Battle royale nélkül jön a következő Call of Duty?

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 19.
  • Pletyka
Az eddigi információk szerint az idei Call of Duty-epizód nemcsak a Modern Warfare-sorozathoz térne vissza. Állítólag tartalmilag is a hagyományosabb megközelítést képviselné majd az új rész.

A legutóbbi szóbeszédek szerint az Infinity Ward fejlesztésében készülő idei Call of Duty valószínűleg a Modern Warfare-sorozathoz nyúl vissza, így nem lenne meglepő, ha a Gaming Intel legfrissebb információi végül beigazolódnának. A magazin ugyanis névtelen forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a stúdió visszatérne a gyökerekhez, így elfelejtenék például a Black Ops harmadik részével behozott specialistákat és a Black Ops tavalyi felvonásában bemutatott battle royale-játékmód, a Blackout is kimaradna.

Vagyis az Infinity Ward arra törekedne, amiben mindig is kifejezetten erős volt a sorozat. A kampányra, illetve a klasszikus kompetitív multiplayer módra, valamint az online kooperatív opciókra. A tradicionálisabb megközelítéshez való visszatérés egyébként is menő manapság, ráadásul a rajongók is régóta hangoztatják, hogy a Black Ops-sorozattal behozott újdonságok nem feltétlenül nyerték el a tetszésüket. Ezt mondjuk az eladási mutatók nem feltétlenül tükrözik.

A Call of Duty idei felvonása jó eséllyel az őszi szezonban jelenik meg, feltételezhetően PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

6.
NemecsekErno
#4: +1000

Amúgy meg hurrá! Végre! Csak igy tovább!!!

#5:
Vagy tudom javasolni Vince Flynn-től a Mitch Rapp könysorozatokat, annak akinek Tom Clancy bejön. Modernebb történetek, de ugyanolyan, ha nem jobb stilusban.
Azokból is fel lehetne dolgozni néhány történetet, bár inkább a Splinter Cell stilushoz áll közelebb, mint a MW-hez.
5.
gorbesz
#2: Gondoltam hogy valaki beleszalad ebbe fejjel :) draga baratom olvass tom clancy konyveket, vagy meg 3 masik irot irhatnek aki a lappangonak tuno hideghaboru idejeben olyan hatterben jatszodo krimiket irt hogy zsenialis. Az hogy nem lattad a tvdben, nem jelenti azt hogy semmi nem tortent. Yugoszlavia, balkan, orosz szatelitallamok mind mind kurvajo sztori lehetne. Nem hibad hogy nem latsz benne fantaziat de akkor ne ilyen felszinesen velekedj mar a temarol. Remelem ebbol kiderult a korom, nem 14 vagyok. Te? Nem erdekes.
4.
Egnar
Multi nélkül jöjjön mindenképp és zombik se legyenek...
2.
TheFlash
#1: ja mert a hidegháborúban olyan sokminden izgi dolog történt... Te is elég tudatlan lehetsz még, habár a kor nektek kedvez mert ma már történelemhűség nem igen létezik, a BF1 ben is kb a dolgok 10%-a ha valójában megtörtént, vagy a Cod wwii ben a feka náci nők a fronton orosz fegyverekkel és vaskereszttel :D
1.
gorbesz
De meg hanszor kell ezeknek pofazni hogy ghosts folytatast vagy vmi durva hideghaborus temat dolgozzanak fel he
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...