Úgy néz ki, PC-re is jön a Yakuza Kiwami 2

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 1.
  • Pletyka
Az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal idő előtt lelőtte a poént, minden jel szerint hamarosan PC-re is befut a Yakuza 2 remake-je. Ez azt jelenti, hogy a készítők a Dragon Engine-t is átültetnék számítógépekre.

Élelmes rajongók szúrták ki, hogy az ESRB honlapjára felkerült a Yakuza Kiwami 2 PC-s változatának adatlapja. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a Sega némi késés után ezt a részt is átülteti számítógépekre. 

A Yakuza Kiwami 2 egy nulláról felépített remake, amit a fejlesztő legújabb motorja, a Yakuza 6-ban debütált Dragon Engine hajt. Az anyag tavaly nyáron jelent meg PlayStation 4-re, és mi is meg voltunk elégedve vele. Mivel az első Yakuza Kiwami már elérhető PC-n, így cseppet sem meglepő, hogy a folytatás is zöld utat kap. 

Reméljük, hogy a Dragon Engine-nek hála a látvány is jelentősen javul, így olyan framerate és felbontás mellett élvezhetjük a japán anyagot, mint eddig soha. 

5.
hedzsooo
#3: Ezt az okot azért nem tartom valószínűnek, mert a korábbi konzolos-gen. játékai közül is van amit most kezdtek el PC-re kiadni, viszont nem minden esetben azért, mert az új konzolokra is megjelentetnék.
4.
crytek
#3: A kevés warezhoz nagyban hozzájárulnak a cd kulcsos oldalak + a bundlek tömkelege.
Így aki warezol az szimplán türelmetlen
3.
Juha
#1: Gondolom az is közrejátszhat, hogy sokkal egyszerűbb portolni a játékokat, mint az előző gen-ben, a kreativításukat itt kevésbé korlátozza a zárt rendszer (4k, hairworks stb. mehet bele), no meg az online szolgáltatások is sokat fejlődtek (már ahol, persze), így SZERINTEM Pc-n is sokkal kevesebb a game-warez. Kipróbálásra ismerőseim közt még sokan használják, de pár óránál többet nemigazán foglalkoznak vele (megveszik, később megveszik, vagy nem érdekli őket tovább), persze ez nem mérvadó.
1.
hedzsooo
Hűűűű, baromi jó, h MS címek mellett PS címek is végre szépen kezdenek csurogni PC-re! ;D Ja, amúgy a PC Gaming halott, persze XD

Zoenn! Ne felejtsétek milyen nap van, dobjatok ki pár jóféle hírt is ma! ;D Én már ma kaptam 1et hírleviben a GeForce-tól, kajak jól összedobták! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...