Madarakkal és elefántokkal jön a Labo: VR Kit

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 22.
  • Videó
Link másolása
Befutott az első hivatalos előzetes a Nintendo Switch VR-kiegészítőjéről, és úgy néz ki, hogy a Labo márkanév ezúttal sem hazudtolja meg magát; elefántok, fényképezőgépek, madarak és puskák formájában jön itt a VR Kit.

Pár hete már hivatalos megerősítést nyert, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően a Nintendo Switch tényleg belép a VR világába a Nintendo Labo: VR Kit segítségével, melyről a mai napon a japán vállalat teljes egészében lerántotta a leplet. Az már biztos, hogy a sokszínűségre nem lehet panaszunk, ugyanis a kartonpapírból gyártott sablonok segítségével a legkülönfélébb kiegészítőket hajtogathatjuk meg magunknak, legyen szó akár egy vízalatti kameráról, vagy egy elefántról.

A papírtartozékok mellé egyébként első körben rögtön 10 játék is érkezik, melyekkel a végsőkig kiaknázhatjuk a Switch rejtette lehetőségeket. Az Ocean Camera című alkotásban például az óceánok fenekére vethetünk egy pillantást kalandos búvárkodásaink során, a Bird Dashben egy speciális pedál segítségével vehetünk részt légi versenyekben, míg a Blaster játékban az óriások virtuális támadását verhetjük vissza kartonfegyvereinkkel. De ezek mellett jön még a puzzle-játékokat felvonultató VR Plaza, a békaugráltatós Hop Dodge, a vízilóetetős Kablasta, a Bird, az elefántormány-irányítós Doodle, a House Camera és a remek fizikával felvértezett Marble Run.

A várható árakról és a különböző kiszerelésekről is megérkeztek a hivatalos infók. Ezek alapján a Nintendo Labo: VR Kit 79,99 dolláros áron lesz elérhető, mely alapból tartalmazni fogja a szoftver mellett mind a hat megépíthető Toy-Con projektet, vagyis a Toy-Con VR Googles, a Toy-Con Blaster, a Toy-Con Camera, a Toy-Con Bird, a Toy-Con Wind Pedal és a Toy-Con Elephant kiegészítőket egyaránt.

Emellett 39,99 dolláros áron érkezik a Starter Set, melyben a kartonból készült szemüveg mellett a játékcsomag és a Toy-Con Blaster lehet a mienk. Ha pedig később úgy döntünk, hogy a Starter Set kiszerelést bővítenénk, akkor ezt megtehetjük a 19,99 dolláros Expansion Set 1 és 2 segítségével, melyek közül előbbiben a Toy-Con Elephant és a Toy-Con Camera, utóbbiban pedig a Toy-Con Wind Pedal és a Toy-Con Bird kap helyet.

A hivatalos rajtra a jelenlegi értesülések szerint április 12-én számíthatunk.

2.
2.
Gaboo77
Is lehet a megmaradt karton dobozból nagy pénzt csinálni.
1.
1.
zozo76hun
Gyerekek, az elefantos-ormanyos mindent visz. Kepzeljetek el ahogy ratoknyitja az ajtot a baratnotok/testveretek/szuleitek, ti meg egy ilyen ormanyos papirlofasszal a fejetekre raszorulva, ossze-vissza rangatoztok a szobaban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...