World War Z - ezúttal a fejlesztők mesélnek

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 17.
  • Videó
Link másolása
A népszerű regény és az abból készült filmadaptáció után játékként is szerencsét próbál a World War Z. Hat különböző kaszt közül választva kell túlélnünk a zombik világméretű invázióját.

A World War Z legújabb kulisszák mögötti kedvcsinálójában maguk a fejlesztők mesélnek a játék alkotásának nehézségeiről. Az alkotók elmondják, hogy ugyan felhasználták a Brad Pitt-féle film alapjait, de igyekeztek teljesen új karaktereket és történeteket is megalkotni. A játékban hat különböző kaszt közül választhatunk majd, és döntsünk bárki mellett, a feladatunk mindig az lesz, hogy élve kijussunk az adott helyszínről. Tehetjük mindezt egyedül vagy kooperatív módban, három másik társunkkal karöltve.

A Saber Interactive a játék miatt összedobott egy új motort, a Swarm Engine-t, ami lehetővé tette a fejlesztők számára, hogy dinamikusan kezeljék a pályán elhelyezett zombik több százfős hordáit.

A játék április 16-án jelenik meg, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
FreeKatana
De mi ez a béna kocogás? Adhattak volna a horda tagjainak jobb mozgásanimációt is. Kezdhették volna azzal, hogy valóban futnak. mintha ész nélkül próbálnának az életünkre törni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...