Dobozos kiadást kap a Hollow Knight

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Méghozzá nem is akármilyent! A Team Cherry alkotása több nehézség után végre megkapja a minden jóval ellátott dobozos kiszerelését, ráadásul úgy néz ki, hogy az igazi rajongók még egy Collector’s Editiont is beszerezhetnek.

A Hollow Knight kapcsán már korábban is felmerült a pletyka, hogy fizikai kiszerelést kap, ám a forgalmazásáért felelős Skybound visszalépett a megállapodástól. Időközben a helyükre lépett a Fangamer, akikkel úgy néz ki, hogy létrejött az üzlet, és jönnek a gyönyörű dobozos szettek PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

A standard verziója a Hollow Kinghtnak 29 dolláros áron szerezhető be PC-n és PlayStation 4-en, míg a Switch-tulajdonosoknak egy picivel többet, 34 dollárt kell fizetniük érte. Ez a verzió egyébként magába foglalja a játék négy DLC csomagját, egy kézikönyvet, illetve Hallownest összehajtogatható térképét is.

Az igazi nyalánkságok azonban Collector’s Editionnel jönnek! PC-n és PlayStation 4-en 64 dollárért, Switchen pedig 69 dolláros áron a standard verzió mellé egy speciális gyűjtői dobozt, egy fémből készült antik hatású brosst, hozzá egy állványt, illetve egy 14 oldalas képregényt is kapunk. A Switch Edition ezen felül még egy egyedi Hollow Knight-törlőkendőt is tartalmazni fog.


A 2017-ben megjelent Hollow Knight március 31-től lesz kapható az imént bemutatott kiszerelésekben, melyeket a Fangamer oldaláról már most is előrendelhetünk. A játékot illetően egyébként nemrég már a folytatást is bejelentették Silksong alcímmel, melyről az első trailert az alábbi linken találhatjátok.

2.
2.
FlexSteel
1.
1.
Dresa
Szegény boxosok.. szegény én
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...