Apex Legends - ismét lecsaptak az adatbányászok

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 12.
  • Pletyka
Link másolása
És ezúttal az új fegyverek és új játékmód helyett nyolc vadonatúj karakterről rántották le a leplet. Ráadásul nem csak a nevükre, hanem a concept artjaikra és az ikonjaikra is sikeresen rábukkantak a bányászok.

Még alig hűlt ki a tegnapi lángszórós és éjszakai játékmódos hír, máris újabb infókkal kedveskedtek nekünk az Apex Legends fáradhatatlan adatbányászai. Két karakter, egészen pontosan Octane és Wattson érkezéséről már eddig is lehetett hallani, ám ezúttal nyolc további karakterrel sikerült kibővíteniük a listát, így érkezni fog Prophet, Rampart, Rosie, Skunner, Nomad, Jericho, Crypto és Husaria is.

Az egyes karakterek speciális képességeit egyelőre nem találták - bár az is elképzelhető, hogy ezeket még a fejlesztők nem is kezdték el beépíteni a játékba -, mint ahogyan az sem garantált, hogy valóban mindegyik név egy játszható szereplőt rejt; elképzelhető, hogy ezúttal is NPC-kről van szó. Bár érdemes hozzátenni, hogy az alábbi concept art képen sokan látni vélik Crypto figuráját (a kép bal felső sarkában, közvetlenül a Wraith poszter felett).

A napokban egyébként feltehetően úgyis minden kiderül, hiszen hivatalosan ma rajtol el a Season One, ami egyébként az elmúlt órákban sokaknak már fel is bukkant az Origin kliensben. Az Apex Legends jelenleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el ingyen.

2.
2.
shatterhand
#1: Az. Amit felépítettek kezdik lerombolni.
1.
1.
Raam989
Ezeknek az adatbányászoknak nincs jobb dolguk? Konkrétan amióta megjelent az apex, azóta minden második cikk arról szól, hogy mit találtak a bányában...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...