Friss infók a Mortal Kombat 11-ről

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 4.
  • Hír
Link másolása
Ed Boonnal, a Mortal Kombat-széria fejesével egy 166 rövid kérdésből álló interjút készített a Game Informer magazin, melyek közül most kiválogattuk a Mortal Kombat 11-re vonatkozó legérdekesebb infókat.

Az interjú során kiderült, hogy a játékban megjelenéskor 25 karakterre számíthatunk. A későbbi DLC-kkel majd további harcosok is csatlakoznak a küzdelembe, de a végső létszám még így is 40 alatti lesz, és már az is biztos, hogy a Mátrixból ismert Neo nem lesz köztük. A megjelenés idejében még nem lesz semmilyen cross-play lehetőség, de a jövőre nézve stúdió „egyáltalán nem zárkózik el az ötlettől”. A játék Nintendo Switchre szánt verziója pedig stabil 60 fps társaságában fog futni.

A játék történetét illetően több befejezésre is számíthatunk, illetve már létezik egy előzetes forgatókönyv egy új Mortal Kombat-filmről, mellyel ha Boon nem lesz megelégedve, akkor egyszerűen vissza fogja dobni átírásra. Ha pedig a filmeknél tartunk; a fejlesztők már több alkalommal is tárgyaltak a Marvel illetékeseivel egy marveles, vagy egy Marvel vs. DC verekedős játékról.

A jövőt illetően Boon megjegyezte, hogy egy vadonatúj IP-n töri a fejét, ami egy soha véget nem érő online alkotás lenne, de erről bővebb infókat még nem árult el. Ezenkívül még beszélt arról is, hogy a Mortal Kombat 11-ben garantáltan nem lesznek loot boxok.

A Mortal Kombat 11 egyébként hamarosan be is fut, ugyanis április 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, míg Switchre május 10-én érkezik. Az újdonságokat illetően pedig érdemes megjegyezni, hogy a tegnapi napon bemutatkozott Cetrion is, a korábban még sosem látott istennő, aki a föld erejével vet brutális véget ellenfelei pályafutásának.

5.
5.
McDuff
#2: Pedig én a verekedős játékoknál pont elbírom képzelni. Hasonlóan mondjuk a FIFA-hoz is. Ezek pont olyan stílus címek, amiknek van egy alapja amin kb soha semmit nem változtatnak. Részről részre annyi történik hogy karakterek váltják egymást, újak-régiek egyaránt, más pályák, más kivégzések, mozdulatok. Ezt bármelyik részhez utólag is hozzá lehetne csapni. Vagy most itt a 2 órás sztori módot féltjük? Nem hiszem.
4.
4.
manderel
#3: Dehogynem csinálhatnak, eddig is csináltak hiszen ott az Injustice.
A live service lehet gond, hiszen az folyamatos gondozást és erőforrásokat igényel, főleg ha az ő szavaival élve "soha véget nem érő".
Kérdés hogy emelett marad-e kapacitás másra. Persze attól is függ hogy ez a folyamatosan gondozott új IP mennyire lesz sikeres.
3.
3.
Max3000
#2: Miért jelentené azt,hogy az utolsó mk lenne?Nem csinálhatnak más címet is?
2.
2.
manderel
"egy vadonatúj IP-n töri a fejét, ami egy soha véget nem érő online alkotás lenne"

Soha véget nem érő. Aha, a Föld meg lapos.
Ők is felszállnak erre a live service vonatra, úgy tűnik. Még szerencse hogy egy teljesen új IP-vel, nem a Mortallal. Bízom benne hogy ez így nem jelenti azt, hogy ez az utolsó hagyományos MK.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...