GDC 2019: Kickstarterre tart a Chernobylite

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 22.
  • Hír
Tavaly áprilisban mutatkozott be a The Farm 51 legújabb projektje, amely a csernobili atomkatasztrófa helyszínére kalauzolja el a játékosokat. Az alkotók hamarosan a Kickstarterre költöztetik projektjüket, így kaptunk egy új előzetest is.

A The Farm 51 még tavaly áprilisban leplezte le legújabb játékát, a Zónában játszódó túlélőhorrort, a Chernobylite-ot, ami hamarosan a Kickstarteren próbál meg magának újabb pénzmagot kalapozni.

Wojciech Pazdur, a stúdió vezetője közleményében azzal indokolta a döntést, hogy a rajongók visszajelzései alapján még részletesebben szeretnék lemodellezni Pripyatot és környékét, beleértve a csernobili atomerőművet is. A Zóna feltérképezése, illetve az ott végzett, továbbra sem veszélytelen terepmunka azonban komoly összegekbe kerül, így a csapat a rajongók segítségét szeretné kérni.

Éppen ezért hamarosan elindul a játék Kickstarter-kampánya, ahol támogatásaitok mellett elő is rendelhetitek majd a játékot, aminek egyelőre sem a megjelenési dátuma, sem a platformlistája nem ismert.

Cserébe viszont kaptunk egy friss kedvcsinálót, ami gameplay jeleneteket tartalmaz.

4.
crytek
#3: Én írtam. Szerintem olyan lesz mint a Get Even... szóval túlzott szabadságra akcióra nem kell számolni... De majd ha kapunk értelmes gameplayt kiderül..
3.
markoci555
visszanéztem a híreket, írtam is párhoz, szóval csak szimplán kiment a fejemből hogy ez készül (nem csoda, alig volt róla valami)

ami érdekes, hogy valaki megjegyezte hogy walking simulator lesz, és most a videót látva félek, semmi akció nem volt csak a geiger szerű számlálót szorongatta, meg egyszer elvett egy pisztolyt húúúú

nem mondom hogy **** játék rögtön egy videóból, csak hogy aki stalkerre vágyott mint én, az inkább ne tegye, és lepődjünk meg pozitívan ha mégis az lesz
2.
hajbel
#1: Remélem, hogy nem és önerőből csinálnak egy jó játékot. Bár ha nem veszi meg őket egy nagy kiadó, az pedig azt jelenti, hogy nem elég jó a játék. Kiadóval viszont borítékolható egy bugos félkész játék.
1.
crytek
Tegyék meg tétjeiket vajon az epic ezeket is lefizeti?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...