Sekiro: Shadows Die Twice PC, PS4, XBOXONE

Az Activision adja ki a From Software vadonatúj címét.
Típus:

Beszél a főhős a Sekiro: Shadows Die Twice-ban

Még nincs vége a Game Informer infóáradatának. Ezúttal nem egy névtelen és csendes senkit irányítunk, mint a From Software korábbi alkotásaiban, hősünknek ugyanis saját gondolatai vannak, amiket megoszt velünk és többi szereplővel is.

Sekiro: Shadows Die Twice - egy rejtett terület

A Game Informer még többet mutatott a From Software akció-kalandjátékáról. Ezúttal a Hirata Estatesbe látogat hősünk - erre a pályára nem visz a fő sztorivonal, csakis egy mágikus harangot aktiválva juthatunk oda.

Részletek a Sekiro központi hubjáról

A Game Informer továbbra is szállítja a friss információkat a From Software játékáról. A Dark Soulshoz hasonlóan a Sekiro: Shadows Die Twice-ban is lesz egy központi hub, ahová visszatérhetünk pihenni vagy fejlődni.

Infómorzsák a Sekiro: Shadows Die Twice-ról

A Game Informer februári számának címlapján a From Software legújabb alkotása, a Sekiro: Shadows Die Twice feszít, így új részletek láttak napvilágot az akció-kalandjátékról. Most már biztos, hogy online multi nem lesz.

PS4 - izgalmas lesz az idei esztendő is

Remek évet tudhat maga mögött a Sony, a PlayStation 4 a tavalyi esztendőben is jól teljesített, többek között exkluzív címeinek köszönhetően. És nagyon úgy fest, nem lesz idén sem másként.

Két be nem jelentett cím készül a From Software-nél

Habár a Souls-rajongók elsősorban a Sekiro: Shadows Die Twice miatt várják a jövő évet, úgy tűnik, hogy ez után sem fognak unatkozni. Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy több titkos projekt is fortyog a From Software boszorkánykonyháján.

A Sekirót várják a legtöbben a Steamen

A From Software közelgő akció-kalandjátéka szerepel a legtöbb játékos steames kivánságlistáján a Resident Evil 2 remake és a Metro: Exodus előtt. A top 10-es listában akad jó pár meglepetés is.

Sekiro: Shadows Die Twice - lesz bétateszt?

Érdekes üzenetváltás zajlott a Twitteren egy rajongó és az Activision ügyfélszolgálata között. Ebből ugyanis az derül ki, hogy valamikor bétatesztet kap a Sekiro: Shadows Die Twice.

12 percig mozog a Sekiro: Shadows Die Twice

A PlayStation hivatalos YouTube-csatornájára került fel a következő, 12 perces gameplay videó. Markoljátok fel a reggeli kávét és lássuk, hogy milyen is lesz élesben a FromSoftware legújabb IP-ja!

TGS 2018: Sekiro - fókuszban a történet

Ugyan az idei Tokyo Game Show még kicsit odébb van, de egyes stúdiók a Sony vezényletével már most elkezdték a hangolódást. Így tett az Activision is, akik a From Software kaszabolós játékáról, a Sekiróról mutattak friss anyagot.