Drágább lesz az Xbox Live Gold a briteknél

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 5.
  • Hír
Egyelőre csak az Egyesült Királyságban emelkedik az Xbox Live Gold előfizetésének ára. A Microsoft közleménye szerint Európa-szerte igyekeznek egységes árképzéssel árulni a szolgáltatást, ezért emelkedik az árcédula.

A Microsoft egy körlevélben értesítette a szigetország Xbox Live Gold-előfizetőit, hogy május 8-tól drágul a szolgáltatás, így az éves előfizetés a korábbi 39,99 font helyett 49,99 fontba fog kerülni. Emelkedik a havi előfizetési díj is, így az 5,99 fontról 6,99 fontra ugrik, míg a három hónapos opció díja 14,99 fontról 17,99 fontra nő. A féléves előfizetési lehetőség árcetlije változatlan marad, így az továbbra is 29,99 fontba fog kerülni.

A redmondiak azt is elárulták, hogy akinek van jelenleg előfizetése, azokat egészen augusztus 7-ig nem fogják extra költséggel megterhelni. Az áremelkedést egyébként azzal indokolta a Microsoft, hogy mindig arra törekedtek, hogy Európa-szerte egységes legyen az árképzés, ráadásul az ár módosítása összhangban van a 2016-ban a régióban eszközölt változtatásokkal, fejlesztésekkel is.

Reméljük, a mostani döntés nem lesz hatással a többi ország árképzésére, már csak azért sem, mert hazánkban az éves előfizetési díj még így is magasabb.

70.
Ultimate
#69: Milyen érdekes ahova kawada az utóbbi időben betolta a pofáját ott a békés beszélgetésekből ez lett- itt is.. Kötözk{dő offoló niemand.
69.
Ultimate
#68: Ez az idézet aztán fölényes volt és bunkó. Ze tényleg egy büdös kretén vagy.
Okoskodás.... Itt te okoskodtálazt isarrogánsparaszt módon MEGINT offolva. Takarodj.
68.
Kawada
#67: Fú baszdmeg, te tényleg klinikai eset vagy... Az a baj, hogy itt vannak a kommentek... Ahol egyébként te voltál az, aki reagált valakire (kibaszott fölényesen, bunkón és arrogánsan, csak ahogy szoktad), aki mondta (egyébként tök normális stílusban), hogy szerinte a PS plus címei amúgy is lepipálják a Live-ét, majd jöttél te, hogy

"És a psn továbbra is ótvar a live-hoz képest főleg le/feltöltési sebességben. Rohadtul indokolatlan a psplus áremelése." Majd kezdted az okoskodást, hogy amúgy szarért-hugyért hozzá lehet jutni a Live-hoz. Amire írtam én (már már ment az összehasonlítgatás előtte is), hogy a plus is elérhető ár alatt... :)

De persze megint én citáltam ide a ps-t, ugye? :D Olyan vagy mint a fideszmédia...
67.
Ultimate
#66: Ez egy microsoft hír te ostoba kretén ahova mindenki azért jött rinyálni mert drágul az MS UK régióban vagyis kvázi nemelég hogy nem érint szinte senkit még az sem világos hogy MS gépen tökmindegy a gold régió..... Erre reagáltam...Erre jöttél te a plus-al aminek vajmi kevés köze van a témához azt is beugatva. És még mindig tolod fullba a kretént...Igen. TE. De ahogy elnézegetem a hírek alatti kis kommentjeidet nem csak belém kötsz,másba is. Hónapokkal ezelött sejtettem hogy csak egy ostoba troll vagy de még rá is hajrázol.:)

66.
Kawada
#65: "Nem mellesleg egy régióváltással 8k körül lehet behúzni éves live-ot, majd "hazautazol" és voila... De ezt biztos tudja ez a sok rinyagép hisz nyilván rendelkeznek cboxal.. Oh wait..."

De én indíottam, persze...
65.
Ultimate
#64: "de gondolom ezt biztos tudtad, te rinyagép, hisz nyilván rendelkezel ps4-el."
Ezzel nyitottál, mire leírtam hogy az miért is problémás,gyártsál csak accocat....

Mindezt úgy hogy megint habzó pofával álltám belém miközben a kutya nem szólt hozzád. Nem voltam itt sem "fasz" senkivel te jöttél meg ezzel a kis kommenteddel... Te vagy itt az egyetlen "fasz"....
64.
Kawada
#62: Jézusom... Én arra mondtam, hogy írtad, hogy a Live-ot olcsóbban be tudod szerezni mert lépsz ide-oda és voálá. Erre írtam, hogy ps plus-t is lehet olcsóbban szerezni mert "lehet játszani a régiókkal".

Így van, az akció akkor nem érvényes ott. De ha primary accra van téve, attól még multiplayer működik a többin is. Kizárólag az akciókat nem lehet használni (és néha más a "free game".

