Ezen a héten bárki kipróbálhatja a Splatoon 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 18.
  • Akció
Link másolása
Egy héten át bárki kipróbálhatja a Nintendo Switch egyik legnépszerűbb multiplayer-orientált címét, a Splatoon 2-t, ráadásul Switch Online-előfizetést is kapunk a trial mellé. Ha megtetszik, akciósan vihetjük haza a teljes játékot.

Splatoon 2-napokat tart a Nintendo, ezen a héten bárki kipróbálhatja a játékot, amit egyébként akciósan meg is lehet vásárolni. A Splatoon 2 Special Demo március 25-ig érhető el, és kipróbálhatjuk benne a jól ismert Turf War módot (amiben az a feladatunk, hogy a pálya minél nagyobb részét fessük a csapatunk színére), továbbá belekóstolhatunk a Ranked Battlesbe és a kooperatív Salmon Runba is.

Miután a Splatoon 2 multiplayer-orientált játék, internetkapcsolatra van szükség hozzá, és nem ússzuk meg a Nintendo Switch Online-előfizetést sem. Ha ilyenünk nincs, annyi baj legyen, a Nintendo küld nekünk egy kódot a letöltés mellé, amivel hét napig mi is hozzáférünk a szolgáltatáshoz, ezt ráadásul akkor is igénybe vehetjük, a rendszer eredeti hétnapos próbáját már ellőttük.

Ha megtetszik a játék, március 28-ig akciósan vihetjük haza a teljes változatot: az alapjáték 33 százalékkal, az Octo Expansion kiegészítővel egybecsomagolt kiadás 25 százalékkal olcsóbb. A próbaváltozatban elért eredményeinket természetesen magunkkal vihetjük.

6.
6.
Ooorky
Nem tudom mit művelnek itt egyesek, szét kell szedni 2 különállóra, bal kéz mozog, jobb kéz céloz és lő, kb. mint PC-n, messze legjobb célzási rendszer konzolon.
5.
5.
zimonyini
#3: Igazad van, szerintem se jó a célzás, nem erre való a joycon.
3.
3.
Darksiders84
#2: Nekem is az volt egyedül játszva és az írányítás se túl jó elég érzékeny.
2.
2.
zimonyini
Iszonyú csalódás nekem ez a játék, kár volt megvennem.
1.
1.
Yanez
A cím csalóka, mert bárki nem próbálhatja ki, csak akinek van Switch konzol a birtokában. Vagy akkor megpróbálkozok vele ps4-en. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...