Dobozos kiadást kap a Hollow Knight

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 13.
  • Megjelenés
Méghozzá nem is akármilyent! A Team Cherry alkotása több nehézség után végre megkapja a minden jóval ellátott dobozos kiszerelését, ráadásul úgy néz ki, hogy az igazi rajongók még egy Collector’s Editiont is beszerezhetnek.

A Hollow Knight kapcsán már korábban is felmerült a pletyka, hogy fizikai kiszerelést kap, ám a forgalmazásáért felelős Skybound visszalépett a megállapodástól. Időközben a helyükre lépett a Fangamer, akikkel úgy néz ki, hogy létrejött az üzlet, és jönnek a gyönyörű dobozos szettek PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

A standard verziója a Hollow Kinghtnak 29 dolláros áron szerezhető be PC-n és PlayStation 4-en, míg a Switch-tulajdonosoknak egy picivel többet, 34 dollárt kell fizetniük érte. Ez a verzió egyébként magába foglalja a játék négy DLC csomagját, egy kézikönyvet, illetve Hallownest összehajtogatható térképét is.

Az igazi nyalánkságok azonban Collector’s Editionnel jönnek! PC-n és PlayStation 4-en 64 dollárért, Switchen pedig 69 dolláros áron a standard verzió mellé egy speciális gyűjtői dobozt, egy fémből készült antik hatású brosst, hozzá egy állványt, illetve egy 14 oldalas képregényt is kapunk. A Switch Edition ezen felül még egy egyedi Hollow Knight-törlőkendőt is tartalmazni fog.


A 2017-ben megjelent Hollow Knight március 31-től lesz kapható az imént bemutatott kiszerelésekben, melyeket a Fangamer oldaláról már most is előrendelhetünk. A játékot illetően egyébként nemrég már a folytatást is bejelentették Silksong alcímmel, melyről az első trailert az alábbi linken találhatjátok.

5.
Nyarlako
#4: Ékezet nélkül, köszi.
4.
Yanez
#3: Pedig én is csak azért kattintottam erre a hírre, hogy hátha visszatért Nyárlakó! :) Kísértetiesen emlékeztetsz egy volt GK tagra!
3.
Nyarlako
#2: Summoning completed.

Gondolom nálunk nem lesz kapható csak külföldröl rendelve.
És meglep hogy hiányoztam bárkinek, arra jutottam utálja itt mindenki a mocskos pofámat.
1.
Dresa
Szegény boxosok.. szegény én
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...