Raklapnyi látnivaló érkezett a Days Gone-ról

  • Írta: zoenn
  • 2019. március 6.
  • Videó
Link másolása
A szaksajtó már kipróbálhatta a SIE Bend Studio nyitott világú zombis játékát, a PS4 következő nagy dobását. Az eredmény? Rendkívül kedvező fogadtatás, és egy csomó gameplay bemutató.

A nemzetközi szaksajtó már közzétette tapasztalatait a Days Gone egyik megjelenéshez közeli verziójáról. Az Oregon államban játszódó kaland nem csupán a felfedezésről és az akcióról szól, bizony a játékmenet tetemes részében átvezető videókat izgulhatunk végig. Most azonban egy csokornyi gameplay bemutatót kaptunk különböző magazinok jóvoltából.

A Days Gone április 26-án érkezik PlayStation 4-re - magyar felirattal.

27.
27.
frankdelgado
#20: Nekem is ez jött le! A WD-ben a legjobb karakter. Nem xarozik, nem lelkizik, mindíg azt teszi, amit kell. simán lebax egy pofont bárkinek, de 5 perc múlva ugyanannak meg is menti az életét. :)
26.
26.
frankdelgado
#15: elnézést csak begombáztam...
23.
23.
Chrysh
Jó hogy nem mutatják meg az egész rohadt játékot bazdki.
16.
16.
Juha
#15: Lassan a szándékosan ironikus trollkodásnak nincs értelme, mivel van elég alap-troll is, így az előbbieknek csak popcorn+cola :-)
15.
15.
kamgecam
#9: Wow! Mi történt veled hogy ilyen nagyvonalú lettél? :D Neked is jár a pacsi na!
9.
9.
frankdelgado
#6: Most azé rágom a kefét na. Ráadásul magyarul jön ki, amiért nagy pacsi jár.
8.
8.
godach
Feladtam. Előrendelés leadva.
6.
6.
Marcus88
Nem várok egy TLOU/GOW szintet,de szerintem egy jó játék lesz.
Valahol el kell kezdeni a Bendnek.
5.
5.
Duken
#3: Egy időben gyűjtöttem 576ot, jó rég volt! :D A Bend stúdió csinált még játékokat és emlékezeteseket úgy ott van syphon sorozat és a csak ps vitara készült Uncharted Golden Abyss, Resistence Retribution. Golden Abysst az egyik kihagyhatatlan vita játék. Nekem az Uc szériában az egyik kedvencem az uc2 után. Tökre örülnék ha pl kiadnák ráncfelvarrva ps4re is!
3.
3.
Darksiders84
#1: +1 a Syphon Filter se mai darab emlékszem hogy címlapon volt az 576 Konzol valamelyik nyári számának jó sok éve. A lényeg nem is ez hanem azóta nem volt játékuk nem csináltak mást vagy nem lett emlékezetes?
1.
1.
Duken
Örülök a pozitív visszajelzéseknek. A Bend nagy visszatérése lehet ez a syphon filter után. Nem számítok Santa Monica, ND szintű játékra de egy élvezete, játékra aminek jó elmerülni a világában, igen. Ezt erősítik meg a videók is. Várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...