Már az Xbox Game Pass kínálatában a Just Cause 4

  • Írta: zoenn
  • 2019. március 7.
  • Akció
Link másolása
Csaknem három hónappal az eredeti decemberi megjelenés után került be az Xbox Game Pass katalógusába a Just Cause 4. A nyitott világú anyag nem fogyott túl jól, a kritikák sem szerették, viszont szerezhet kellemes perceket.

Az Avalanche Studios játéka három hónappal a premier után érkezett meg a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába. Az, hogy a Just Cause 4 bekerült az Xbox Game Passbe, talán egy második esélynek is felfogható, lévén az eladások eddig csalódást keltőek voltak és a kritikusok sem szerették túlzottan.

Rico Rodriguez ámokfutását máris bezsákolhatjuk, de márciusban további címekkel bővül a felhozatal. Március 14-én visszatér a Fallout 4, miután a tavaly év végén kikerült a katalógusból. Feltehetően a Fallout 76 sem várat sokáig magára, de ez csak szóbeszéd.

És ez még nem minden! Ugyanezen a napok élesedik a LEGO Batman 2: DC Super Heroes és az F1 2018 is.

Az Xbox Game Pass havidíja 10 dollár, de ezért az összegért cserébe több mint 200 játékból álló, folyamatosan változó könyvtárhoz férhetünk hozzá.

9.
9.
delphijos
#8: Sose vettem teljes áron játékot. Persze nem 1€-s akcióra várok, de egyetértek, 20 rongyot a legjobb se ér (nekem). A 3 nekem is vagy 4 pénzbe fájt, annyit bőven kivettem belőle. A GP meg a legjobb húzása az MS-nek.
8.
8.
frankdelgado
#5: A legtöbb játék nem ér meg 20 ezret. A 3-at valami 4-5 rugóért vettem meg a goldot és qrta jót pörgettem vele. Ennél a játéknál azt kapod, amit vársz. Szerintem teljesen rendben van.
7.
7.
Anti4730
#6: Dirt 4, pes 2019, shadow of the tomb raider, strange brigade, just,cause 4. Szám szerint 5 db, alig 3 honap alatt:D
5.
5.
delphijos
#4: Hát azért nagy különbség. Én is letöltöttem, mert a 3 nem volt rossz, és így a 4-re sem panaszkodom, de ha 20ezret adtam volna érte pipa lennék....
4.
4.
Anti4730
Azert ezek a nem sikeres jatekok sem olyan rosszak, el lehet lenni veluk.
3.
3.
Yanez
És lám, a Csak Mert 4 is erre a sorsra jutott. Megfigyeltétek mennyi viszonylag újabb ilyen nem túl sikeres játék kerül bele a game pass-be? Szerencsére nem csupán ilyenek vannak benne!
2.
2.
crytek
Ennyi. Nem is kell pcs bundlera várni csak turni ingyenes havi game passt :)
1.
1.
Anti4730
Huhh majdnem megvettem ezt is, dejo hogy nem. Amugy a jatek nem olyan rossz, persze nem jo, de el lehet vele lenni:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...