Back 4 Blood - a Turtle Rock új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 14.
  • Bejelentés
Bemutatkozott a Left 4 Dead-játékokat is jegyző Turtle Rock Studios vadonatúj fejlesztése, a Back 4 Blood. A rajongók örülhetnek: ahogy azt a cím is sejteti, kooperatív mókára kihegyezett zombiirtásra számíthatunk!

Bemutatkozott a Turtle Rock Studios legújabb játéka, a Back 4 Blood a Warner Bros. támogatásával készül el, és bár lesz benne kampány, illetve kompetitív multiplayer is, az élmény sava-borsát a kooperatív zombiirtás jelenti majd az FPS-ben. A fejlesztők így tízévnyi extra tapasztalattal térnek vissza ahhoz a műfajhoz, amivel hírnevet szereztek az iparágban.

Vissza a gyökerekhez: a Left 4 Dead

Üröm az örömben, hogy a bejelentés szűkszavú volt, ráadásul semmilyen látnivalót nem csatoltak mellé a srácok - ezt talán majd a jövő heti GDC apropóján orvosolni fogják. A játék leleplezéséről szóló sajtóközlemény mellé a Back 4 Blood hivatalos FAQ-ját tudjuk még lapozgatni, aminek a legérdekesebb részlete alighanem az a pont, ahol a Turtle Rock leszögezi, hogy minden hasonlóság ellenére a játék nem a Left 4 Dead 3, annál sokkal több újdonságot találunk majd a Back 4 Bloodban.

A megjelenés várható időpontját még nem tűzték ki a srácok, a platformlista kapcsán pedig azt mondták, hogy bár PC-re, PS4-re és Xbox One-ra biztosan megjelenik a játék, más platformok sem zárhatók ki. Talán cross-gen cím lesz a kicsike? Akárhogy is, igyekeztek mindenkit megnyugtatni, hogy battle royale-mód nem lesz benne, és a free-to-play modellt is hanyagolják majd.

3.
markoci555
Most miért nem simán l4d3? Steam vagy Valve miatt akik nem tudnak addig számolni?
Egyébként nem nehéz túlszárnyalni az 1-ről 2-re lépést, hisz kb ugyan az a 2 játék, ezzel nem leszólni akartam persze, mert imádom mindkettőt.
2.
TolokocsisIsBack
#1: Igy van! Emiatt a jatek miatt akarok lassan egy PC-t venni, hogy halalra modolhassam! Meg igy tobb ev utan is elo-eloveszem, es felrakom a One-omra.
1.
Slik
ez egy remek hir
azota sem volt jobb multis zombijatek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...