Back 4 Blood PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Left 4 Dead után szabadon: új játék a Turtle Rock csapatától!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a húsvét miatt nem lesz túl erős hetünk a játékmegjelenések és filmpremierek tekintetében, így is akad néhány anyag, amire érdemes lehet odafigyelnünk. Lássuk, hogy mi vár ránk ezúttal!

Back 4 Blood - megnyílik a rémület alagútja

Nemsokára megérkezik a Back 4 Blood első nagy kiegészítője, a Tunnels of Terror, előtte azonban érdemes megnéznünk a hozzá járó előzetest, melyből megtudhatjuk, milyen újdonságokra számíthatnak a veterán túlélők.

Humble Bundle - 10 millió dollárral Ukrajnáért

Máris óriási sikert aratott a Humble legutóbbi játékcsomagja. A 40 dollárért megvásárolható bundle összesen 123 játékot tartalmaz, a bevételei pedig teljes mértékben az Ukrajnát támogató segélyszervezetekhez jutnak majd.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

Bemutatkozott a Back 4 Blood első DLC-je

A Turtle Rock Studios a Twitteren jelentette be a Back 4 Blood első nagyobb tartalmi bővítését. A Tunnels of Terror DLC április közepén lesz elérhető, és jó néhány újdonságot hoz majd magával.

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

A Tencent felvásárolta a Turtle Rock Studiost

Újabb játékstúdió landolt a kínai Tencentnél. Ezúttal a Left 4 Dead-játékokért és a Back 4 Bloodért felelős Turtle Rock Studiost vásárolta fel, de a csapat érintetlenül folytathatja a munkáját az óriáson belül.

Fontos frissítést kapott a Back 4 Blood

Hiánypótló frissítés érkezett a Back 4 Blood kooperatív lövöldéjéhez. A jókora patch letöltése után végre egyedül, offline módban is fejleszthetjük a profilunkat, ráadásul a nehézségi szintek sem lesznek annyira kíméletlenek.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Amerikai toplista: újra csúcson a Nintendo Switch

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette az októberi összesítését, amelyből kiderült: az OLED-modell érkezésével újra a Switch lett a legkeresettebb konzol.