A BAFTA Game Awardson is tarolt a God of War

 • Írta: Shifty
 • 2019. április 5.
 • Rendezvény
Tegnap tartották a Central Londonban a BAFTA Game Awardsot, ahol a Red Dead Redemption 2 alaposan hoppon maradt, a God of War viszont öt kategóriában is győztesként ünnepelhetett. Többek között a legjobb játéknak járó díjat is bezsebelte.

Folytatódik a tavaly megjelent God of War díjesője. Ezúttal a tegnap tartott BAFTA Game Awardson tarolta le a mezőnyt a Santa Monica Studios játéka. Kratos legújabb, skandináv kitérője öt díjat zsebelt be, köztük a legjobb játéknak járó elismerést is.

A BAFTA 2019 egyes kategóriának a nyertesei:

 • A legjobb új cím: Into the Breach
 • A legjobb zene: God of War
 • A legjobb dizájn: The Return of the Obra Dinn
 • A legjobb folyamatosan fejlődő játék: Fortnite
 • A legjobb narratíva: God of War
 • A legjobb újonc fejlesztés: Yoku's Island Express
 • A legjobb mobiljáték: Florence
 • A legjobb családbarát játék: Nintendo Labo
 • A legjobb vizuális stílus: Return of the Obra Dinn
 • A legjobb multiplayer játék: A Way Out
 • A legjobb audio: God of War
 • A legjobb innováció: Nintendo Labo
 • A legjobb szinkron: Jeremy Davies, God of War
 • A legjobb brit fejlesztés: Forza Horizon 4
 • "Game Beyond Entertainment" különdíj: My Child Lebensborn
 • Az év mobiljáték (közönségszavazás): Old School Runescape
 • A legjobb játék: God of War

Ezek is érdekelhetnek

75.
frankdelgado
#74: Tudod mivel jáccok gec? Áncsártid vazze..igaz a PS vitás változat, de kenem neki!

A GOW-hoz: volt szerencsém 1 órát játszani vele. Ezen idő alatt a következő jött le: a zene kíváló, ehhez kétség nem fér és ez sokat hozzá tesz a hangulathoz, ami szintén nagyon ott van. A hac az annyira nem tetszett, amikor a kics csicskákat püföltem az elején, de volt egy nagy baxott troll is azt jó volt a fejszével dobálni. Nem olvastam utána a sztorinak, de ilyen : "eddig nem foglalkoztam a gyerekkel, de most a nyakamon maradt és mi a faszt kezdjek vele, hát viszem magammal a dolgozóba" felütéssel indul, ilyet meg láttunk már. Kratos nagyon kemény - egy szál cicifixben nyomja a zimankóban - és ezt szeretem. Majd kipörgetem, mert jó benyomást tett rám, a díjakat meg had kapja, ha már ennyit dolgoztak vele..
74.
kamgecam
Ne marakodjatok skacok.(mondom én...XD) Abban talán mind3an egyetérthetünk hogy a TloU és a Rdr2 harcrendszere ugyanaz a szint, a Ai is. Csak valaki az egyiket valaki a másikat szereti jobban azt kész. Mindkét játék kurva jó!
73.
Ultimate
#72: Hagyjuk bizony mint azt már milliószor bizonyítottad, egy kötözködő született kretén vagy nem gyenge sony szemellenzővel. És még mindig nem érted a problémát. Sem amik le lettek írva,csak tolod jra és újra fullba a kretént mint az MS hír alatt.
De okos enged...Nyomjad én megyek játszani Seki-t tovább.:)
72.
Kawada
#71: Offolom? Nézz már vissza, hogy kik hozták be a harcrendszeres témákat ez alá a cikk alá, ezek kapcsán kedztem én is emlegetni... :) Az Ai-t azért hozom ide, mert Ai ellen harcolsz, te majomember... hogy a faszomba ne lenne akkor a része, akármilyen élvezetes lehet valami, ha a parasztok nem csinálnak semmit csak helyben állnak és várnak hogy megöld őket, és miután kapnak egy találatot, még felállnak és kilépnek a fedezék mögül (RDR)... így kapcsolódik ide.

