Splatoon 2 SW

A festékszórós multis játék folytatása Switchre.

A Nintendo offline állapotba helyezi a a Mario Kart 8 és a Splatoon Wii U játékokat

Bár a Wii U konzolok ma már igencsak vén darabnak számítanak, mégis érdekes lehet, hogy egy biztonsági probléma miatt offline állapotba helyezik a rajtuk futó Mario Kart 8 és a Splatoon játékokat.

Nézzük, hogyan összegezte a Nintendo az utóbbi negyedévet!

A Nintendo berkeiben nem unatkoznak: megosztották a legkeresettebb játékok listáját és az eladási statisztikákat is.

Egy különleges előadás: itt az Animal Crossing x Splatoon Nintendo Live koncert

A Nintendo Live 2022-n a cég két kedvelt franchise-ának zenéit játszották el egy koncerten, ami most megtekinthető a YouTube-on.

Több mint 89 millió Switch talált már gazdára

A kiotói cég közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiből kiderült, hogy nem fogyott olyan jól a Nintendo Switch, mint egy évvel korábban, amikor a pandémia miatt extrém nagy volt a kereslet a hibrid konzolra.

Ezen a héten bárki kipróbálhatja a Splatoon 2-t

Egy héten át bárki kipróbálhatja a Nintendo Switch egyik legnépszerűbb multiplayer-orientált címét, a Splatoon 2-t, ráadásul Switch Online-előfizetést is kapunk a trial mellé. Ha megtetszik, akciósan vihetjük haza a teljes játékot.

Nyakunkon a Splatoon 2 utolsó tartalmi frissítése

Egy jó meg egy rossz hírrel szolgálhatunk a Splatoon 2 rajongói számára. Másfél hét múlva érkezik ugyanis a játék soron következő tartalmi frissítése, üröm az örömben, hogy ez lesz az utolsó ilyen.

E3 2018: Holnap jön a Splatoon 2 új kiegészítője

Még egy meglepetésbejelentéssel szolgált a Nintendo: a Splatoon 2: Octo Expansion már holnap, azaz június 14-én elérhetővé válik. Nyolcvan teljesen új egyjátékos küldetést teljesíthetünk benne.

Bejelentésözönt hozott a Nintendo Direct

Hiába volt mindössze harminc perc hosszú, számtalan bejelentést hozott a tegnap esti Nintendo Direct. Egy csokorban foglaltuk össze nektek a műsor fontosabb híreit és látnivalóit.

Már félig beérte a Wii U-t a Nintendo Switch

A Nintendo is közreadta legújabb pénzügyi jelentését, amely a szeptember 30-án véget ért negyedévről szólt. A Switch megállíthatatlanul menetel előre, már 7,63 milliót szállítottak le a boltokba világszerte. Ütős karácsony elé néz a cég.

Amerikai toplista: itt is a Switch vitte a prímet

Az Egyesült Királyság után az USA-ban is a Nintendo Switch került ki győztesen augusztusban. Nem meglepetés: a hibridkonzol már két hónapja van a csúcson. A játékok terén a Madden NFL 18 vette át a vezetést.