Eltűnnek a boltokból a PS4-es játékok letöltőkódjai

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem árulhatják többé a boltok a digitális PS4-es játékok letöltőkódjait, a Sony világszerte nyugdíjazza ezt a műfajt. A letölthető bővítmények, szezonbérletek és hasonló kiegészítők továbbra is elérhetők lesznek így.

Magyarországon is vannak olyan üzletek, ahol bizonyos játékokat nemcsak dobozosan, hanem digitálisan is megvásárolhatunk. Maga a játék persze ugyanúgy a PlayStation Store-on keresztül jut el hozzánk, az üzletben mindössze a letöltőkódot vásárolhatjuk meg hozzá.

De csak április 1-ig. A Sony a jövő héttől világszerte kivezeti ezt a lehetőséget, ennek megfelelően a digitális játékokat csak és kizárólag a PlayStation Store felületén szerezhetjük be. Alternatíva persze lesz, így a PlayStation Store "feltöltőkártyái" továbbra is elérhetőek maradnak, sőt nagyobb címletben is megvásárolhatjuk őket, hogy az összegből kényelmesebben vadászhassunk teljes játékokat.

A Sony szerint a DLC-ket, a virtuális valutákat és a szezonbérleteket nem érinti a döntés.

11.
11.
Slan
Reméljük a többiek nem követik a "jó" példát :) Nem szeretném, ha a cdkeys beadná a kulcsot ;)
10.
10.
NECROSMOKE
Hálistennek. Utálom a digitális verziót. Jobban fest ha jéték közben látom a polcomon is díszelegni a játékot, amivel éppen játszom.
7.
7.
delphijos
#2: Ez se trollkodás, gondolom tömegesen veszel játékot boltban, úgy hogy nem dobozosan, hanem csak kódot....
5.
5.
delphijos
#3: Plusz, amikor nagy tömegben felvásárolják a "harmadik világ" piacára szánt olcsó kódokat, és eladják... ( A CDKeys gyakorlatilag ebből él. )
3.
3.
Ooorky
#1: Probléma ugyan az, mint a PC-s kulcsoknál, nagy részüket lopott bankkátyával veszik, aminek a tisztázása után, a játékok árát vissza kell szolgáltatni a kártya tulajdonosának, ellenben a kulcsokat nem tilthatja le, mivel azzal a vásárlónak ártana, aki a céget hibáztatná, nem pedig a tolvajt (lásd néhány éve az ubisoft esete a g2a-s kulcsokkal).
2.
2.
hoaw
1.
1.
Tomie7
Tehát ez azt jelenti, ha olcsóbban akarsz egy játékot, és adott esetben fent van cd kulcsos formában (ami kurva ritka PC-vel ellenben), akkor mostmár annyira sem lesz fent gg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...