Nintendo Switchre költözik a Bulletstorm

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gearbox tegnapi Borderlands-bejelentései mellett az is kiderült, hogy a lengyel People Can Fly magát komolyan nem vevő shootere, a Bulletstorm a következő hónapokban Nintendo Switchre is befut.

A Gearbox bejelentése szerint a nyár elején érkezhet meg Nintendo Switchre is a Bulletstorm. A Duke of Switch Edition tartalmilag ugyanazt kínálja majd, mint a Full Clip Edition, ami két évvel ezelőtt jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Mindez azt is jelenti, hogy az alapjáték mellé csomagolva megkapják a Switch-tulajok a korábban megjelent összes letölthető bővítményt, illetve a kampányban Duke Nukem is játszható lesz.

10.
10.
Darksiders84
#7: Bayonetta 3 megjelenik még idén nagyon nincs róla semmi?
9.
9.
Darksiders84
Én is végigvittem újra hogy volt télen Ps+ba de szerintem biztos nem ezt a látványt kapják hanem a régi sok éves első kiadást.
8.
8.
latis666
Jó kis játék aki nem játszott vele annak tökéletes.
7.
7.
Zuzmo
Nyugi, jönnek rá új játékok is, pl. Mortal Kombat 11, Doom Eternal, Wolfenstein Youngblood stb., nem beszélve az exkluzívokról Bayonetta 3, Metroid stb.
De vannak címek, amiket érdemes utólag portolniuk, hogy nőjön a library. Meg hordozható eszközön eddig nem lehetett ezeket játszani.
4.
4.
kopic
3.
3.
Zuzmo
#1: 2017-ben jött ki ez a változat ps4-re és xbox one-ra. Handheld-re meg eddig semmikor semmelyik.
1.
1.
ollie92
Ez a switch taktikája ? 10 éves xbox 360 címeket adnak ki újra ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...