò lesz felfedezni majd ezt-azt èlőben. Ami szàmomra eddig mindenkèppen pozitìv, hogy a hangok teljesen rendben vannak, a vizuàlis megjelenìtèssel sem lesz gond, pl a tűz ès robbanàskor a porfelhő egèsz èlethű, a rèszletgazdagsàg meg a közepesnèl valamivel jobb lesz, teljesen elfogadhatò. A magyar felirat külön üdvözlendő, ìgy jobban bele tudjuk majd èlni magunkat ebbe vilàgba. Jò volna a teljes tèrkèpről egy kis info! Ja, a zavarò HUD-ok sincsenek tùlzàsba vève szerencsère. Ami kicsi negatìvum, az a mozgàsok darabos megvalòsìtàsa, de talàn nem erre fogunk koncentràlni majd.
Szòval nagy esèllyel sok gamer kedvenc jàtèka lehet ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...