A BAFTA Game Awardson is tarolt a God of War

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 5.
  • Rendezvény
Link másolása
Tegnap tartották a Central Londonban a BAFTA Game Awardsot, ahol a Red Dead Redemption 2 alaposan hoppon maradt, a God of War viszont öt kategóriában is győztesként ünnepelhetett. Többek között a legjobb játéknak járó díjat is bezsebelte.

Folytatódik a tavaly megjelent God of War díjesője. Ezúttal a tegnap tartott BAFTA Game Awardson tarolta le a mezőnyt a Santa Monica Studios játéka. Kratos legújabb, skandináv kitérője öt díjat zsebelt be, köztük a legjobb játéknak járó elismerést is.

A BAFTA 2019 egyes kategóriának a nyertesei:

  • A legjobb új cím: Into the Breach
  • A legjobb zene: God of War
  • A legjobb dizájn: The Return of the Obra Dinn
  • A legjobb folyamatosan fejlődő játék: Fortnite
  • A legjobb narratíva: God of War
  • A legjobb újonc fejlesztés: Yoku's Island Express
  • A legjobb mobiljáték: Florence
  • A legjobb családbarát játék: Nintendo Labo
  • A legjobb vizuális stílus: Return of the Obra Dinn
  • A legjobb multiplayer játék: A Way Out
  • A legjobb audio: God of War
  • A legjobb innováció: Nintendo Labo
  • A legjobb szinkron: Jeremy Davies, God of War
  • A legjobb brit fejlesztés: Forza Horizon 4
  • "Game Beyond Entertainment" különdíj: My Child Lebensborn
  • Az év mobiljáték (közönségszavazás): Old School Runescape
  • A legjobb játék: God of War
75.
75.
frankdelgado
#74: Tudod mivel jáccok gec? Áncsártid vazze..igaz a PS vitás változat, de kenem neki!

A GOW-hoz: volt szerencsém 1 órát játszani vele. Ezen idő alatt a következő jött le: a zene kíváló, ehhez kétség nem fér és ez sokat hozzá tesz a hangulathoz, ami szintén nagyon ott van. A hac az annyira nem tetszett, amikor a kics csicskákat püföltem az elején, de volt egy nagy baxott troll is azt jó volt a fejszével dobálni. Nem olvastam utána a sztorinak, de ilyen : "eddig nem foglalkoztam a gyerekkel, de most a nyakamon maradt és mi a faszt kezdjek vele, hát viszem magammal a dolgozóba" felütéssel indul, ilyet meg láttunk már. Kratos nagyon kemény - egy szál cicifixben nyomja a zimankóban - és ezt szeretem. Majd kipörgetem, mert jó benyomást tett rám, a díjakat meg had kapja, ha már ennyit dolgoztak vele..
74.
74.
kamgecam
Ne marakodjatok skacok.(mondom én...XD) Abban talán mind3an egyetérthetünk hogy a TloU és a Rdr2 harcrendszere ugyanaz a szint, a Ai is. Csak valaki az egyiket valaki a másikat szereti jobban azt kész. Mindkét játék kurva jó!
69.
69.
godach
#68: Én csípem őket is nem azt mondom, csak a fene sem jegyzi már meg a két havonta váltakozó nicket. Ezért tévesztettelek össze téged is randall13-al és őket is teljesen, mert mostanában csak a stílust figyelem. :D
68.
68.
Ooorky
#66: Láttam én már laposföldest FB-n önmagával vitatkozni, hogy az érdeklődés látszatát keltse, csak néha elfelejtett account-ot váltani :D
66.
66.
godach
Lol. Én eddig azt hittem, hogy Ultimate meg Kawada ugyan az.
52.
52.
Huf93
Rdr2 jo nagyon is de messze nem hagyott akkora nyomot mint a gow a sok lovaglás és fölösleges lovaglás + a 10 évvel elmaradt "harc rendszer" elég csúnyán lehúzza az értékeléseket
Narratíva meg történet mesélés pedig sajnos hiába jobb más ha összképbe jobb a GoW mélyebb nyomot hagy benned minden része a narfatíva is meg a történet is
51.
51.
xanatos0911
“Tegnap tartották a Central Londonban a BAFTA Game Awardsot...”

Mi a hiba?
49.
49.
Fata Morgana
#43: Csak ugyanabban a kontextusban válaszoltam, ahogy a delikvens(ek) "megtaláltak" tudod "ki mint vet úgy arat" alapon.
Már többször leírtam itt is, hogyha jól tudom ez egy komment oldal, ahová bárki leírhatja a tapasztalatait, meglátásait, hírrel, cikkekkel, játékkal kapcsolatban ezek szubjektív dolgok, mivel nem vagyunk egyformák.
Vannak a "az élettelenek" akik erre ugranak nem érdekli őket, csak az hogy betalálják a másikat, nem tudom de, lehet hogy az otthoni ingerszegény környezet az oka vagy mi bánat de valakiknek ez az élete.
Még azt sem lehet mondani hogy beszélgetni szeretne, mert akkor talán más hangvétellel, kezdenék a beszélgetést nem úgy, hogy le hülyézik, vagy bunkózzák a másik embert kb. így kezelem a problémát én is úgy indítok ahogy felém "nyitnak" ennyi ezen dolgok java része nem történne meg, szemtől szemben erre mérget mernék venni.
43.
43.
zoli12i
#35: Mert már többször is le tetted a névjegyedet.....olyan alkotásaid voltak néhány hírnél. Kommentjeid felét törölni kell.
37.
37.
Fata Morgana
#36: https://www.youtube.com/watch?v=tGeYmC9bK68 (Bloodborne)

