Chernobylite PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Túlélőjáték a Zónában.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A húsvétot kiheverve mi is visszatértünk a mindennapi kerékvágáshoz, így kissé megkésve ugyan, de a szokásainkhoz hűen ismét listába szedtük a hét aktuális megjelenéseit.

Közeleg a next-gen Chernobylite

Megkapta megjelenési dátumát a Chernobylite újgenerációs konzolokra szánt változata. Ezzel együtt a 2022-re vonatkozó roadmapre is fény derült, ami alapján bőven lesz újdonság, amire várhatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.

Pár hetet csúszik a konzolos Chernobylite

Habár a PC-sek már nagyban nyüstölhetik a The Farm 51 legújabb játékát, a konzolosoknak még az eredetileg tervezettnél is tovább kell várniuk arra, hogy beszabadulhassanak a Zónába.

Chernobylite teszt

Az 1986. április 26-án bekövetkezett csernobili atomkatasztrófa alapjaiban változtatta meg az emberiség hozzáállását az atomenergiához. A korábbi szkepticizmus helyét átvette a rettegés és az ismeretlentől való félelem.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.

Ősszel érkezik a konzolos Chernobylite

Idén végre elhagyja a korai hozzáférést a The Farm 51 játéka, ám nem vethetjük rá magunkat egyből minden platformon. Első körben a PC-sek kaparinthatják meg, de a konzolosoknak sem kell sokkal tovább várni.

Sztorielőzetesen a Chernobylite főhőse

Vészesen közeledünk a Chernobylite megjelenéséhez, és ezzel együtt a játékból érkező előzeteseknek a száma is érezhetően megszaporodott. Ezúttal a játék főszereplőjéről, Igorról hozott nekünk egy trailert a The Farm 51.

Vadonatúj videónaplót kapott a Chernobylite

A The Farm 51 és a All In! Games egy újabb fejlesztői videónaplóval jelentkezett az elmúlt napokban a Chernobylite-hoz, amiben a Zónában alkalmazható túlélési trükkökről mesélnek nekünk egy keveset a játék készítői.