Nem fogyott valami jól az Agony

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 1.
  • Biznisz
Link másolása
A Madmind Studio bejelentette, hogy az Agonyból és az Agony Unratedből összesen 160 ezer kópia talált gazdára. Ebből 100 ezret a PC-s verzió tett ki, a maradék 60 ezret a konzolos változatok adták.

Az Agony a tavalyi év nagy ígérete volt a horrorjátékok piacán, ám sajnos a pokolban játszódó anyag nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket. A hiányosságoktól hemzsegő játékmenet és az utolsó pillanatban kivágott jelenetek nem tettek jót az Agony fogadtatásának. 

Az év végén érkező vágatlan változat már nemcsak a botrányos szekvenciákat ültette vissza a játékba, de számos hibajavítást is magával hozott, így az Agony története végül pozitívan irányba ment tovább. 

Mondjuk az eladásokon ez nem látszik: a Madmind csapata bejelentette, hogy már több mint 160 ezer kópiát passzoltak el a játékból - ebből 100 ezer volt a PC-s, 60 ezer pedig a PS4-es és az Xbox One-os változat. Utóbbi kettő számadatai nem túl pontosak, a statisztikák rendszerint némi csúszással futnak be a fejlesztőkhöz. 

Ugyanakkor az Agony Unrated fogadtatása többnyire pozitív a Steamen, ráadásul a stúdiónak nincsenek anyagi gondjai, így a közelgő két játékát - a Succubust és a Paranoidot - finanszírozni tudja, amellett, hogy technikai támogatást nyújt az Agonyhoz is. 

22.
22.
Ooorky
#21: Ha szar akkor 33 cent is sok érte :-)
21.
21.
crytek
Humble bundlen most egy horror bundle keretében ott van a game az 1$-os részen. Ha a másik kettőt eladod csak 0.33$... Ennél olcsóbb az ingyenes osztásnál lesz ami nem tudható ugye, hogy mikor lesz vagy lesz-e. Így most erősen ajánlott megvenni
14.
14.
NECROSMOKE
Ez ilyen amikor valmit túl nagy dobra vernek/reklámoznak.
Ellenpéldának ott vannak a Rockstar játékok. Alig hintettek el egy-két rövidke trailert, és még is aratnak vele. Mondjuk ez nézőpont kérdése is, de a számok/eladás stb. bizonyitják.
12.
12.
crytek
#10: Én mindent bundleba veszek. Ha az évezred legjobb játéka akkor is..
Soha egyetlen egy filmet/játékot nem hagytam ki azért mert a világ 90%-os okád tőle olyan szar.. Majd én végigviszem/végignézem és eldöntöm...
Ha mások véleménye alapján játszanék/filmeznék kegyetlen sok mindenről lemaradtam volna.

Én sok esetben egyetlen kép alapján eldöntöm tetszik-e a produktum vagy sem. Mivel az indiegala csomagok nekem ingyen vannak (amikből csinálok csoportos vásárlást) párszor emiatt a egy kép alapján itélek meg valamit dolog miatt "befürödtem" Azért az idézőjel mert ugye ingyen van így nem zavart különösebben. Én legalább játszom ezekkel és nem kártyafarmoló program pörgeti :)
Nos a lényeg a lényegben sok olyan volt ami 1 képről azt suggalta hogy akár még jó horror is lehet...sokszor ezek FAKE játékok. A fake annyit tesz hogy játékként van árusítva ,de igazából egy nagy semmik. Adott engine ingyenes részébe tettek bele 1 percet és kiadták mint játék. Írok pár példát:

Rohadt jól kinéző UE4-es walking sim. IMÁDOM ezeket.. Megyek benne mondom ej de szép... csak nincs benne semmi tudsz tenni egy kört és ennyi SEMMI nincs benn... belépve a forumába hogy én vagyok-e debil és valamit nem veszek észre... Nm nem én vagyok a debil. Ez kérlekszépen egy UE4-es assett ami 1az 1-be így van fent.. Tehát a "fejlesztő" arra se volt képet hogy akár egyetlen egy plussz dolgot írjon bele..hogy amint vége a "körnek" kiirjon valamit mintha vége lenne vagy bármi.

De a legfrankóbb az Escape the Base. Mondom jóféle kis hent horror fps lesz lehet majd darálni. Konkrétan ez volt a játék: bementem 3 ajtó lelöttem kb 4 ellenfelet és kidobott a menübe mert megvolt az escape kb 1.5 perc alatt és ez az 1.5 perc is bugos volt.. És ilyenek vannak steamen orrba szájba.. A még frankóbb amikor játszok egy játékot ok tetszik is nem olyan rossz walking sim van story minden.. Majd tolok egy másikat más néven más fejlesztő..1az1-be ugyanaz KÉTSZER VAN fent steam-en ugyanaz a játék... Olvasgattam és ezt oroszok csinálják más név alatt tolják fel több pénz gyanánt..
10.
10.
delphijos
#4: Nem azzal van a gond hogy spórolni akarsz, az érthető , csak nem értem, ha egy játék szar, akkor occsóér’ nem az ?
6.
6.
5.
5.
Raam989
Nagyon kár érte, hogy ilyen frusztráló az egész játékmenet. Megvettem, adtam neki egy esélyt, de 1-2 óra után már annyira zavart az egész koncepció, hogy nem volt ami motiváljon a folytatásra.
4.
4.
crytek
Ennek örömére jöhetne humble haviba majd :) Tolnám ezerrel.
3.
3.
logic5
Még csak arra sem méltattam ezt a sz@rt, hogy leszedjem nkórról...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...