Back 4 Blood PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Left 4 Dead után szabadon: új játékon dolgozik a Turtle Rock!
Típus:

Back 4 Blood - előzetesen a kampány

Egy hónap van még hátra a Back 4 Blood megjelenéséig, amelyben többféle játékmódban is nekimehetünk a zombiapokalipszisnek. Ezek közül a kampány kapta a legújabb előzetesben a főszerepet, amihez minden túlélő ad valami egyedit.

Back 4 Blood próbakör

Ezen a hétvégén végre belekóstolhatunk, hogy mi jó készül ezúttal a Left 4 Dead fejlesztőinél, a Turtle Rock Studiosnál. Vajon felér a klasszikus szériához az új kooperatív zombiöldöklős cím?

Aranylemezen a Back 4 Blood, este indul a nyílt béta

Ma este rajtol el a Left 4 Dead szellemi örökösének, a Back 4 Bloodnak a nyílt bétatesztje PC-n és konzolokon, a Turtle Rock Studios pedig időközben örömmel jelentette, hogy aranylemezre került a zombis lövöldéje.

22 perc a Back 4 Blood bétájának társaságában

Javában zajlik a Turtle Rock Studios legújabb zombiirtós játékának, a Back 4 Bloodnak a zárt bétája, amiből most egy hosszabb gameplay-felvétel is érkezett a GameSpot jóvoltából.

Back 4 Blood - előzetesen a nyílt béta

Augusztusban egy nyílt béta keretében próbálhatjuk ki, milyen is lesz a zombiirtás a Back 4 Bloodban, erre emlékeztet a legújabb előzetes is. A bétához két hullámban férhetünk hozzá: előbb az előrendelők, később mindenki más.

Back 4 Blood - a PC-s látványról szól az új előzetes

A Left 4 Dead-játékok szellemi örökösének tekinthető Back 4 Blood legújabb előzetese nem a tartalomra, hanem a látványra koncentrál. Pontosabban arra, hogy PC-n milyen grafikára számíthatunk a zombimészárlástól.

Eleinte csak internettel játszható a Back 4 Blood

Noha a Back 4 Blood kampányát egyedül is játszhatjuk, az internetkapcsolat ilyenkor is elengedhetetlen lesz - legalábbis eleinte, mert a fejlesztők idővel szeretnék lehetővé tenni az offline játékot is.

E3 2021: Back 4 Blood - így fest a PvP-mód

Tegnap éjjel a Turtle Rock csapata végre közelebbről is megmutatta, hogy miként fest majd a Back 4 Blood PvP-módja. Az úgynevezett Swarm felváltva ereszti egymásnak a túlélők és szörnyetegek négyfős csapatait.

E3 2021: PvP is lesz a Back 4 Bloodban

A Back 4 Blood is bekukkantott az Xbox és a Bethesda közös műsorába. Egyrészt megerősítették a pletykát, miszerint az Xbox Game Passben látjuk viszont a játékot, másrészt leleplezték a PvP-játékmódját is.

E3 2021: Game Passbe megy a Back 4 Blood is?

Holnap este hosszabban is bemutatják a Back 4 Blood PvP-módját, a hivatalos stream leírásában pedig egy darabig azt lehetett olvasni, hogy a játék már a premierje napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába.