Divinity: Original Sin 2 - jönnek az ajándékdobozok

  • Írta: szlav
  • 2019. március 8.
  • Letöltés
Link másolása
Ne ijedjünk meg, nem loot boxokkal bővül az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb szerepjátéka! A Larian Studios csapata csupán ajándékcsomagokként nevezi azokat az ingyenes tartalmi frissítéseket, amelyeket az év folyamán kapunk tőlük.

Ha egy igazán kiváló CRPG-re vágytok, akkor a Divinity: Original Sin 2 után nem is kell tovább keresgélnetek. Már csupán azért is érdemes elmerülni a Larian szerepjátékában, mert a stúdió a 2017-es megjelenés óta folyamatosan frissítgeti és foltozgatja a művét. Ez pedig nem lesz másképp a közeljövőben sem, hiszen a legújabb patch mellé érkezett a bejelentés, miszerint újabb és újabb "Gift Bagekre" számíthatunk az idei év során - az elsőt már most fel is bonthatjuk.

A fejlesztők nem győzték kihangsúlyozni: a "Gift Bag" megnevezés miatt nem kell borús tekintetet vágnunk! Csak név szempontjából hasonlítanak a manapság olykor rettegett loot boxokra. Itt tényleg csak ajándékcsomagokról van szó, apró tartalmi frissítésekről, amelyek izgalmasabbá tehetik a következő végigjátszásunkat. Az első csomag például néhány új arctípust, frizurát és hasonló kozmetikai opciót tartogat hőseinknek, bármilyen fajból is származzanak. Ezekhez ingyenesen hozzáférhetünk a következő kampányunk elején, vagy ha meglátogatjuk a hajónkon található varázstükröt.

A Divinity: Original Sin 2 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg.

4.
4.
Kelan
Itt látszik a különbség, hogy milyen amikor szeretettel készítenek egy játékot, vagy csak azért mert tudják hogy majd sokan megveszik.
Sajnos érthető, a legtöbben nem azt a munkát csinálják amit szeretnek.
3.
3.
silkgoat
Nagyon varom mar a linuxos portot ebbol is. Remenykedem. :D
2.
2.
Ezt még Kickstarteren segítettem finanszírozni és úgy kaptam meg a játékot. Elképesztően jó, a stílusában alsó hangon az elmúlt 10 évben csak ennek az első része volt, ami hozzá fogható. Ennél jobb játék ebben stílusban nincsen, úgy ajánlom mindenkinek a figyelmébe :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...