Összefoglaló videón a Sekiro: Shadows Die Twice

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 19.
  • Videó
Link másolása
Már csak napok vannak hátra a From Software legújabb fejlesztésének, a Sekiro: Shadows Die Twice-nak a megjelenéséig, így a csapat kiadott egy kedvcsinálót, ami összefoglalja a játékkal kapcsolatos főbb tudnivalókat.

A From Software már eddig is elég sok mindent megmutatott a játékból, a most kiadott majdnem hatperces kedvcsináló azonban tényleg mindenre kitér. Szó esik benne a történetről, a különböző mechanikákról, a harcrendszerről, az ellenfelekről, de még a helyszínről is. Ha eddig nem győzött meg semmi, hogy pénteken beszerezd a Dark Souls-csapat legújabb alkotását, akkor a mostani videó egy jó alap lehet ahhoz, hogy meggondold magadat.

A Sekiro: Shadows Die Twice március 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

22.
22.
Vis Major
#20: Aham, és mint látom tréfarépán nyamnyogtál közben
20.
20.
Max3000
#19: Nálam semmi különös. 4 óra alatt végigpörgettem legnehezebb fokozaton.Kitalálhatnának valami nehéz játékot is,mert elegem van a casual-ból.Lehet holnap megpróbálom egy kézzel kijátszani hátha megrebben a szemem.
19.
19.
Vis Major
A Sekiro-val amúgy csak én játszom itt? Senkinek semmi véleménye?
18.
18.
Vis Major
Háát eddig betyár nehéz. Gyönyörű a game, az atmoszférája kegyetlen. Amiket eddig hallottam a "muzsikából" azok hozzák a tőlük megszokott magas minőséget. Külön pozitívum nálam hogy nem csak bossoknál van zene hanem mindig.
A fightsystem nagyon dinamikus, rohadtul gyors és kellennek a jó reflexek. Egy pillanatra sem lehet az ember figyelmetlen.
Nem akarom nagyon részletezni, szóval... a soul's játék "pályafutásomat" a Bloodborne-al kezdtem. A régi tagok gondolom emlékeznek még mit írtam mennyire volt nehéz nekem. Azóta volt nekem DS3 a dlc-el, Nioh szintén az összes dlc-vel, DS2,....
De most olyan érzésem van mintha a büdös életben nem játszottam volna nehéz játékkal olyan szinten szopok a Sekiro-val.
A fight amúgy nagyon látványos, a movesettektől sírni tudna az ember annyira gyönyörűek. Maga a fight pedig nagyon komplex. Először furcsáltam hogy a main fegyvernél csak az R1-et kell "nyomogatni", nincs heavy R2. Aztán ahogy haladok előre a játékban és oldok fel dolgokat...... ugye a Nioh-ra mondtuk mindig hogy mennyire komplex a fightsystem benne. Nos aki játszik a Sekiroval... azután a Nioh olyan lesz neki mint a DS3. R1, R2 (igen tudom hogy ez a niohban négyzet, háromszö)
16.
16.
Max3000
#9: Tipikusan az a balfék csapat akik annyira de annyira megakarják mondani,hogy majdnem epilepsziás rohamot kapnak közben.Ha kritikusi és játékosok által egybehangzóan jó produktumról van szó,vagy éppen fordítva,gyenge minőségről,hát jön az otherworld és "megmondja",hogy mindenki hülye.Minden arrogáns tesztjük az "emberek szemének felnyitásáról szól" mert ők az univerzum kincsei.Akkorát röhögtem, mikor valamelyik autós produktumnál nem értett a szerencsétlen a beállításokhoz,az ehhez való negatív(érthetően) kommenteket meg persze törölték nehogy jobban égjenek mint a száraz széna.
11.
11.
Fata Morgana
#9: Azok komplett idióták.
10.
10.
Fata Morgana
#8: Viszont ügyesen visszacsomagolta.:)
9.
9.
guba800
#2: Remèlem az otherworld nem teszteli mert az minden játèkot lehúz!ha meg tesztelni fogja akkor azt ne nèzze meg senki.
8.
8.
Dresa
#5: Kitolta a futár a metrót mielőtt odaadta neked :D
2.
2.
Fata Morgana
#1: Nem kell itt semmilyen hype a "From Software" mint név garancia a minőségre persze megvan a "szűk" játékosréteg akik szeretik a játékaikat.
Ami még lényeges hogy senki nem kapott tesztpéldányt a megjelenés előtt, sem játékkal foglalkozó oldalak, vagy "kazuár" újságírók így nem kell a sok butaságot olvasni amit némelyikük összehord.
1.
1.
DarkLord
Csapd fel magad a hype vonatra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...