Darkborn - szörnyként öljük a vikingeket

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 3.
  • Videó
Link másolása
Emlékeztek még a 2016 novemberében Project Wight munkacímen futó akció-szerepjátékra? Az anyag két év alatt rengeteget fejlődött és már végleges címet is kapott. A Darkbornban szörnyként írtjuk a megszálló viking harcosokat.

A 2015-ben létrejött The Outsiders társalapítója az a David Goldfarb, aki a Battlefield 3 vezető designere és a Payday 2 rendezője volt. Új csapata számos DICE-veteránt vonultat fel, bemutatkozó alkotásukon már több mint két éve dolgoznak. 

A korábban Project Wight munkacímen futó anyag végül a Darkborn nevet kapta. A sztori szerint egy sötét fantasy világban járunk, mi egy üldözött faj egyik utolsó képviselőjét irányítjuk. Az emberek tűzzel-vassal irtják a fajtánkat, de minket a bosszú hajt, szörnyként véres rendet vágunk a megszállók között. 

Kezdetben még elég gyengék vagyunk, de idővel egyre erősebb vadász válik belőlünk, így a lopakodás helyett a nyílt konfrontációt is választhatjuk. Végül hatalmas bestiává változunk, amely könnyűszerrel szaggathat szét komplett ellenséges csoportokat. 

Persze nem minden ember gonosz, így alkalomadtán komoly morális döntéseket is meg kell hoznunk. 

A belső nézetű anyag nem rendelkezik pontos dátummal. Az IGN jóvoltából fentebb egy 15 perces gameplay bemutatót nézhettek végig. 

9.
9.
s4jtqkac
Kb 5 éve érdekeltek az ilyesfajta játékok. Azóta már nem mozgat a single player téma. Mókás meg minden, de ha játszom, akkor kb ugyan azt kapom tőle mintha twitchen menne ahogy vki tolja és közben a gyerekkel legózunk, vagy olvasok, mosogatok..stb.. Leginkább azért nem mozgatnak már a single címek, mert nagyon durvákat is végig toltam legnehezebben és kb kiégtem, remélem csak időlegesen, a tudattól hogy bármit be tudok úgy gyakorolni, hogy sikerüljön. Ezért szeretek multizni, azt hiszem. Mert sosem tudhatod pontosan, hogy aki ellened van mit csinál. Ezért szoktam át hardcore-abb shooterekre, mert jobb szeretek csak a hallásomra és pálya ismeretemre hagyatkozni mint a minimapet lesni.. aki így érez azokkal találkozunk úgyis a sandstorm vagy a tarkov vmeik pályáján, a többiekben pedig remélem lesz annyi, hogy végre visszarángatnak a single gamek felé a kommentekkel.
7.
7.
godach
Igen jól néz ki.
A FarCry Isticts Predator jutott eszembe róla.
6.
6.
user101
Még, hog nem születnek ígéretes single játékok?! Bakker ez nagyon tetszik és így a semmiből. Nem is emlékszem a 2016-os bejelnetésre! Emberek, mindenki megnyugodhat, van remény! :D
5.
5.
crytek
#4: Ja lol megvan ez volt az,de az akkori gameplay sokkal szebb volt ...
4.
4.
crytek
Amúgy van egy másik készülő játék amiben ugyanígy lehet repkedni egy lénnyel,de az istenért se találom meg mi a neve :(
3.
3.
zsocc-nrg
Végre valami infó, már azt hittem hogy törölve lett. Kíváncsian várom továbbra is, remélem lesz olyan jó mint amilyennek hangzik.
2.
2.
manderel
Érdekes koncepció, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...