Frissítve: Battlefield V - nyakunkon a battle royale?

  • Írta: zoenn
  • 2019. március 7.
  • Pletyka
Link másolása
A hivatalos álláspont az, hogy a Battlefield V battle royale-módja, vagyis a Firestorm valamikor tavasszal élesedik. Most egy napi kihívás leírása azt sugallja, hogy már nem kell sokat várni az össznépi mókára.

Mint ismert, a Firestormban 64 játékos esik egymásnak a végső győzelemért a sorozat történetének eddig legnagyobb térképén. Persze a járművezetés és a lootolás sem hiányzik majd a képletből, és ki tudja, talán a Battlefield V is megtalálja azt a piaci rést, mint legutóbb az Apex Legends.

Hogy pontosan mikor élesedik a battle royale? Nos, a játékon belüli bizonyítékok alapján inkább előbb, mint utóbb: a közelmúltban megjelent Daily Order kihívások listájában a Firestorm is feltűnt.

Lehet, hogy egy hibáról van szó, hiszen a tavaszi premier pontos dátuma még nem ismert, de ha minket kérdeztek, heteken belül érkezhet a frissítés.

Update! Már ki is szivárgott a Firestorm első oktatóvideója.

22.
22.
Lorthirash
#19: Értem amúgy amit mondasz, de nemhiszem hogy elkövetnék ugyanazt a hibát.
21.
21.
Ooorky
#19: Mert nem is akarja. Neki jó így a játék és kész. Ellentétben kunhalmival tényleg örömét leli benne, nem ultra bénán trollkodni jár ide.
20.
20.
logic5
Mi van itt már megint? :D Amikor semmi nem jó, csak fika megy. :D Grat!
19.
19.
ollie92
#18: Ha még ezután se látod tisztán a dolgokat, nézz utána mit kapott a Battlefront II az évi live service alatt. Elárulom : kb 1 dlc tartaomát. A BFV meg alig kapott valamit az elmúlt 4 hónapban. És mit mondjanak azok, akik 80 eurót költöttek a játékra a startkor és szaros skineket kapnak hetente a fegyverre( red devil skin, 1 skin hetente a fegyver bizonyos részére). Azt is pletykálják, hogy nem lesznek frakciók, csak AXIS VS ALLIED és skinek. Ha lesznek új frakciók, azok is csak 1-1 pályával. De látom akkor se fogod fel, hogy a fő ok, hogy az EA elzárta a csapot és nincs aki dolgozna rajta.
18.
18.
Lorthirash
#17: Az hogy nem fog jönni hozzá tartalom ezt nem tudhatod, úgyhogy erről felesleges erről beszélni ha fogalmad sincs róla.
Az árról meg beszélhetnénk ugyanis leárazták a játékot.
17.
17.
ollie92
#15: "Később jönnek hozzá + pályák, szerintem lesznek új országok is( amerika, oroszország) és persze új fegyverek, mindezt úgy hogy nem kell érte külön dlc-t megvenni.
Szóval kérdezem én mi a valódi problémátok a játékkal?"

Itt a baj, hogy nem jön semmi, mert nincs ember aki dolgozna. Páran maradtak, többiek már a BFIII dolgoznak. Ez a live service, kifizettetik a játékot majd a vevő legyen a próba nyuszi. Ha a következő Battlefield/Battlefront nem lesz season passos akkor még nagyobb lesz a bukás. Battlefront II is egy zseniális játék: Élvezetes gunplay, remek hősök (bár érezni a ctrlc/ctrlv eljarást az előzőből. Mégis a tartalomentes időszak tönkre vágta, az EA elzárta a csapot a lootbox botrány után. BFV is lemondtak, csak ígérgetések meg felsült próbálkozások maradtak. Az ég szerelmére a németek a mai napig britt katonákkal teli C47 ugrálnak ki Airbornban ?! S mikor megkérdezték az egyik semmirekellő svédet, hogy miért van ez még így 3 hónappal start után, csak azt mondta, hogy a játékosokra gondolt és plusz járműveket raktak a multiba a lemodellezett Junkers helyett. Ez a kifogás a tartalom hiányára...AKKOR MI A FASZNAK ADTÁK KI NOVEMBERBEN A JÁTÉKOT, HA A FELE CSAK FÉL ÉV MÚLVA JÖN KI ?

