Sekiro: Shadows Die Twice PC, PS4, XBOXONE

Az Activision adja ki a From Software vadonatúj címét.
Típus:

Brit toplista: erősen nyitott a Sekiro

Mindössze egyetlen hétig volt csak az élen a The Division folytatása, a Sekiro: Shadows Die Twice ugyanis egy nagyon erős kezdéssel azonnal átvette az első helyet a szigetország eladási listáján.

Sekiro: Shadows Die Twice - érkeznek a modok

Alig néhány napja tehettük rá a mancsunkat a FromSoftware legújabb játékára, a modkészítők közössége azonban máris munkához látott. Jópofa kiegészítésekkel és hasznos technikai opciókkal javíthatjuk a PC-s változatot.

Sekiro - látogatás Senpou templomában

A PlayStation Underground csapata már kipróbálhatta a From Software következő játékát, a feudális Japánban játszódó Sekiro: Shadows Die Twice-ot. Senpou templomában tett látogatásukat meg is osztották.

Összefoglaló videón a Sekiro: Shadows Die Twice

Már csak napok vannak hátra a From Software legújabb fejlesztésének, a Sekiro: Shadows Die Twice-nak a megjelenéséig, így a csapat kiadott egy kedvcsinálót, ami összefoglalja a játékkal kapcsolatos főbb tudnivalókat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem létezne a FromSoftware, akkor az elkövetkező hét megjelenései kapcsán egyértelműen kijelenthetnénk, hogy pangós napok várnak a játékosokra. Csak hát nem ez a helyzet…

Befutott a Sekiro: Shadows Die Twice launch trailere

Jó másfél héttel a megjelenés előtt érkezett meg a Sekiro: Shadows Die Twice premierjéhez szánt előzetes. A FromSoftware játéka maga mögött hagyja a Souls-játékok undok szörnyeit, cserébe a feudális Japánba vezet majd az utunk.

Battle royale-játékot készítene a Souls-széria atyja

A soulsborne-játékoktól talán semmi sem áll távolabb, mint a manapság nagy népszerűségnek örvendő battle royale-formula, a FromSoftware elnöke, Hidetaka Miyazaki mégis szívesen felfedezné a műfaj lehetőségeit.

Jöhet még egy kis Sekiro: Shadows Die Twice?

A képlet ugyanaz, mint délután a Days Gone esetében: a Sekiro: Shadows Die Twice korai verzióját is letesztelhette a szaksajtó, így ezúttal is egy csomó videót és pár screenshotot kaptunk a From Software alkotásáról.

Sekiro - színre lép Great Serpent is

Folytatást kapott a Sekiro: Shadows Die Twice főellenfeleit bemutató videósorozat, ezúttal egy hatalmas kígyó, Great Serpent mutatja meg magát. Igaz, nagyon rövid ideig, de az is elegendő ahhoz, hogy nyeljünk egy nagyot.

Sekiro - gyönyörű a limitált PS4 konzol

Nyakunkon a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenése, a holland-belga áruházlánc, a Game Mania pedig egy elképesztően gyönyörű, limitált PlayStation 4 konzollal lepi meg vásárlóit.