Nem, nem érted. De hagyjuk is.
71.
Ultimate
#70: Fikázom az UC harcrendszerét?? Hol??
Mit említsek meg az RDR2 AI-ról mikor TE hoztad ide be????
GoW-nél továbbra sem ez volt a kérdés,hanem az hogy ebben mi az ami nem volt 10+ éve akár jobban???
Persze ő érdemük. Az meg a tied ahol ez a topik most tart. Még mindig ott tartunk hogy 2 komment után ami még csak nem is neked lett címezve szétoffolod a topikot abszolút ide nem illő témakörben. És összevetsz egy lövöldözős játék harcrendszert egy közelharci játékkal, külön jár a keksz. De offoljunk kérdezem továbbra is. Mi kéne még a harcrendszerébe az RDR2-nek hogy az ilyen húgygyúak is elégedettek legyenek. Szó sincs itt az AI-ról. HARCRENDSZER. Autoaim adott oké,kapcsold ki. Mellette mi az ami olyan gáz? Az hogy végtagra tudsz lőni...hogy el tudod lőni a kezeket lábakat,ki tudod lőni az emberek kezéből a cuccokat, hogy artériát tudsz találni amire kiszenved az ellen,hogy érdemben reagálnak a találatokra.. Mi az ami még ide kellene? Az hogy nem ér semmit a fegyverkarbantartás és fejlesztés hagyjuk mert ordas nagy "faszság". Mindez úgy hogy ez így magában jóval több mint amit a legtöbb tpSHOOTER fel tud mutatni az esetek javában. De told ide az AI-t,amire továbbra sem mondta senki hogy szuper lenne,de sértett fanként be kell tolni holott igen a Tlou és ND játékok AI-ja enneél jóval kevesebbet tud prdukálni tetzik nem tetszik.. Értem én amiket a GoW-ra írsz,de eből tovbbra is mi az ami nem volt 10+ éve? Semmi... Tolod tovább fullba a kretént látom..
70.
Kawada
#65: Miben egetrengető? Abban, hogy kifinomultan ötvöz elemeket. Van értelme a védekezésnek, támadásnak, dodge-nak, a kombórendszernek, remekül lehet használni a coop segíséget akit szintén fel lehet használni a taktikusabb harc érdekében, a harc kihívás tud benne lenni, remekül van megoldva szerintem a fejlődési rendszer, van értelme fejleszteni (RDR2-ben egy szaros pisztollyal végig lehet dergetni a minusz IQ-s autobotos szarságokkal, van benne karbantartás, de minek, olaj, de minek, erős és gyenge fegyver, de minek... ne haragudj, nem kell, hogy egyetérts velem... De a God of War harcrendszerét mondjuk tudnám egy Tarantino filmhez hasonlítani, ami önmagában kurvára nem egyedi, de az, ahogy az egyes elemeket felhasználja és amilyen minőségben azt teszi, az ad egy karaktert neki. Én GoW után ültem le Bloodborne-ozni, olyan volt mintha 5 évet visszautaztam volna az időben, pedig rengetegen dícsérik a From Software rendszereit/rendszerét. Egyébként kurva egyszerű a különbség, a GoW-ban jó harcolni, a RDR2-ben nem... ennyi.

Te fikázod az uncharted harcrendszerét pl. amire még a legelvetemültebb UC fan is azt mondja, hogy "igen, a harc valóban csak átlagos, de nem ezért szeretjük", erre egy ennél is ostobább AI és harcrendszerre meg sem említesz semmit, mindenki csak "hazudik". Ja és ezek után én vagyok a szemellenzős.

Az pedig, hogy Dukennel meg Kamgecammal milyen mederben ment, inkább az ő érdemük mint a tied.
69.
godach
#68: Én csípem őket is nem azt mondom, csak a fene sem jegyzi már meg a két havonta váltakozó nicket. Ezért tévesztettelek össze téged is randall13-al és őket is teljesen, mert mostanában csak a stílust figyelem. :D
68.
Ooorky
#66: Láttam én már laposföldest FB-n önmagával vitatkozni, hogy az érdeklődés látszatát keltse, csak néha elfelejtett account-ot váltani :D
67.
Ultimate
#66: https://media.giphy.com/media/jSxK33dwEMbkY/giphy.gif
66.
godach
Lol. Én eddig azt hittem, hogy Ultimate meg Kawada ugyan az.
65.
Ultimate
#64: Totál felesleges rád érdemben reagálni. A kérdés továbbra is adott amire érdekes nem j{n válasz, mi azamiben a gow harcrendszere olyan egetrengető amit nem láttunk 10+ éve.
Te kötekszel ittnem én ahogy a többi topikban is... Temeg olyan vagy mintegykretén troll aki az emberekbe beleállni jár a fórumba. Te vagy az érvfelsorakoztatás netovábbja. :)
Köszönöm a baj az hogy senki sem állította hogy rdr2 ai kiváló de még csak azt sem hogy jó. De megszúrta a kis sonyszemellenzód hogy a tlou AI-ja kapott. Megsúgom ilyen sót kínosabb videót onnan istalálni az AI gyengeségét firtató topikokról nem beszélve. Egyetlen kommentben került ekő rdr2 az is azért mert előző genes harcrendszerről volt szó mire megkérdeztem hogy ha az előző genes akkor gow mégis mi... Erre jössz nekem esve szokásod szerint olyan kommentekre reagálva amik nem is neked szólnak. És ezt tolod minden topikban. Persze a faszságaimra reagálsz... Hogyne. :) Jól tolod, régebben is meg@llapítottam hogykretén vagy most sincs másképp és igen fail akárcsak psplus régiós kommented és a többi nagy érdemű hozzászólásod. Beszédes hogy a feltűnésedig normális mederben ment a társalgás Dukennel, Kamgecammal, erre jöttél te.
64.
Kawada
#62: Rossz reggel? Azért mert neked címzek egy választ miközben nem nekem szólt? Égetem magam? 2 mondatot nem tudsz megfogalmazni, hogy miért jó a RDR2 harcrendszere, anélkül, hogy ne hoznál fel játékokat, amikben szerinted szar a harcrendszer, de nem tudod megindokolni, hogy miért gyengébb... Olyan vagy mint a magyar közbeszéd.

