Leheletnyi ízelítő érkezett az új Godzillához

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 18.
  • Cooltúra
Masszív szörnypornóval indul a nyári moziszezon, május végén debütál ugyanis a Godzilla: King of the Monsters. Most egy rövid, de látványos ízelítővel hangolódunk a filmre.

Harminc másodperc nem sok jelenetet bír el, de olykor ez a néhány snitt is elég lehet arra, hogy felcsigázzon minket. A Godzilla: King of the Monsters új előzetese remek kedvcsináló, még úgy is meghozza az étvágyat a május 30-án esedékes premierhez, hogy csak egy-egy villanást látunk Godzillából, King Ghidorahból és Rodanből.

33.
Diabolis83
A kommenteket olvasva szinte szégyellem magam, hogy pont a 98'-as film könyv verzióját olvasom. Ja, nem :D Nekem bejött a film, a könyv sem tesz hozzá semmit ( ellenben pl. a Dred Biróval). Ott kezelem ahová való. A film egy amcsi cucc, valami szóljon Cityes Skylines közben. A könyv pedig jó a 10 perces kajaszünet közben.
32.
Aanash
Kicsit magadra vetted.
Csak azt magyaráztuk, hogy Godzilla azért ilyen kinézetű mert tiszteletben tartották azt, hogy ezt a lényt ilyenekkel álmodta meg valaki.
És Japánban így indult útjára.
Én elfogadom hogy szerinted akármilyen, engem nem zavar csak ne vedd ennyire magadra a válaszainkat.
Béke
31.
Aang
#30: "Ha az a véleményed a feketéről hogy az fehér attól még nem lesz az. "
Szóval akkor megint ott tartunk, hogy kőbe van vésve, hogy biza ez egy jó film. És még csodálatosan is néz ki, a godzilla. Aki ezzel nem ért egyet, az meg olyan, mintha azt mondaná a feketéről, hogy fehér.
Egyszerűen vicces, ahogy nulla képességetek van érvelni. És a saját ízléseteket, gondolataitokat hiszitek univerzálusnak. Nem azt mondjátok el, hogy miért volt jó film. Vagy esetleg csak beletörődtők abba, hogy én másképp gondolom, mint ti.
Hanem engem kezdtek el, támadni.
Te nem értesz hozzá!
Te annyira ostoba vagy, mintha a teljesen nyilvánvalót letagadnád.
Nem érvelek, mert egy ilyen emberrel mint TE!!! nem érdemes törődni.
Emberek én nem a szeretteiteket támadtam. Hanem egy filmről mondtam el, a véleményem. Ha érzelmileg ennyire kötődtök hozzá, még akkor is lehet, értelmes gondolatotok.
Remélem este jót szerelmeskedtek a filmel.
30.
LiquidSnake
Én azt nem értem, hogy oké, hogy nem tetszik egy film valakinek, és ezt le is írhatja mert miért ne, szabad világban élünk ( mondjuk nekem ha valami nem tetszik nem böfögök oda minden hülyeséget a cikk alá) de az amikor az emberek elkezdik magyarázni, hogy szerintük márpedig miért is volt rossz a film, és olyanokat mondanak hogy Godzilla duci meg hasonló baromságok, az attól még nem nyer létjogosultságot mert neked ez a véleményed. Ha az a véleményed a feketéről hogy az fehér attól még nem lesz az. És ezt nem érti meg sok ember sajnos. Ha én odamennék pl egy PUBG-s hír alá szétszapulni hogy milyen hülyeség már az, hogy kék a színe a szűkülő energiamezőnek és ez nekem nem tetszik, attól még nem sok értelmet nyerne az egész véleményem. Olyan mióta létezik PUBG, Godzilla is olyan mióta létezik Godzilla, hát kit érdekel hogy kinek nem tetszik? Gidorah-nak miért van 3 feje, hú de nevetséges, remélem az se tetszik valakinek. Aki ismeri Godzillát annak pont így tökéletes a kinézete, ugyanígy nézett ki a nem régiben kijött 3 részes anime moviekban. Csak persze van aki az amerikai film előtt azt se tudta hogy létezik Godzilla és abból indul ki. Nekem mellesleg az egyik kedvenc filmem volt gyerekkoromban, és akkor persze még hiába magyarázták volna hogy nem sok köze van a Godzilla kultuszhoz nem érdekelt volna. Máig napig szeretem, de azóta persze belátom hogy tényleg semmi köze hozzá, elszeparálom, az eredeti Godzillától mint amerikai spinoff, és ugyanúgy tetszik mint régen.
29.
Ultimate
#25: https://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/3QMeq.jpeg
28.
Ultimate
#26: Nyilván le fogja húzni aki nem is ismeri az egész Godzilla kultuszt. Aki meg ismeri és gyerekkorában emlékezetes szerepet tölt be az vigyorogva fogja lesni mikor megérkezik Ghidorah.:)
Vannak érdemei a 98-as filmnek is főként Reno játéka, de valóban egy szimpla szörnyes amerikát lerohanó baromság volt ami semmilyen formában nem azt hozta amit Godzilla. És vannak érdemei az előző filmnek is, főként hogy nagyjából tiszteletben tartja az eredeti Godzilla vonalat és hiába verik rá hogy amerika megmenti a világot film (aki ezt leírja kétségbe vonom hogy látta egyáltalán lévén rohadtul nem múlt rajtuk,sőt ugyan úgy tehetetlenek mint a régi filmekben a japók általában), egy kiváló felvezetése volt Godzillának. Remélhetőleg ebben a részben már keményen ott lesz a vásznon hosszan és nem csak a film végén.:)

