A Warcraft első két része is befutott a GOG-ra

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Hetekkel azután, hogy megjelent a GOG kínálatában a Diablo első része, a Warcraft első két felvonása is elérhetővé vált az üzletben. Bemelegítésnek pont jók lesznek a Warcraft III felújított változata előtt!

Folytatódik a CD Projekt RED és a Blizzard együttműködése, a Diablo után a Warcraft első két része is elérhetővé vált a GOG kínálatában. A Warcraft: Orcs & Humans 5,29 eurót, a Warcraft II: Battle.net Edition 8,89 eurót, míg a két játék együtt 13,29 eurót kóstál.

A Warcraft első része nem hozott sok változtatást, itt a GOG annyit vállalt be, hogy biztosítja a játék röccenésmentes futtatását a modern operációs rendszereken. A Dark Portal kiegészítőt is tartalmazó második rész esetében már más a helyzet, itt a Diablóhoz hasonlóan két üzemmódot kapunk: az egyik támogatja a magasabb felbontásokat, de csak LAN-támogatás mellett, míg a másik SVGA-felbontást hoz Battle.net-támogatással.

4.
4.
Cooper911
#3: A Blizzardnak sem tartott volna tovább mint a gog-nak.
Ennyire érdekli őket az egész.
3.
3.
golyofogo84
#1: Szerintem azért, mert a nagyon régi játékokhoz hozzá kell nyúlni, hogy rendesen futhassanak a mai gépeken. A Blizzard ezt nem vállalta be, a CDPR igen.
2.
2.
Cooper911
#1: Wők wők!
Ha jól tudom a Diablo 1 sincs a saját klinesükön de gog-on már az is ott van.
1.
1.
markoci555
Fel nem fogható hogy a blizzard saját kliensén miért nincsenek ezek a játékok ott!?
Akár a klasszikusait is feltehetnék, az az autóst, vikingek stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...