https://www.youtube.com/watch?v=ilRGOCJBpO4

Tessék. Az első random videó, amit megnyitottam a RDR2-ről, amivel remekül lehet szemléltetni mekkora kihívás a játék és milyen jó az AI, akik úgy vesznek körbe, hogy 2 ember egyszerre nem lő rád, és egy helyben állva meg lehet védeni egy postot, ami körbe van véve és még gattlinggel is lövik... :)

Nincs semmi baj vele, hogy neked tetszik. De ha levesszük a narratívát, a karaktereket és magát az atmoszférát, amit remekül teremtenek meg, ez egy Gears of War 1 szinten elérő vocer shooter rendszer. Egyébként ez se lenne baj még, ha ezért nem járan 10/10 egy olyantól, aki mindenbe beleköt, minden szar és minden amiről ő mást gondol, fel van szopva.

Talán ha tudsz érdemben is reagálni, nem csak "hahah, égeted magad, fail, hazudsz", stb. akkor szívesen vitatkozok. De gondolom velem nem lehet mert "hazudok, és fail és kiszólthozzád?".

63.
Ultimate
#62: A psplusos failodról nem is beszélve... De ja nekem nincs ps4-em.:)
62.
Ultimate
#60: Faszsággal? Nyugodtan csak magad égeted ennyire veszlek komolyan.
Eleve hogy szerinted a Tlou AI jobb mint rdr2 már komolytalanna tesz, pláne mikor mindenhova bejössz belémkötni, de rajta. :) Tegnap már volt fail mert rossz reggel reagáltál.. :D
61.
Ultimate
#57: Mi a gyengebenne. Adott a fedezék rendszer azelsőhöz képest finomítva. Hitreg hibátlan. Kézből ellőhető fegyver, rendes fizika találatoknál, végtagok ellövése, artériák ellövése. Mi vele a baj? Mi az amiben pl egy uc4 ami szintén tps többet tud ilyen téren? :)
És továbbra is kérdem mi az ami a GoW harcrendszerében annyira nextgen hogy azt 10+ éve nem láttuk? :)
60.
Kawada
#59: Attól még reagálhatok-e a faszságaidra? :)
59.
Ultimate
#54: "elképesztő hogy elvakít téged a szerelem"
Ez pont te mondod? Megint úgy hogy a kutya nem szólt hozzád?
58.
atroll1
#56: Most erre mit mondjak? Nem játszottam vele, felőlem hőbörögjenek
57.
zoli12i
#53: Azért marad el 10 évvel, mert az első részben is ez volt már. És màr ott is gyengécske volt. Nem is értem, hogy gondoltàk, hogy nem nyúlnak hozzá.
56.
Kawada
#55: A BF5 pedig 81 ponton áll, mégis mindenki hőbörög. :)
55.
atroll1
#54: Igazából nincs miről beszélni, a RDR2 jelenleg a legjobra értékelt PS4 játék és nem egy random GKPistike véleménye, hanem kb. 100 review alapján.
54.
Kawada
#53: És esetleg érvelni ellene/mellette úgy, hogy nem másra mutogatsz? Mert pl a the TLOU eseté nagyon kritikus vahy ai-val, pedig ott ESL játékos hatását kelti az AI a red deadhez képest. De említhetném a legdurvább auto aim rendszert is és a dead eyet is. De konkrétan egyébként 0 fejlődés volt a első részhez képest.

A RDR2 egy remek játék. De elképesztő hogy elvakít téged a szerelem... Konkrétan soha, egy rossz szavad nem volt pl. a RDR2-re, ellenben mindenki hazudik aki megfogalmaz 200 másik tesztben is megfogalmazott kritikát. Ez amúgy nem lenne baj, csak... Na... Jönne a személyeskedés amit inkább nem.
53.
Ultimate
#52: Tudnám mitől marad el aharcrendszer 10 évvel. :)
Ezzel a lendülettel a GoW is 10+ évvel le van maradva, ennél jobb összetettebb harcrendszerek is voltak 10+ éve, semmi olyat nem nyújt amit nem láttunk már akár 2 konzolgennel ez elött.
52.
Huf93
Rdr2 jo nagyon is de messze nem hagyott akkora nyomot mint a gow a sok lovaglás és fölösleges lovaglás + a 10 évvel elmaradt "harc rendszer" elég csúnyán lehúzza az értékeléseket
Narratíva meg történet mesélés pedig sajnos hiába jobb más ha összképbe jobb a GoW mélyebb nyomot hagy benned minden része a narfatíva is meg a történet is
51.
xanatos0911
“Tegnap tartották a Central Londonban a BAFTA Game Awardsot...”

Mi a hiba?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...