Jön a PC-s Halo: The Master Chief Collection

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft Store mellett Steamen is elérhető lesz az évek óta hőn áhított pakk, ráadásul a kollekció még a Bungie-féle Halo: Reach alkotással is kibővül, melyet az Xbox One-os játékosok szintén megkapnak.

Sőt, még egy PC-s trailert is kaptunk! Na, de menjünk is sorjában végig az idei év talán legörömtelibb videojátékos hírén. A PC esetében a The Master Chief Collection több szakaszban fog érkezni - egyelőre még ismeretlen megjelenési dátumokkal. Az első játék a Halo: Reach lesz, melyben a kampány és a multi mellett még a co-op lehetőségeknek teret adó Firefight játékmód is benne lesz. Kisvártatva ezt követi majd aztán kronologikusan a többi rész. Vagyis, a Halo: Combat Evolved, majd a Halo 2, utána a Halo 3 és a Halo 3: ODST, végül pedig a Halo 4. A pakk mellett minden egyes játékot majd külön-külön is beszerezhetünk.

A Halo: The Master Chief Collection PC-s verzióját egyébként a londoni Splash Damage fejleszti, akik már többször is bizonyítottak a Microsoft kötelékében, mind a Crackdown 3, mind pedig a Gears of War-epizódok kapcsán, szóval a port minőségével feltehetően nem lesz semmilyen komolyabb probléma.

Időközben pedig a konzolos Halo: The Master Chief Collection is bővülni fog, ugyanis ehhez szintén érkezik a Bungie fejlesztette Halo: Reach. A játék Xbox One X esetében 4K/HDR-kompatibilitással fog rendelkezni, és minden esetben képes lesz tartani a 60 fps-t a Microsoft állítása szerint. Azoknak a játékosoknak, akik már eddig is rendelkeztek konzolon a Halo: The Master Chief Collectionnel szabadon játszhatóvá válik a Halo: Reach multiplayer része a Forge és Theater pályákkal, míg a játék kampánya és Firefight játékmódja prémium DLC-ként lesz beszerezhető. A gyűjtemény egyébként teljes mértékben elérhető lesz az Xbox Game Pass-előfizetők számára.

16.
16.
FreeKatana
#11: Jó zenék, élvezetes gunplay, viszonylag normális történet, beszélő főhős, érdekes atmoszféra/körítés.
Nem kell semmilyen lufit felfújni, ez pont elég egy jó FPS játékba. És, akkor ott a multi amiért sokan szeretik. Arról mondjuk nem tudok nyilatkozni. Pont pont csíkocska.
12.
12.
Lord Zozo
#11: A Halo az nem TPS. Pont.
11.
11.
user101
Aki játszott már TPS-el és játszott a halo sorozattal az hazudik, ha azt mondja, hogy az egész nem egy felfújt üres lufi. PONT!
10.
10.
crytek
#9: MS Store-ba is jön a kollekció... aki ott akarja ott veszi ott minden a ms-é lesz aki meg leszarja a pc-s ms store-t megy steam-re.. ott úgyis többet.
Remélem a MS ad majd ki eladási adatokat hogyan fogy majd pc-n! Rettentő kíváncsi vagyok
9.
9.
Ps fanboy
#3: Pc-én általánosságban Steam-en vásárolnak a legtöbben, amiből a Microsoft nem részesül. Nem úgy mint konzolon azaz Xbox-on, ahol minden eladott játék után leveszi a sápját. Tehát a Micro igenis szeretne minél több konzolt eladni.
8.
8.
Macifasz
#7: Ámen. Akkor már tényleg csak a Gears of War korábbi részeit kéne átírni PC-re. :-D
7.
7.
crytek
#6: Az enélkül is biztos volt. GEars of War 5 és a Halo Infinite + kb minden más cím is jön majd pc-re...most már kb "egy platform" lesz az xbox és a pc..
6.
6.
Macifasz
Az első részről vannak halovány emlékeim, így nekem ez első napos vétel lesz! Reméljük ezzel az is biztossá vált, hogy a legújabb rész is jön majd PC-re. :-)
5.
5.
Chrysh
Nem mennék el addig, hogy év híre, de biztosan hónap híre.
4.
4.
xICEMANx
Nah ez nagy hír számomra... Végre! Alig várom hogy tolhassam és nosztalgiázzak egy jót, persze attól hogy PC-n lesz, szigorúan controllerrel lesznek kitolva a kicsikék <3, úgy az igazi!
3.
3.
crytek
Ez is jól tükrözi pláne a steam ,hogy ők software-t akarnak eladni nem konzolt
2.
2.
godach
Annyira érdekes, hogy maga a látványvilág nem jön be, mai napig. Neonfények, kicsi goblinok stb.
Viszont, mégis elkapott valami anno.
A zenék, a hangulat és az MI összhatás olyan szinten megadja a varázsát, hogy hihetetlen.

Az ODST-t pedig külön ajánlom azoknak, akiknek a Republic Commando tetszett.
Darkos kicsit, de szerintem a legjobb rész és még Master Chief sem kellett hozzá.
1.
1.
zsocc-nrg
Igen erre vártam már évek óta!! :D Végre teljes pompájában és egér-billentyűzet támogatással élvezhetem a sorozatot elejétől a végéig!! Ezzel egyenértékű gaming-hír számomra azt hiszem csak a régóta pletykált Bioshock-folytatás vagy a Gears Of War-széria teljes PC-re költöztetése lenne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...