27.
Aang
#24: "Lehet azért másolják a nevetséges godzilla dizájnt hogy tiszteljék a godzillát és azt ami körülötte van?"
Ezt most nem értem. Egy dizájn másolása miért add tisztelet, magának a szörnynek? És egy duci godzilla, miért is fontos, a történet szempontjából?
Egyszerű, nekem nem tetszik. Mert röhejes.
Nektek meg, úgy látszik igen.
End of story. Nem lesztek azért ti többek, mert nem így gondoljátok.
26.
manderel
#4: Én szerettem a 98-as filmet, de sok köze nem volt Godzillához, sem a filmnek, sem magának a címszereplőnek. Egy teljesen jellegtelen, nagyranőtt dínót csináltak belőle akkoriban.
Az előző rész talán egyetlen érdeme, hogy tiszteletben tartotta az eredeti alapokat. A képek és előzetesek alapján hála az égnek ez ebben a részben is így lesz, reméljük maga a film ezúttal jobban sikerül.
25.
Ooorky
#24: Az igazi Godzilla film ott kezdődik, hogy egy gumiruhás japán fickó papírmasé házakat tapos el és maketthadseregeket semmisít meg :-)
24.
Aanash
Lehet azért másolják a nevetséges godzilla dizájnt hogy tiszteljék a godzillát és azt ami körülötte van?

A baj az, hogy sok embernek csak addig film a film amíg valamit lerombolnak, valakiket megölnek vagy valamilyen eget rengető baromság történik.
Ha öt percnél tovább beszélnek, vagy esetleg még a történeti szálakat valamerre fonják is akkor az egy nézhetetlen szar.
Mert nem látványos, nem akciódús.
De kinek mi.
23.
Aang
#21: Öh már bocsi, de pontosan tudom, hogy az eredeti godzilla filmekben is, ilyen dagadt zsírdisznó volt. A "nem volt benne godzilla kijelentés", arra vonatkozott, hogy nem láthatjuk gyakorlatilag a végéig.
Tehát attól még, hogy a régi filmeket próbálják másolni, és a nevetséges godzilla dizájnt erőltetik, még nem lesz jó film.
Igazából nézhetetlen kategória a film.
10/3 ha érdemel kb.
21.
Ultimate
#18: Nem tőlem mondhatod,csak azt leírni hogy godzilla sem volt benne,tökéletesen rávilágít akár csak a lentebbi kommented ("Akkor vagy egy rák.s xar volt, az eredeti godzilla. Vagy csak rosszul sikerült, "megidézni".") hogy fingod sincs az egész godzilla mizériáról. Ezen mégis mi a fenét magyarázzak indokoljak. A Godzilla ilyen volt mindig is,ez Godzilla. A 98-as fosparádé csak egy óriásszörnyes amerikát lerohanó baromság volt aminek az ég világon semmi köze nem volt az eredetihez sem alakra sem természetre semmire. Pont a 98-as volt az amiben amerika megmenti a világot a gonosz halzabáló szörnytől ami a godzilla kultuszt kvázi szemen köpte....
18.
Aang
#17: Akkor megbeszéltük. Te godzilla szakértő vagy, ezért senki nem mondhatja, hogy rossz film volt. Hiszen a te véleményed, az egyetlen és az igazi.
Meg sem kell indokolnod, hogy miért. Hiszen másiknak fingja sincs a dologról, kész és pont.
17.
Ultimate
#14: Pont hogy abban volt,de mindegy, kár olyanba beleállni akinek fingja sincs az egészről. Hálistennek az az amcsira szabott baromság nem folytatódott.
16.
Aanash
Az eredeti godzillát hozzák ezek az új godzillák. Az hogy ebben a részben melyik szörny lesz vele avagy ellene gondolom az is annak lesz függvénye.
Mechagodzillát a népnek!!!

