Chernobylite PC

Túlélőhorror a Zónában.
Típus:

Konzolokon is megjelenik a Chernobylite

A PC-s játékosok már egy ideje nyúzhatják a Chernobylite korai hozzáférésű változatát, de a jelek szerint nincs már túl messze a hivatalos megjelenés sem. További jó hír, hogy erről nem maradnak le a konzolosok sem.

Chernobylite - indulhat az expedíció!

Igaz, még csak Early Access-státuszban, de a mai napra virradóan élesedett végre a játék, és még egy megjelenési előzetest is kaptunk hozzá. Az eddigiek alapján igazán kitett magáért a The Farm 51 csapata.

Chernobylite - alternatív valóságok

Jövő héten rajtol el a Chernobylite korai hozzáférésű változata. Ennek az apropójából befutott egy friss előzetes, ami bemutatja, mennyire tökéletesen sikerült lemásolni Csernobil valós helyszíneit.

Chernobylite - októberben jön a korai verzió

Habár a végleges változat megjelenése még odébb van, a The Farm 51 októbertől bárki számára játszhatóvá teszi a Chernobylite-ot. Az Early Access-verzióhoz természetesen folyamatosan érkeznek majd a frissítések.

GC 2019: 17 perces erőműtúra a Chernobylite-ban

A The Farm 51 csapatának hála felkerült az internetre egy gameplay videó arról a demóról, melyet a látogatók próbálhattak ki a kölni Gamescom során. Annyi már biztos, hogy a horrorisztikus hangulatra nem lesz panasz.

GC 2019: Chernobylite - fegyverek és sugárzás

A HBO Csernobil-sorozata után a fél világ atomkatasztrófa-lázban ég, így nem csoda, hogy a videojátékok piacán is megpróbálják kiaknázni a témában rejlő lehetőséget; titkos küldetésekkel és atomkatasztrófákkal jön a Chernobylite.

Chernobylite - 30 perc túrázás a lezárt Zónában

Egyelőre nagyon jól halad a S.T.A.L.K.E.R. inspirálta Chernobylite Kickstarter-kalapozása, a The Farm 51 hamarosan eléri a kitűzött célösszeget. A gyűjtés határideje azonban még nem járt le, így ösztönzésnek kaptunk egy friss bemutatót.

Elindult a Chernobylite Kickstarter-kampánya

Hiába a remek ötlet, a The Farm 51 csapata a rajongók segítéségét kéri a Csernobilban játszódó hideglelős kaland befejezéséhez. Százezer dollár kell ahhoz, hogy még több helyszínt járhassunk be a játékban.

GDC 2019: Kickstarterre tart a Chernobylite

Tavaly áprilisban mutatkozott be a The Farm 51 legújabb projektje, amely a csernobili atomkatasztrófa helyszínére kalauzolja el a játékosokat. Az alkotók hamarosan a Kickstarterre költöztetik projektjüket, így kaptunk egy új előzetest is.

Chernobylite - ilyen géppel indulj a Zónába!

A The Farm 51 csapata közzétette az idén érkező Chernobylite hivatalos rendszerkövetelményeit. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott horrorisztikus kaland nem fogja megizzasztani a vakmerő szerencsevadászok konfigurációit.