Idén tavasszal érkezik a S.W.I.N.E. HD Remaster

  • Írta: szlav
  • 2019. január 29.
  • Bejelentés
A Stormregion ikonikus stratégiai játéka, a S.W.I.N.E. hamarosan jókora ráncfelvarrást kap! A nyulak és disznók háborúja soha nem volt még ennyire látványos és gördülékeny.

Biztos, hogy rengetegen emlékeztek még a Stormregion játékaira, különösképp a 2001-ben megjelent S.W.I.N.E.-ra, ahol a nyulak és disznók estek egymásnak félelmetes páncélosokat vezetve. A humoros stratégiai játék idén tavasszal újra visszatér: az eredeti fejlesztőkből verbuválódott Kite Games bejelentette a S.W.I.N.E. HD Remastert.

A HD felbontású textúrák és kezelőfelület mellett az újrakevert kiadás rengeteg hibajavítást és néhány új funkciót is tartalmaz majd. Nem maradhat el például a 16:9-es képméretarány támogatása sem, az átláthatóság érdekében pedig kibővített zoomtávolsággal szemlélhetjük a csatateret. Ismét életre kap majd a többjátékos mód, a hivatalos online multiplayer mellett pedig LAN-on is összemérhetjük a tudásunkat barátainkkal - kizárólag a régi idők kedvéért. A további részletekért érdemes ellátogatni a játék hivatalos oldalára.


A S.W.I.N.E. HD Remaster valamikor a tavasz folyamán gördül be, kizárólag Steamen.

38.
KiteGames
Sziasztok!
Újra és újra nagyon jóleső érzés látni a pozitív reakciókat, amikor a S.W.I.N.E.-ról van szó még ennyi év után is. Bárhogy is nézzük, egy immár 18 éves játékról beszélünk, amelyet bizony megrágcsált az idő vasfoga. Első lépésként ezt szerettük volna újra élvezhetővé és könnyen játszhatóvá tenni, mintegy jelezve felétek, játékosok és rajongók felé, hogy újra itt van a S.W.I.N.E., újra van, aki szívvel-lélekkel foglalkozik vele és végre újra gondoskodó kezekbe került.

Tudjuk, hogy vannak rajongói modok, amik javítottak az elérhető felbontáson, de nálunk nemcsak a felbontás emelkedett, hanem a textúrák minősége is. A menü teljes ráncfelvarrást, a járművek futóművet, felfüggesztést kaptak, megjelenik a lövegek becsapódási effektje, a fák szélben mozognak, és megjelenik az önárnyék is.
Az egész játék átesett ezen az újrapolírozáson és mindezt egy modern csomagolásban, megbízható minőségben és számos ingyenes bónusz ajándékkal együtt adjuk.

Higgyétek el, nálunk jobban senki sem szeretne egy méltó folytatást készíteni a S.W.I.N.E.-hoz és elmélyíteni a világát! Nekünk is folyamatosan azon jár az eszünk, hogy mi mindent lehetne csinálni a mai technológiákkal, összegyűlt tapasztalatunkkal, és ötletekkel. Vannak nekünk is nagy terveink a jövőre nézve, de ahogy mondani szokták, Répafölde sem egy nap alatt épült :)

Fogadjátok baráti nosztalgiával! :)
37.
Cooper911
Kuss és fogd a pénzem.
Remélem a fejlesztők egy folytatáson is elgondolkodnak majd.
31.
Hofi3
#27: Elolvastad a cikket? Úgy látszik nem.
"az eredeti fejlesztőkből verbuválódott Kite Games bejelentette a S.W.I.N.E. HD Remastert."
Aztán ha megnézed a linkelt hivatalos oldalukat, ott van a "Támogatott nyelvek" a játék rendszerkövetelményei alatt.
30.
Kawada
#29: Remélem is. Ezért fogom megvenni csak. ;)
29.
GamerBagoly
Srácok, béke van! Nem csak azért készül a Remaster, hogy újra eladják az alapjátékot, hanem igény felmérésre is, hogy milyen igény van erre a sorozatra. Jól tejesít a virtuális boltokban, akkor készülni fog második rész modernebb technikával, stb.
28.
PaprikaJancsi
#27: https://store.steampowered.com/app/944010/SWINE_HD_Remaster/