Leginkább az érdekel, hogy hogyan fogják össze hozni king kong-al.
Az a gorilla a legutóbbi filmben egy elmebeteg állat volt a többi szörnnyel együtt mindenkit ledaráltak, a godzilla filmek meg lassabbak inkább.
14.
Aang
#11: A te filmedben még godzilla sem volt. Vagy izgalmas jelenetek. Fárasztó nevetséges, és unalmas drámázás ment, majdnem a végéig. Aztán megjelent a dagadt godzilla. Ami hiába volt látványos bunyó, nem sokat ért.
13.
Ooorky
#11: Az, hogy mikor eszi már meg végre a "színészeket" Zilla (bwt, a 98-as filmet már nem forgalmazhatják Godzilla néven).
12.
sanada
Reméljük ez nem lesz akkora förtelmes nagy szarkupac, mint az első rész.
11.
Ultimate
#9: Mestermű...Loal...Abban mi volt az izgi,ha ez unalmas volt?:)
10.
Ultimate
#8: A japó verziókban meg a japók mentik meg vagyis akarják na bumm. Végül sokszor közük nem volt hozzá ahogy az amcsiknak sem.
9.
Aang
#6: "Az utóbbi rész pedig ízig vérig az eredeti Godzilla filmeket idézte"
Akkor vagy egy rák.s xar volt, az eredeti godzilla. Vagy csak rosszul sikerült, "megidézni".
A 98-as godzilla egy mestermű, ehhez leírhatatlanul unalmas, borzadályoz képest.
8.
Ooorky
#6: Ízig-vérig erős túlzás, nyomokban eredeti Godzillát is tartalmazott, de a tipikus amerikai "megmentjük a világot" történetszál jelentette a film 90%-át.
7.
Ooorky
#5: Japán filmekben is sokszor "hős" szerepekben tündököl, de ott folyamatosan ingázik a horror - gyerek komédia között a filmszéria attól függően éppen mire van igény odahaza + már a 65. évét tapossa az öreg gyík, kijutott neki mindenből, még gyereket is nevelt :D
6.
Ultimate
#5: Jean Reno igen nagyjából az egyetlen pozitívuma volt annak a borzadálynak, csak mellette az a Godzila film egy förtelmes fos volt ami az eredeti Godzillából nagyjából semmit nem tartalmazott azon kívül hogy nagy lény és sugárzás.... Egy kritikán aluli baromság volt.
Az utóbbi rész pedig ízig vérig az eredeti Godzilla filmeket idézte. Jó hogy nem 20x aludtál el rajta...pff..
Sokan az új godzillára fujjolnak micsoda amerikai baromság lett. Ilyet maximum olyan ír le akinek az erdetiekhezhez semmi köze nem volt mert pont hogy az új Godzilla az ami az eredetit visszaadja komoly látvány mellett míg a 98-as film volt az igazi hamisíthatatlan amerikai baromság megváltoztatva az egész Godzilla kultuszt egy amerikára támadó halzabáló szörnyre ami "lepetézik"....
5.
godach
Én azt hittem, hogy csak az itteni szokásos fröcsögés miatt maradt bennem az, hogy a "2014?"-es talán, godzilla egy rossz film.
6x vagy 7x aludtam el rajta, mígnem tegnap végignéztem 'tán az utolsó 20 percet.
Nyugtáztam magamban, hogy Jan Reno oda meg vissza megeszi az egészet még így 20 év távlatában is, szóval ettől sem várok semmi jót.
Nekem ez a szörnyekből jót vagy hőst csinálunk, nagyon nem jön be. Inkább akkor Pacific Rim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...