World War Z (2019) PC, PS4, XBOXONE

Kooperatív játék a World War Z alapján.

World War Z - még a hónapban befut az újgenerációs kiadás

Napra pontos, igen közeli dátumot kapott a World War Z next-gen kiadása. Az erősebb hardverre szabott változat új játékmódja egyszerre 1000 zombit tesz a képernyőre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha novemberre érezhetően ritkulni fog a játékkínálat, érkezik majd néhány zsíros darab ebben a hónapban is. Szokásunkhoz híven összeszedtük a következő napok termését, lássuk őket!

Launch traileren a World War Z: Aftermath

Megjelent a World War Z legújabb nagy expanziója, az Aftermath. Rómát, a Vatikánt és Kamcsatkát is ellepték az egymás hegyén-hátán mászó élőholtak, úgyhogy jobban tesszük, ha munkához látunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagy alább az őszi játékdömping, jó pár izgalmas cím vár ránk a következő napokban is. Szokásunkhoz híven ezúttal is összegyűjtöttük a várható játékmegjelenéseket és filmpremiereket.

Novemberben a Switchet is beveszi a World War Z

Jó két hónap, és a Nintendo Switch-tulajdonosok is belevághatnak a zombidarálásba a World War Z közreműködésével. Az is kiderült, hogy pontosan milyen tartalmak várják majd a játékosokat ezen a platformon.

GC 2021: Új előzetesen a World War Z: Aftermath

A World War Z-nek még nem áldozott le: szeptemberben az Aftermath hoz új pályákat, játékmódokat, de még belső nézetet is a játékba. Most új előzetest kapott az előrendelés megnyitásának apropóján.

World War Z - mivel több az Aftermath?

A Saber Interactive a World War Z: Aftermathszel bővíti tovább a zombis játékát, és megannyi újdonságot ígér. De hogy pontosan mi is lesz új az Aftermathben? Azt egy előzetes foglalja most össze.

E3 2021: Infó- és trailercunami az IGN Expóról

World War Z, Death's Gambit, Tunic, Chernobylite, Sherlock Holmes: Chapter One, Steelrising és Two Point Campus: csak néhány cím, amely új hírekkel vagy kedvcsinálóval jelentkezett az IGN Expo műsorában.

Íme, a PlayStation Now márciusi kínálata

A minap leleplezte a Sony, hogy idén márciusban melyik négy játékkal bővíti a PlayStation Now szolgáltatását. Igencsak változatos hónap vár az előfizetőkre: többek között kipróbálhatják a vadászgép-pilóták életét és a zombiapokalipszist is.

Új címek érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába

A Microsoft menetrendszerűen tette közzé, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass PC-s és konzolos előfizetői a hónap első felében. Emellett az aktuális távozók névsora is ismertté vált.