Úgy néz ki, PC-re is jön a Yakuza Kiwami 2

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 1.
  • Pletyka
Link másolása
Az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal idő előtt lelőtte a poént, minden jel szerint hamarosan PC-re is befut a Yakuza 2 remake-je. Ez azt jelenti, hogy a készítők a Dragon Engine-t is átültetnék számítógépekre.

Élelmes rajongók szúrták ki, hogy az ESRB honlapjára felkerült a Yakuza Kiwami 2 PC-s változatának adatlapja. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a Sega némi késés után ezt a részt is átülteti számítógépekre. 

A Yakuza Kiwami 2 egy nulláról felépített remake, amit a fejlesztő legújabb motorja, a Yakuza 6-ban debütált Dragon Engine hajt. Az anyag tavaly nyáron jelent meg PlayStation 4-re, és mi is meg voltunk elégedve vele. Mivel az első Yakuza Kiwami már elérhető PC-n, így cseppet sem meglepő, hogy a folytatás is zöld utat kap. 

Reméljük, hogy a Dragon Engine-nek hála a látvány is jelentősen javul, így olyan framerate és felbontás mellett élvezhetjük a japán anyagot, mint eddig soha. 

5.
5.
hedzsooo
#3: Ezt az okot azért nem tartom valószínűnek, mert a korábbi konzolos-gen. játékai közül is van amit most kezdtek el PC-re kiadni, viszont nem minden esetben azért, mert az új konzolokra is megjelentetnék.
4.
4.
crytek
#3: A kevés warezhoz nagyban hozzájárulnak a cd kulcsos oldalak + a bundlek tömkelege.
Így aki warezol az szimplán türelmetlen
3.
3.
Juha
#1: Gondolom az is közrejátszhat, hogy sokkal egyszerűbb portolni a játékokat, mint az előző gen-ben, a kreativításukat itt kevésbé korlátozza a zárt rendszer (4k, hairworks stb. mehet bele), no meg az online szolgáltatások is sokat fejlődtek (már ahol, persze), így SZERINTEM Pc-n is sokkal kevesebb a game-warez. Kipróbálásra ismerőseim közt még sokan használják, de pár óránál többet nemigazán foglalkoznak vele (megveszik, később megveszik, vagy nem érdekli őket tovább), persze ez nem mérvadó.
1.
1.
hedzsooo
Hűűűű, baromi jó, h MS címek mellett PS címek is végre szépen kezdenek csurogni PC-re! ;D Ja, amúgy a PC Gaming halott, persze XD

Zoenn! Ne felejtsétek milyen nap van, dobjatok ki pár jóféle hírt is ma! ;D Én már ma kaptam 1et hírleviben a GeForce-tól, kajak jól összedobták! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...