Az eredeti zeneszerzővel erősít a Bloodlines 2

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 24.
  • Hír
Link másolása
Mint az mostanra már köztudott, egy új epizóddal fog visszatérni a Vampire: The Masquerade - Bloodlines, mely nem csak atmoszférájában, de hangzásvilágában is hű lesz az eredeti klasszikushoz.

Az első, meglehetősen hangulatos előzetes már két napja befutott, de ma sem maradunk újabb infók nélkül a Paradox Interactive vámpíros alkotását illetően. A játékfejlesztő és streamer Outstar nyilvános levelezése alapján ugyanis kiderült, hogy ki lesz a felelős a Bloodlines 2 zenéiért. Ez a valaki pedig nem más, mint a 2004-es játék eredeti zeneszerzője, Rik Schaffer.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlinesban egyébként több licencelt zene is felcsendült olyan bandáktól, mint a Lacuna Coil, a Genitorturers vagy a Chiasm, de ezek mellett sokat adott a hangulathoz a játék saját zenéje is, szóval kíváncsian várjuk, hogy az új epizód miként fog muzsikálni e téren.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 a tervek szerint 2020 első negyedévétől lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

4.
4.
user101
Ötször mentem neki az elsőnek, egyszer sem sikerült megszeretnem. Én csak a hibákat és a frusztráló dolgokat látom benne és bosszant az egész. Többszőr visszakértem az árát is, pedig lelkem rajta, nagyon próbálom megszeretni... :(((
3.
3.
thernielle
Sosem késő letölteni, GOG-on most 4 és fél Euro az első rész, ami a világ egyik leghangulatosabb szerepjátéka. Ha érdekel, miért lett kult, és miért jelennek meg hozzá nagy számban változatos, minőségi kiegészítések és modok a mai napig (az utolsó ha jól látom, akkor tegnap előtti), akkor én nem hezitálnék.
Most olvastam, hogy a második rész is komoly mod támogatással érkezik. Pécéseknek a legjobb hír!
2.
2.
manderel
#1: Lehet hogy azért, mrrt az első rész már 15 éves. Én sem játszottam vele, de elég nagy kultusza van, úgyhogy kíváncsian várom ezt a 2. részt.
1.
1.
shatterhand
Nem rémlik az elődje sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...