Ősszel jelenik meg a Moons of Madness

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A Funcom és a Rock Pocket Games nemcsak a jövőbeli közös munkát jelentette be, de azt is megerősítették, hogy a stúdió legújabb játéka, a Moons of Madness ősszel, halloween környékén jelenik majd meg.

A 2017-ben bemutatott Moons of Madnessről nagyon rég nem hallottunk semmit, a Funcom azonban felkarolta a projektet, így nemcsak kiadóra, de anyagi támogatásra is lelt a Rock Pocket Games Marson játszódó, felfedezéssel és lovecrafti horrorelemekkel fűszerezett játéka.

A kiadó a mostani bejelentés szerint idén ősszel, valamikor halloween környékén dobja majd piacra a játékot PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

A játék főhőse egyébként egy Shane Newehart nevű technikus, aki a Mars egyik első kutatóállomásán, az Invictuson teljesít szolgálatot. Épp a váltást várja, amikor különös események veszik kezdetüket, a tét pedig már nem más, mint az élete.

2.
2.
crytek
The Park féle walking sim lesz.. De remélem nem csak 60-70 perces mint az volt.
1.
1.
zsocc-nrg
Jó lenne ha túlélőhorrornak készülne mint pl a Dead Space, az úgy adná magát. Bár elnézve a videót, fegyvert vagy bármit nem láttam benne szóval valószínűleg menekülős cucc lesz amiből viszont jelenleg Dunát lehetne rekeszteni, napi szinten jelenik meg legalább egy... Ettől függetlenül kíváncsian várom mert nagyon csípem Lovecraft világát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...