Idén tavasszal érkezik a S.W.I.N.E. HD Remaster

  • Írta: szlav
  • 2019. január 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Stormregion ikonikus stratégiai játéka, a S.W.I.N.E. hamarosan jókora ráncfelvarrást kap! A nyulak és disznók háborúja soha nem volt még ennyire látványos és gördülékeny.

Biztos, hogy rengetegen emlékeztek még a Stormregion játékaira, különösképp a 2001-ben megjelent S.W.I.N.E.-ra, ahol a nyulak és disznók estek egymásnak félelmetes páncélosokat vezetve. A humoros stratégiai játék idén tavasszal újra visszatér: az eredeti fejlesztőkből verbuválódott Kite Games bejelentette a S.W.I.N.E. HD Remastert.

A HD felbontású textúrák és kezelőfelület mellett az újrakevert kiadás rengeteg hibajavítást és néhány új funkciót is tartalmaz majd. Nem maradhat el például a 16:9-es képméretarány támogatása sem, az átláthatóság érdekében pedig kibővített zoomtávolsággal szemlélhetjük a csatateret. Ismét életre kap majd a többjátékos mód, a hivatalos online multiplayer mellett pedig LAN-on is összemérhetjük a tudásunkat barátainkkal - kizárólag a régi idők kedvéért. A további részletekért érdemes ellátogatni a játék hivatalos oldalára.


A S.W.I.N.E. HD Remaster valamikor a tavasz folyamán gördül be, kizárólag Steamen.

38.
38.
KiteGames
Sziasztok!
Újra és újra nagyon jóleső érzés látni a pozitív reakciókat, amikor a S.W.I.N.E.-ról van szó még ennyi év után is. Bárhogy is nézzük, egy immár 18 éves játékról beszélünk, amelyet bizony megrágcsált az idő vasfoga. Első lépésként ezt szerettük volna újra élvezhetővé és könnyen játszhatóvá tenni, mintegy jelezve felétek, játékosok és rajongók felé, hogy újra itt van a S.W.I.N.E., újra van, aki szívvel-lélekkel foglalkozik vele és végre újra gondoskodó kezekbe került.

Tudjuk, hogy vannak rajongói modok, amik javítottak az elérhető felbontáson, de nálunk nemcsak a felbontás emelkedett, hanem a textúrák minősége is. A menü teljes ráncfelvarrást, a járművek futóművet, felfüggesztést kaptak, megjelenik a lövegek becsapódási effektje, a fák szélben mozognak, és megjelenik az önárnyék is.
Az egész játék átesett ezen az újrapolírozáson és mindezt egy modern csomagolásban, megbízható minőségben és számos ingyenes bónusz ajándékkal együtt adjuk.

Higgyétek el, nálunk jobban senki sem szeretne egy méltó folytatást készíteni a S.W.I.N.E.-hoz és elmélyíteni a világát! Nekünk is folyamatosan azon jár az eszünk, hogy mi mindent lehetne csinálni a mai technológiákkal, összegyűlt tapasztalatunkkal, és ötletekkel. Vannak nekünk is nagy terveink a jövőre nézve, de ahogy mondani szokták, Répafölde sem egy nap alatt épült :)

Fogadjátok baráti nosztalgiával! :)
37.
37.
Cooper911
Kuss és fogd a pénzem.
Remélem a fejlesztők egy folytatáson is elgondolkodnak majd.
31.
31.
Hofi3
#27: Elolvastad a cikket? Úgy látszik nem.
"az eredeti fejlesztőkből verbuválódott Kite Games bejelentette a S.W.I.N.E. HD Remastert."
Aztán ha megnézed a linkelt hivatalos oldalukat, ott van a "Támogatott nyelvek" a játék rendszerkövetelményei alatt.
29.
29.
GamerBagoly
Srácok, béke van! Nem csak azért készül a Remaster, hogy újra eladják az alapjátékot, hanem igény felmérésre is, hogy milyen igény van erre a sorozatra. Jól tejesít a virtuális boltokban, akkor készülni fog második rész modernebb technikával, stb.
28.
28.
PaprikaJancsi
#27: https://store.steampowered.com/app/944010/SWINE_HD_Remaster/

A steam szerint a felület, és a hang is magyar lesz (a további nyelvek mellett). + a weboldalon is ki van írva, hogy támogatott nyelv a magyar
27.
27.
hege
Arról esetleg tud valaki valamit, hogy magyar szinkron és felirat lesz-e? A videóból nem derül ki.
8.
8.
Ooorky
Lehet azért mert akkoriban nagyon rá voltam állva a kompetítiv rts-ekre (életemben először és utoljára irl bajnokságon is részt vettem), de az én emlékeim szerint ez egy qva sz** játék volt enyhén vicces köpenyben ami úgy-ahogy eladta.
6.
6.
Batman
Ha meg egy folyatás jött volna, akkor mondjuk azért ekéznénk őket, hogy nem fejlődött semmi :D Jó ez így.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...