Sekiro: Shadows Die Twice PC, PS4, XBOXONE

Az Activision adja ki a From Software vadonatúj címét.
Típus:

Még mindig jól fogy a Sekiro: Shadows Die Twice

A Kadokawa Corporation - melynek egyébként az egyik leányvállalata a FromSoftware - bejelentése szerint a Sekiro: Shadows Die Twice június 30-án sikeresen elérte a 3,8 millió eladott példányt.

Nagyon jól fogy a Sekiro: Shadows Die Twice

A SuperData Research legfrissebb jelentése szerint remekül teljesített eddig a Sekiro: Shadows Die Twice digitális változata - a több mint kétmilliós összeladás jelentős részét ugyanis nem a dobozos kiadás adta.

Sekiro: Shadows Die Twice - máris kétmillió felett

Nagyszerű starttal büszkélkedhet a FromSoftware legújabb játéka. A Sekiro: Shadows Die Twice alig tíz nap alatt átlépte a kétmillió eladott példányszám tekintélyes mérföldkövét.

Sekiro: Shadows Die Twice teszt

A Sengoku-kor derekán egy nincstelen árva legendás shinobivá, egy félkarú farkassá válik. Japánba visz minket a FromSoftware legújabb nagyszerű alkotása, de a friss külső ne tévesszen meg senkit: ezúttal sem lesz könnyű dolgunk.

Brit toplista: Yoshi mindenkit meglepett

A GfK Chart-Track adatai szerint elképesztően jó rajtot vett a múlt héten megjelent Switch-exkluzív Yoshi's Crafted World, ami így maga mögé utasította a The Division második részét és a Sekiro: Shadows Die Twice-ot is.

Brit toplista: erősen nyitott a Sekiro

Mindössze egyetlen hétig volt csak az élen a The Division folytatása, a Sekiro: Shadows Die Twice ugyanis egy nagyon erős kezdéssel azonnal átvette az első helyet a szigetország eladási listáján.

Sekiro: Shadows Die Twice - érkeznek a modok

Alig néhány napja tehettük rá a mancsunkat a FromSoftware legújabb játékára, a modkészítők közössége azonban máris munkához látott. Jópofa kiegészítésekkel és hasznos technikai opciókkal javíthatjuk a PC-s változatot.

Sekiro - látogatás Senpou templomában

A PlayStation Underground csapata már kipróbálhatta a From Software következő játékát, a feudális Japánban játszódó Sekiro: Shadows Die Twice-ot. Senpou templomában tett látogatásukat meg is osztották.

Összefoglaló videón a Sekiro: Shadows Die Twice

Már csak napok vannak hátra a From Software legújabb fejlesztésének, a Sekiro: Shadows Die Twice-nak a megjelenéséig, így a csapat kiadott egy kedvcsinálót, ami összefoglalja a játékkal kapcsolatos főbb tudnivalókat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem létezne a FromSoftware, akkor az elkövetkező hét megjelenései kapcsán egyértelműen kijelenthetnénk, hogy pangós napok várnak a játékosokra. Csak hát nem ez a helyzet…