GDC 2019: Elképesztő, mit tud a Unity

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 26.
  • Videó
Link másolása
Valamiért radaron kívül maradt a múlt héten tartott Game Developers Conference-en bemutatott Unity-techdemó, amely lényegében a The Heretic című rövidfilm elejét mutatja be.

A videóról sokat nem is érdemes beszélni, inkább nézzétek meg! Annyit azért megosztott a Unity a felvételről, hogy egy erősebb, de a hétköznapi ember számára is összerakható gépen fut, méghozzá 1440p felbontásban, 30 fps mellett.

4.
4.
Whisper
Gamerod ez azért elég nagy hülyeség amit írtál remélem tudod. Érdekes MPC-bel a Lion Kingen használtunk Unityt. De gondolom a MPC és a Disney nem add bele mindent.
3.
3.
GAMEROD
Nem annyira rossz az Unity, csak ugye főként indie stúdiók és kezdők használják akik csak ritkán adnak bele mindent.
2.
2.
mestermagyar
#1: hatalmas nyílt terepeknek*
sokkal produktívabban fejleszthető*
1.
1.
mestermagyar
Well, azért nem ennyire rózsás a helyzet, mondom ezt mint valaki aki végigkísérte a Rustot ahogy Unityben fejlődött. Soha nem volt benne túl sok részlet meg tartalom, de azért a teljesítményért meg kellett dolgoznia a brigádnak. Skálázódási problémák még mindig mutatják a foguk fehérjét a hatalmas nyílt és játékos által lehelyezhető építőelemeknek és a járművek sebességének hála.

Lehet hogy fasza dolog hogy mindenkinek ingyenes a cucc, de ez nem azt jelenti hogy bárki is sokkal produktívabb vagy jobban kinéző címeket rak le.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...