GDC 2019: Augusztus végén jelenik meg a Control

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Azt már eddig is tudtuk, hogy most nyáron mutatkozik be az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztőinek következő játéka, a Control, az Xbox hivatalos oldalán található adatlap jóvoltából viszont már a pontos dátum is ismert.

A múlt héten még csak annyit sikerült kideríteni a Game Informernek, hogy a Remedy következő játéka valamikor a nyár folyamán mutatkozik be, a minap viszont a pontos megjelenési dátum is felbukkant a 505 Games kiadásában érkező Control Xbox Store-os adatlapján. Eszerint a játék augusztus 27-én mutatkozik be, nyilván a számítógépes és a PS4-es verzióval egyszerre. A PC-s változat kizárólag az Epic Games Store-on keresztül lesz majd megvásárolható.

A Control egyébként egy folyamatosan változó épületben játszódik majd, ahol a valóság mindig valamilyen megmagyarázhatatlan furcsasággal elegyedik. A helyszín New York lesz, és Jesse Faden ügynököt alakítjuk, akinek feltett szándéka, hogy visszaveszi a paranormális jelenségekkel foglalkozó Control irányítását.

5.
5.
user101
Ideiglenes exkluzivitás, azért nagyon nem mindegy, újságírásbor, most már sokadjára ELÉGTELEN ! :)
4.
4.
crytek
#3: Kinek és miért? Én 4-5-6 éveket várok hogy valamit megszerezzek. Semmit nem veszítek. Max nyerek mert akkor már "teljes és felpatchelt lesz"
3.
3.
Anti4730
2.
2.
crytek
1.
1.
Anti4730
Jo jatek, varom. Azert durva hogy egy csomo cim epic store exkluziv lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...