A steam szerint a felület, és a hang is magyar lesz (a további nyelvek mellett). + a weboldalon is ki van írva, hogy támogatott nyelv a magyar
27.
hege
Arról esetleg tud valaki valamit, hogy magyar szinkron és felirat lesz-e? A videóból nem derül ki.
26.
Kawada
#25: :)... Szerintem C&C:Generals volt nekem az egyetlen rts, amit online játszottam. Mi inkább coopban toltuk vagy csak magunk között egymás ellen. Úgyhogy az ilyen online részeihez a dolgoknak én hozzá se szólok. :) A Swine-t csak sztoriban játszottam, de abban szerettem anno... ennyi.
25.
Ooorky
#24: Swine-ztom én is pár hétig, de annyi maradt meg, hogy lehetett benne irányítani a kilépett emberek egységeit, akikből rengeteg volt.
De írtam is, hogy ezek az én emlékeim róla, abból lett némi konfliktus, hogy jött rögtön "azért sz** vagy" szintű válasz :-)
24.
Kawada
#23: Ezek nagyon hardcore, réteg cuccok... Akkor anyiban javítok mondandómon, hogy SWINE egy remek játék volt ami le tudta hozni ezeket a hardcore-abb játékmenetű RTT (szigorúan véve RTS az, ahol van mikromenedzsment, építés, stb is...) műfajt a casual-ebb rétegekbe is (de igen, a Sudden Strike is aránylag populáris volt) és elmozdította ezeket a pixelgrafikát idéző látványból... Azért tedd egymás mellé a Sudden Strike-ot és a SWINE-t. Nekem úgy tűnik, hogy te szereted ezt a klasszik, világháborús vonalat, így megértem ha neked nem jön be, de én biztos szívesebben játszottam a SWINE-nal mint a Sudden Strike-kal. :) Én inkább a klassziks RTS vonalon edződtem... (Dune2, AOE 1-2, Warcraft 1-2, Dark Colony, Empire Earth, stb.)
23.
Ooorky
#21: Close combat széria 1995-ben kezdődött (első rts amiben volt morál, lőszer, egységfejlődés stb.) , a körökre osztott Steel Panthers még annál is régebbi, végül a 2001-es Sudden strike tette relatíve népszerűvé, majd a Men of War-ral elérték kb. a csúcspontot a taktikai rts-ek, azóta csak fejik a franchise-t és kb. az egész rts zsanra zakatol a szakadék felé.
21.
Kawada
#14: Az "utánát" hagyjuk. Előtte pedig szerintem inkább a tucat, épísünk bázis, gyártsunk egy rakás egységet és irányítsuk az ellenségre szerű RTS volt elterjedve. Biztos volt 1-2 játék, tököm tudja. De nem volt annyira elterjedt szerintem ez a fajt startégia, ahol minden egységedre figyelsz mert limitált az utánpótlás.
14.
Ooorky
#11: Nem volt előtte és utána is 6 csillió 2. világháborús stratégia amikben ilyen funkciók voltak. :-)

#10: ez lehet a megoldás.
11.
Kawada
#8: Pedig pont az volt a helyzet, hogy a gyerekesnek és enyhén viccesnek tűnő köntös mögött egy akkoriban még meglehetősen megfontolt és taktikus játékmenet rejlett. Persze, hogy ez mai fejjel is így tűnne-e azt nem tudom. De az, hogy a tankok lőszer-és üzemanyag utánpótlására is kellett figyelni, illetve, hogy tankoknak egyéni funkciói és speckó képességei voltak, elég menő volt.
8.
Ooorky
Lehet azért mert akkoriban nagyon rá voltam állva a kompetítiv rts-ekre (életemben először és utoljára irl bajnokságon is részt vettem), de az én emlékeim szerint ez egy qva sz** játék volt enyhén vicces köpenyben ami úgy-ahogy eladta.
7.
Kawada
#5: Mondjuk a 10 eurót akkor is kifizetem érte, ha el se indítom. A régi idők emlékére.
6.
Batman
Ha meg egy folyatás jött volna, akkor mondjuk azért ekéznénk őket, hogy nem fejlődött semmi :D Jó ez így.
3.
Kawada
Kivételesen csatlakozom a károgókhoz... Egy folytatásnak vagy egy alaposabb remastered-nek én is jobban örültem volna, mint egy HD remake-nek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...