Így fest a Sniper Elite V2 Remastered

  • Írta: szlav
  • 2019. március 13.
  • Videó
Link másolása
Befutott a felújított Sniper Elite V2 első előzetese. Ha szívesen küldenétek golyót 4K felbontásban a Führer szemei közé, akkor itt az alkalom! A csomag ráadásul az összes megjelent DLC-t is tartalmazza majd.

Igaznak bizonyultak a hírek, tényleg készül a Sniper Elite V2 Remastered! Az All Games Delta egy nemlistázott videóra bukkant az Xbox YouTube-csatornáján, ami bizony a 2012-es mesterlövészjáték felújított változatáról rántja le a leplet. A leírás szerint felújított grafikával, 4K- és HDR-támogatással érkezik majd a pakk, amibe belecsomagoltak minden DLC-t, pár új játszható karaktert és még egy fotómódot is.


A Sniper Elite V2 Remastered még idén megérkezik, a forrás alapján PC-re és Xbox One-ra egész biztosan. Több platform támogatásáról egyelőre nem kaptunk információt.

6.
6.
atesz89
Az első rész után ez volt a legjobb. Bár szerintem ezt még felesleges volt Remasterelni. Grafika mai napig megállja a helyét. Jobb lett volna az elsőt. Viszont ha a multihoz is dobnak pár új mappot lehet beszerzem újra. Ghost Warrior ehhez a szériához képest sehol sincs.
5.
5.
crytek
Ghost Warrior széria sokkal jobban fejlődik mint ez
4.
4.
gorgo
nagyon jó ez a rész,talán a legjobb imádtam!!!
3.
3.
joshfeed
Szövetségeseket akarok hentelni !!!
1.
1.
sirdani
Folyton törlik a videókat, de itt még egyelőre megtekinthető: https://youtu.be/Aax2a1mwi_c
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...