Valve Index PC

Bemutatkozott a Steam VR-szemüvege.
1632992457

Vadonatúj VR-szemüvegen dolgozik a Valve?

Brad Lynch youtuber a SteamVR kódját bújva bukkant rá Deckard kódnéven futó projektre, ami az eddigi információk alapján valószínűleg a Valve következő, Oculus Questre és Quest 2-re hajazó VR-szemüvege lehet.
1620817200

Konzolos bejelentésre készül a Valve?

A Valve vezetője, Gabe Newell egy új-zélandi kérdezz-felelek esemény során igen félreérthető választ adott, amikor arról érdeklődtek, hogy várható-e tőlük új bejelentés konzolra, vagy esetleg maradnak továbbra is a PC-nél.
1582534800

A Valve Index gyártását is érinti a koronavírus

A Valve Indexet már eddig is nehéz volt beszerezni, és nagyon úgy néz ki, hogy a koronavírus miatt az utánpótlással is akadnak majd gondok a Half-Life: Alyx megjelenése előtt.
1580313600

Még mindig a PS VR a legnépszerűbb VR-headset

A SuperData elemzőinek hála friss infók érkeztek a VR-piac év végi teljesítményéről. Noha még mindig a Sony áll az élen, már a Valve Index sem elhanyagolható tényező, és tarolnak az all-in-one VR-szemüvegek is.
1579168801

Világszerte elfogyott a Valve Index

Tavaly novemberben még csak az Egyesült Államokban és Kanadában volt hiánycikk, mostanra viszont már sehol sem lehet kapni a Valve Indexet a világon. Egyetlen kivétel azért akad, ha Japánban jártok, ott még le lehet csapni rá.
1556701231

Hivatalosan is bemutatkozott a Valve Index

A korábbi szivárgások után a Valve hivatalosan is lerántotta a leplet saját fejlesztésű VR-szemüvegéről, a Valve Indexről. A headset nem lesz egy olcsó mulatság, cserébe elég komoly dolgokat ígér.
1554184832

Júniusban jelenik meg a Valve Index

Véletlenül idő előtt elérhetővé vált a hétvégén leleplezett Valve Index Steam-oldala, és bár a Valve gyorsan törölte az adatlapot, később hivatalosan is jelezte, minden ott található információ valós.
1553954407

Valve Index - bemutatkozott a Valve VR-sisakja

A Valve-nak sikerült úgy lelepleznie a már pletykált VR-szemüvegét, hogy amennyire bejelentette azt, annyira nem is. Egy teaser fotón és egy dátumon kívül ugyanis semmit nem lehet tudni a VR Indexről.