A stílus pedig olyan volt, amilyen a tied... (függetlenül attól, hogy épp nem velem voltál fasz, hanem mással)
63.
Ultimate
#62: "Primary-nak kell lenni a plus-os felhasználódnak és ahány régió annyi felhasználót gyárthatsz. "

Lényegében leírtam amit te is és én vagyok a kretén....:D
Komolyan te csak kötözködni jársz fel ide a kis regeddel,kár hogy rendre befürdés a vége.
62.
Ultimate
#61: Nem,az indonéz a primary-d mellette meg gyárthatod az accocat külön régiókra (3 accod van,remek megoldás). És a plusod akciói arra a régióra vannak korlátozva. Hol van ez ahhoz képest amit te az MS-en tudsz csinálni? Sehol,de nem is igen értem hogy jön ez az egész ide, ide is te hoztad ezt be csak tudnám minek. Bizony az vagy kretén. Nem kicsit sony szemellenzős kretén.
61.
Kawada
#60: Akkor varázsló vagyok amiért 3 accom van (US, Indonéz és GB), és indonéz ps plusszal játszom. Kretén.
60.
Ultimate
#53: Nem tudsz, a sonygép régiólockos. Primary-nak kell lenni a plus-os felhasználódnak és ahány régió annyi felhasználót gyárthatsz. De ezt nyilván tudtad hamár belémkötöttél. Oopsz. Kretén...
59.
Ultimate
#52: Storecheckert kell nézni. Most 11k a legolcsóbb argentin és brazil régióból én brazilból húztam be alig 2 hónapja 8300-ért.
58.
delphijos
De basszus mindkét cég egy multi. A cél a profit maximalizálás. Semmit se csinálnak “szívjóságból”. Ha van amikor tetszik nekünk valami amit csinálnak, az se véletlenül van. Nem azért mert ez nekik szar, de nekünk legyen jó.... A szlogenek is csak reklámok.
57.
Nyarlako
#56: Bár még mindig japán lenne a Playstation. Pár éve már kalifornai a SIE.
56.
Kawada
#55: Mondjuk vezetői részről is kell egy olyan felfogás, ami biztosítja a fejlesztők számára az "akármennyit" pénzből és időből is sok esetben. De nyilván arrogánsak, persze. Hol nem? Főleg a japcsik ritka arrogáns, fasiszta seggfejek tudnak lenni.
55.
Nyarlako
#54: Tegyük hozza hogy a Sony öltönyösei is arrogáns barmok.
Ami jó náluk az mind azok érdeme akik a tényleges munkát végzik.
54.
kamgecam
Ez is a mocskos arrogáns sony hibája, a szent és sérthetetlen ms semmiről sem tehet. Szidjuk inkább most is a sonyt mert az a fekete bárány beeeeee beeee.
53.
Kawada
#48: A Ps plus esetében is tudsz régióval játszani, így kb. 8.000 Ft-ra jön ki ott is az éves ps plus (most épp 15 hónap), de gondolom ezt biztos tudtad, te rinyagép, hisz nyilván rendelkezel ps4-el. Oh wait...
52.
Gaboo77
#49: Melyik régióiban ennyire olcsó? Ez most kimaradt. Köszi!
51.
Max3000
#50: Tényleg olyanok ezeknél a híreknél a kommentszekciók,mintha csak egy korábbi hasonló hír alól bemásolták volna a hozzászólásokat.
50.
delphijos
#szemétMS #aSonyis #jobbaLive #jobbaPS+ #szarokazajandékjátékok #nincsexluzív #arraakettőreveritek #ottnemszámít #kolbászbólvanakerítés

Remélem nem hagytam ki semmit :)
49.
Ultimate
Vicces hogy úgy csinálnak itt egyesek mintha érintené őket az áremelés és megy a vérhörcsög style, meeecccsoda szarházi az MS... Bizonyára mind a briteknél laktok, lévén ez őket érinti.. :D
Nem mellesleg egy régióváltással 8k körül lehet behúzni éves live-ot, majd "hazautazol" és voila... De ezt biztos tudja ez a sok rinyagép hisz nyilván rendelkeznek cboxal.. Oh wait...
48.
Ultimate
#41: "utóbbi időben azért a havi PS Plus játékok nagy átlagban lekörözték a konkurenciáét"
Nem. Adok kapok. És a psn továbbra is ótvar a live-hoz képest főleg le/feltöltési sebességben. Rohadtul indokolatlan a psplus áremelése.
47.
kopic
#40: Na, mivan? Bedurciztal pubikam?
44.
godach
Szerintem, akit érint, pont nem fog vele foglalkozni.
Persze, arra jó hír, hogy egymásnak tudjátok megint ugrani, de semmi extra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...