GDC 2019: Kickstarterre tart a Chernobylite

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 22.
  • Hír
Link másolása
Tavaly áprilisban mutatkozott be a The Farm 51 legújabb projektje, amely a csernobili atomkatasztrófa helyszínére kalauzolja el a játékosokat. Az alkotók hamarosan a Kickstarterre költöztetik projektjüket, így kaptunk egy új előzetest is.

A The Farm 51 még tavaly áprilisban leplezte le legújabb játékát, a Zónában játszódó túlélőhorrort, a Chernobylite-ot, ami hamarosan a Kickstarteren próbál meg magának újabb pénzmagot kalapozni.

Wojciech Pazdur, a stúdió vezetője közleményében azzal indokolta a döntést, hogy a rajongók visszajelzései alapján még részletesebben szeretnék lemodellezni Pripyatot és környékét, beleértve a csernobili atomerőművet is. A Zóna feltérképezése, illetve az ott végzett, továbbra sem veszélytelen terepmunka azonban komoly összegekbe kerül, így a csapat a rajongók segítségét szeretné kérni.

Éppen ezért hamarosan elindul a játék Kickstarter-kampánya, ahol támogatásaitok mellett elő is rendelhetitek majd a játékot, aminek egyelőre sem a megjelenési dátuma, sem a platformlistája nem ismert.

Cserébe viszont kaptunk egy friss kedvcsinálót, ami gameplay jeleneteket tartalmaz.

4.
4.
crytek
#3: Én írtam. Szerintem olyan lesz mint a Get Even... szóval túlzott szabadságra akcióra nem kell számolni... De majd ha kapunk értelmes gameplayt kiderül..
3.
3.
markoci555
visszanéztem a híreket, írtam is párhoz, szóval csak szimplán kiment a fejemből hogy ez készül (nem csoda, alig volt róla valami)

ami érdekes, hogy valaki megjegyezte hogy walking simulator lesz, és most a videót látva félek, semmi akció nem volt csak a geiger szerű számlálót szorongatta, meg egyszer elvett egy pisztolyt húúúú

nem mondom hogy **** játék rögtön egy videóból, csak hogy aki stalkerre vágyott mint én, az inkább ne tegye, és lepődjünk meg pozitívan ha mégis az lesz
1.
1.
crytek
Tegyék meg tétjeiket vajon az epic ezeket is lefizeti?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...