Hollow Knight PC, SW

Típus:

Brit toplista: ismét a csúcson a Super Mario Maker 2

Szinte alig változott valamit az elmúlt hét során a brit játékeladási toplista; az első négy sorrendje teljes mértékben változatlan, az ötödik pozíciót viszont sikerült elcsípnie a Dragon Quest Builders 2-nek, mint új belépő.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napok során több izgalmas megjelenéssel is számolhatunk, ám a legnagyobb durranások kétségtelenül a száguldó cirkuszhoz és a Cthulhu-mítoszhoz kapcsolódnak. És persze kilenc év után végre itt a PC-s Heavy Rain is!

Dobozos kiadást kap a Hollow Knight

Méghozzá nem is akármilyent! A Team Cherry alkotása több nehézség után végre megkapja a minden jóval ellátott dobozos kiszerelését, ráadásul úgy néz ki, hogy az igazi rajongók még egy Collector’s Editiont is beszerezhetnek.

Folytatást kap a Hollow Knight

A Team Cherry egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a tavalyelőtt hatalmas sikert aratott Hollow Knight folytatást kap. A második rész Hornet kalandját szövi tovább, ezúttal egy teljesen új világban.

Bérgyilkossal erősít a novemberi Humbe Monthly

Méghozzá nem mással, mint a 47-es ügynökkel! Az előző hónap után a novemberi Humble Monthly Bundle is igazán ütős lett; gyötrelmes túlélés, félelmetes rovarok, valamint lopakodással teli kalandok várnak ránk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.

Hollow Knight - PS4-re és Xbox One-ra is

A PC-s és switches sikerek után végre a két másik piacon lévő konzolra is befut a Hollow Knight. Nem is kell már sokat várnunk a megjelenésig - már most szeptemberben kontrollert ragadhatunk.

Hollow Knight - ingyenes DLC-vel bővül a játék

A Team Cherry a mai napon bejelentette, hogy egy vadonatúj és teljes mértékben ingyenes DLC fog érkezni a Hollow Knighthoz az idei nyár folyamán. Új karakterek, új ellenfelek, új játékmód...

Egymilliónál jár a PC-s Hollow Knight

A Team Cherry jelentése szerint az E3 ideje alatt Nintendo Switchre is megjelent Hollow Knight PC-s változata elérte a bűvös egymilliós eladási határt, ami természetesen óriási siker egy rétegjáték esetében.

E3 2018: Mától elérhető Switchen a Hollow Knight

A Nintendo E3-as bemutatója is tartogatott meglepetéseket – még ha ezek nem is voltak olyan kiemelkedőek. Nintendo Switch platformra látogat a közönségkedvenc indie alkotás, vagyis a Hollow Knight.