Valve Index - bemutatkozott a Valve VR-sisakja

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 30.
  • Bejelentés
A Valve-nak sikerült úgy lelepleznie a már pletykált VR-szemüvegét, hogy amennyire bejelentette azt, annyira nem is. Egy teaser fotón és egy dátumon kívül ugyanis semmit nem lehet tudni a VR Indexről.

Tavaly novemberben röppent fel először a pletyka, hogy a Valve saját hardverrel is belevág a VR-szemüvegek üzletébe. Ez a szóbeszéd végül igaznak bizonyult, ráadásul a most leleplezett teaser fotó szerint a korábban kiszivárgott képanyagok is valódiak voltak.

A Valve azonban semmit, de tényleg semmit nem árult el a Valve Indexre keresztelt szemüvegről, így csak annyit tudni, hogy májusban számíthatunk a megjelenésre. Viszont ha valódiak voltak a korábbi képanyagok, akkor talán érdemes megemlékezni az Upload VR korábban kiszivárgott részleteire is, ugyanis jó eséllyel azok sem voltak tévesek. A korábban pletykált előoldali kamerák már most is láthatóak a fotón, de különböző szenzorokat is kapunk, továbbá a két lencse mérete is nagyobb lesz, mint amit a HTC-modellektől megszoktunk, így akár 135 fokosra is nőhet a látószög.

És ezek után azon sem lepődnénk meg, ha tényleg VR-játékként térne vissza a Half-Life.

12.
12.
ollie92
Lassan meg bejelentik a half life battle royalet....
10.
10.
kergabi83
Eddig verték magukat hogy a VR egy nagy bukás, meg ilyesmi. Erre tessék. A kliensük meg pontosan olyan, mint az összes többi megkerűlhetetlen OS. Ha eszekbe jut, rátesznek valakit hogy javítgassa, aztán jóvan.
3.
3.
Matt8888
Próbálkozni muszáj, máskülönben nem lenne siker semmiben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...