EARLY ACCES ? Igen
TELJES ÁRON ? Igen

na itt a baj, ez nem AAA minőség, csak egy pabdzsí szint, nem a régi Dice mérce. Amióta évenként jön Battlefield/Battlefront meglátszik a minőség. BF4 óta nem volt true BF ezt úgy mondom, hogy a BF1 nagy kedvenc de teljesen más stílus. Régen 2-3 évük volt egy BF elkészíteni. Most meg a devek 90% az új projekten van a többi meg tartja a hátát és ígérget. BFV is lényegében csak 2018 év elején kezdték el összerakni, addig a csapatnak újra kellett éleszteni a Battlefront 2. Részben ezért is ilyen ócska a BFV. Az, hogy a gunplay ilyen jó az főleg Floriannak köszönehtő ( francia esportoló) aki a BF1 RBD ( random bullet deviation) teljesen átdolgozta, hogy a képzett játékos jutalmazva legyen. A következő battlefieldet már nem a svéd farkak készítik, hanem a DICE LA ( a régi Danger Close) Bad Company 3 dolgoznak egy elég terjedelmes projekt. Hidegháborún át a modern hadviselésbe ! Valójában ők hozták helyre a Battlefield 4-et is. Igen a Battlefield 4 borzalmas állapotban jött ki, DICE LA pofozta ki szorosan együtt dolgozva a bf közösséggel. Úgy volt, hogy 2019 kihozzák, de állítólag csak 2020 jelenik meg. Mi lesz a Battlefront 3-al ? Idén jön ki a Respawn SW játéka és feltehetően 2020 a Battlefront III amin már most dolgoznakna svédek. De nem hiszem, hogy egy szezonban jönne a Battlefronttal, de ezt az okos EA majd eldönti...
15.
15.
Lorthirash
#14: Nem tudom milyen volt mikor kijött mert csak rá 2 hónapra vettem meg, de szerintem már akkor se volt olyan gameplay bug ami zavaró volt, csak az történt hogy inkább nem adtak ki hozzá minden tartalmat amire én azt mondom hogy inkább ez mint hogy teljesen rossz legyen az élmény..

Ellenben az égbe magasztalt PUBG még most is teli van bugokkal össze-vissza desyncel a játék, gyakorlatilag még mindig alfa állapotban van.

Tehát jönnek itt sokan azzal hogy így szar a single player , meg úgy, meg elcseszett a marketing, de soha senki nem említi a multiplayert hogy az milyen, amikor az egész BF szériának az a lényege.

És én azt tapasztaltam hogy a BF4 óta nem volt ilyen jó multiplayer BF játék, nagyon egyben van a balance, a gunplay. Talán egy kritikát lehet felróni a játéknak, mégpedig hogy picit kevés a pálya, viszont mentségére szóljon hogy azok a végletekig kivannak dolgozva, és már kaptunk is egy új pályát grand operationban is. A különböző játékmódok is sokat hozzáadnak a játékhoz.
Később jönnek hozzá + pályák, szerintem lesznek új országok is( amerika, oroszország) és persze új fegyverek, mindezt úgy hogy nem kell érte külön dlc-t megvenni.
Szóval kérdezem én mi a valódi problémátok a játékkal?
11.
11.
Lorthirash
#9: És már korábban is dolgoztak együtt a Battlefront 2-n is.
Nincs ebben semmi szokatlan, ettől még nagyon is DICE játék mindkettő.
10.
10.
Lorthirash
#9: Ez kizárólag a Battle Royal módra igaz, és egyébként pontatlan a tudásod mert közösen dolgoznak rajta.
9.
9.
ollie92
#6: mert a retardált svédeknek nem volt rá erőforrásuk. A BFV dolgozókat már át is vezérelték a Battlefront III-ra. Maroknyi ember dolgozik a BFV, az egész Firestormot a criterion csapata készíti a Dice csak felügyeli a munkákat.
8.
8.
Lorthirash
#6: http://www.dice.se/games/
7.
7.
Lorthirash
#6: Az EA pedig a kiadó.
6.
6.
Lorthirash
#3: Honnan veszed ezt a sületlenséget, tudtommal a Battlefielden a DICE csapat dolgozik?
4.
4.
ollie92
zoenn, miért nem linkelted be a trailert ?
3.
3.
ollie92
Ez ígéretes, látszik, hogy nem a Dice készíti. Kár, hogy ennek semmi köze a battlefieldhez. Az EA-től kicsit fura volt, pont a Firestorm megjelenése előtt kihozta az ingyenes Apexet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...