Érdekes kontrollerkoncepciót villantott a Google

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 11.
  • Pletyka
Az elmúlt napokban egy izgalmas szabadalmi kérvénnyel rukkolt elő a Google, mely egy kontroller részletes tervrajzát tartalmazta. Nagyon is elképzelhető, hogy a Google Project Stream vezérlője került napvilágra.

Február eleje óta tudjuk, hogy az idei Game Developers Conference során a Google egy hatalmas bejelentésre készül, mely során a Project Streamre épülő szolgáltatásról és konzolról ránthatják le a leplet. A dolog egyértelműen illeszkedik a tavaly nyáron szárnyra kapott pletykákhoz, miszerint a Google az idei év során saját hardverrel fog előrukkolni a játékiparban, melyet a frissen szabadalmaztatott kontrollerkoncepció csak még inkább alátámaszt.

Az eredetileg csak tervrajzokat tartalmazó forrásból a Yanko Design munkatársai varázsoltak renderelt képeket, melyekről aztán mi is számtalan érdekességet olvashatunk le. Az eszköz például képes lesz jelezni a játék közben beérkező értesítéseket, üzeneteket vagy azt, ha sikeresen megdöntjük a rekordpontszámokat. A képek alapján ráadásul a kompatibilitással sem lesz probléma, hiszen számítógép mellett használhatjuk majd TV-vel, okostelefonokkal és tabletekkel egyaránt.


A hivatalos leleplezésre egyébként már nem is kell sokat várni, a Game Developers Conference ugyanis március 18-22. között esedékes. Egy hét múlva minden kiderül.

5.
user101
Olyan tipikusan google'sen igénytelen ... :)

Dejó, újabb felesleges platform, újabb felesleges szegregáció... Hogy dögölnének éhen inkább... :(
4.
greenmelon
#2: Vegyél egy One S kontrollert, bluetooth-szal hibátlanul megy mindhárommal.
3.
t0mchee
Az eddig egyetlen igazán jó kontroller koncepció:

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71xGdvW9RFL._SX466_.jpg

:P
2.
godach
TV-vel, okostelefonokkal és tabletekkel egyaránt.
Na pont egy ilyenre vadásztam, bár egy aszimmetrikus analóg elhelyezésének, jobban örültem volna.
1.
Matt8888
Valóban nem egy megszokott forma, de az teljesen látszik, hogy google
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...