Sekiro: Shadows Die Twice PC, PS4, XBOXONE

Az Activision adja ki a From Software vadonatúj címét.
Típus:

Íme, az idei BAFTA Games Awards jelöltjei

Felsorakoztak az idei BAFTA Games Awards jelöltjei, a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Death Strandinget és a Controlt is alaposan megszórta jelölésekkel. Lássuk a felhozatalt!

GDC 2020: Íme, a fejlesztői díjátadó jelöltjei

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Game Developers Conference-t, ennek a betéteseménye a Game Developers Choice Awards, ahol a fejlesztők szavazhatnak a kedvenc játékaikra.

2019 legjobb játékai - szerintünk

Miközben épp megszavazzátok az év legjobb játékait, összecsődítettük a szerkesztőséget, és megkérdeztünk mindenkit arról, hogy mivel játszott a legtöbbet idén. Következzen a mi listánk!

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

The Game Awards 2019 - megvannak a jelöltek

Idén is megtartják Geoff Keighley év végi díjkiosztóját, a The Game Awardsot, amit ezúttal december közepén rendeznek majd meg. Mivel lassan ráfordulunk az év utolsó hónapjára, befutottak a kategóriák jelöltjei.

Belső nézetes modot kapott a Sekiro

Sajnos egyelőre csak egy rajongói fejlesztésről van szó, de a Zullie the Witch által hegesztett mod még így is rendkívül érdekes. A kiegészítő alapjaiban változtatja meg a játék atmoszféráját, igaz, az akció még nehézkes benne.

Még mindig jól fogy a Sekiro: Shadows Die Twice

A Kadokawa Corporation - melynek egyébként az egyik leányvállalata a FromSoftware - bejelentése szerint a Sekiro: Shadows Die Twice június 30-án sikeresen elérte a 3,8 millió eladott példányt.

Nagyon jól fogy a Sekiro: Shadows Die Twice

A SuperData Research legfrissebb jelentése szerint remekül teljesített eddig a Sekiro: Shadows Die Twice digitális változata - a több mint kétmilliós összeladás jelentős részét ugyanis nem a dobozos kiadás adta.

Sekiro: Shadows Die Twice - máris kétmillió felett

Nagyszerű starttal büszkélkedhet a FromSoftware legújabb játéka. A Sekiro: Shadows Die Twice alig tíz nap alatt átlépte a kétmillió eladott példányszám tekintélyes mérföldkövét.

Sekiro: Shadows Die Twice teszt

A Sengoku-kor derekán egy nincstelen árva legendás shinobivá, egy félkarú farkassá válik. Japánba visz minket a FromSoftware legújabb nagyszerű alkotása, de a friss külső ne tévesszen meg senkit: ezúttal sem lesz könnyű dolgunk.