S.W.I.N.E. HD Remaster - újra tombol a háború

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 22.
  • Videó
Tizenhét évnyi béke után kudarcot vallottak a béketárgyalások, és úgy néz ki, hogy tavasszal kiújulnak a harcok a két ősi ellenség, a nyulak és a disznók közt. „Élőszereplős” előzetesen a S.W.I.N.E. HD Remaster.

A Stormregion 2001-es valós idejű stratégiai játékának veteránjaiból álló Kite Games teljes gőzerővel dolgozik S.W.I.N.E. HD Remasteren, mely a mai napon egy egészen furcsa előzetest kapott, nehogy egyetlen régi rajongónak is lehetősége legyen elfelejteni, hogy a felújított látvánnyal, újrakevert zenével és minden javítással egybegyúrt alkotás még idén tavasszal napvilágot lát.

A S.W.I.N.E. HD Remaster kizárólag PC-n lesz elérhető, a bejelentéssel kapcsolatos további információkért pedig az alábbi cikkünket érdemes felkeresnetek.

14.
user101
És jön a WarCraft 1 Orc And Humans is, meg a Diablo Remaster :)
Retro forradalom! :)D
11.
Ooorky
#8: Na igen, elég fura listát rakott össze. Én is a 20 éves AoE2-t nyúzom, 28-án jön Switch-re a War Party, az is elég gyengécskének tűnik, de már annak is örülni kell ha megjelenik valami (sajnos).
10.
GAMEROD
Remélem benne lesz a magyar szinkron.
9.
NemecsekErno
8.
renato999
#6: Az igen :D Az megvan, hogy ezek közül egyik sem RTS és nem azért mert "meg lehet állítani az időt" ?
7.
Chrysh
#4: Nem AAA piacon kell keresgélni.
6.
TheFlash
#4: nem-e? Tropico, Cities Skylines, Civilization, az 1000 Warhammer spinoff ... oké, meg lehet állítani az időt ami miatt nem REAL TIME de kit érdekel? :D Ennyi erővel a Red Alertben is lehetett mahinálni az időt :D

Régen jó volt ez a játék, amíg a külföldiek el nem árasztották az onlinet, valahol az 1.6 patch környékén hagytam abba, utána jött az 1.9 utána 2. valami de akkor már a végét járta a játék. Ma nem tudom megállná-e a helyét, elég nagy bug volt benne hogy mindig várni kellett a másikra mindenkinek és ha szar nete volt akkor 10 perc játék 15 perc várakozás volt általában
5.
crytek
#4: Majd jönnek a Command & Conquer Remasteredek :)

4.
NemecsekErno
Valahogy mostanában mintha nem lenne semmi értelmes RTS talán a Frostpunk-ot leszámitva, de az is inkább Sim City.
Szóval jó látni, hogy azért valami mégis akad.
3.
Neotechtr
Jópofa játék, de amúgy jó is. Annak idején is nagyon sokan szerették :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...