https://www.youtube.com/watch?v=PrYPqtWWB3s (Dark Souls 3)
36.
36.
Fata Morgana
#30: "A Bloodborne viszi a pálmát a generációban" mekkora fanatizmus te jó ég, hallgattad már mindkettő soundtrack-et???
A Bloodborne alatt leegyszerűsítve full dramatic music megy itt-ott némi vokállal, a DS3 alatt megszólaló produktumok kicsivel összetettebbek és változatosabbak.
35.
35.
Fata Morgana
#29: Mire bannoltak volna mert, ja te reszkettél érte a legjobban hát nem jött be, mint ahogy még sok minden az életedben nem fog bejönni.
Na radír van kiscsibe.:)
34.
34.
Fata Morgana
#30: Nem beszélnél butaságokat, ha játszottál volna mindkettő játékkal.
Viszont biztos mindenki hülye csak te vagy a "profasszor".

https://www.youtube.com/watch?v=DemQ15Iy7HQ

https://www.youtube.com/watch?v=-b-DaQGKlUg
31.
31.
kamgecam
#30: Azért van felsz....
30.
30.
kamgecam
#27: Azt van felszippantyúzva mert megérdemli. Ahogy a Ds3 a Bloodborne, a Sekiro is megérdemli. Az mondat pedig hogy a valkürök támadási animációkat a niohból vették át, egyenessen hülyeség. A ds harcrenszere inspirálta őket az tény, de a gow-é kifinomultabb, komplexebb nem csak előre hátra gurulunk,támadunk meg védekezünk. Nem olyan darabos mint a ds harcrendszere. A zene és a szinkron minőségében pedig nem vettem észre különbséget. Talán zeneileg a Bloodborne visszi a pálmát a generációban, de narratíva és szinkron is gow. A vágások nélküli narratíva főleg.
29.
29.
zoli12i
#27: Azt hittem téged már régen bannoltak...
27.
27.
Fata Morgana
A GOTY-t megérdemli az biztos mint játék!
Viszont a narratíva és főleg az audio kategóriában nem igazán a DS3 lazán "véresre" veri zeneileg.
A játékban van pár "összelopott" koncepció pl. harcrendszer aminek jó pár eleme a DS-ból való vagy pl. Valkűrök támadási animációi melyek némi finomítással a (Nioh-ból származnak) csak mellékesen jegyeztem meg, mivel jóra sikerültek és jól pakolták bele a játékba.
Amit sajnálok hogy a szavatossága, nem éri el Sekiro-ét, 2x toltam ki a GoW4-et és mire jött a NG+ már nem volt ami motiváljon harmadszor már nem okozott volna semmilyen újdonságot.
Ezeket leszámítva jó játék csak ahogy mások is írják "fel szoppantyúzva egy kissé" de ezen már meg sem lepődöm.
26.
26.
Back2U
#24: Tényleg ott tartunk hogy egy ilyen egyszerű mondatot nem tudsz értelmezni?

Azt mondta, hogy év játéka. Az év játéka sose mindenben a legjobb, csak élményben a legtöbbet adta, a legmagasabb minőségen, amit csak lehetett, de mint a világon mindennek, ennek is vannak gyengeségei és erősségei, amiket másik játékok jobban csinálnak. Pl narratíva- Detroit. Erről van szó, és elég kellemetlen, persze nem nekem, hogy nem érted meg elsőre.
21.
21.
kamgecam
Túlértékelt mint a TloU meg a többi sony exkluzív...Ha nem az lenne, meg nem fizette volna le a sony a világ összes kritikusát és a médiát (mert nyilván több pénzük van mint az ms-nek...) akkor csak közepes értékeléseket.Lol. Egyébként meg gratula sony. You killed every last one of them in this generation. Ezért játszok bsztok meg az ilyen gémek miatt!
20.
20.
crytek
Közben AC Origins Humble havi bundlejában :) :)
14.
14.
medson
Furcsa hogy mindenki sír az epic es exkluzivitás miatt pedig a sony meg a micro már évtizedek óta műveli. Plusz poén hogy nem is kell hozzá venned egy 100 ezres rendszert hanem csak lekel tölteni egy kibaszott programot ahonnan rányomsz a play re.
13.
13.
zoli12i
#12: Jah, most láttom :D
Bocsi
12.
12.
Back2U
#11: Poén, a másik csávó miatt :D
9.
9.
redsovi
Roger Clark érdemelte volna a legjobb voice performance-t. aki kijátszotta a RDR2-t, az tudja miért.
8.
8.
zoli12i
2 hete szereztem meg a játékot, mert eddig halogattam valamiért. Pedig toltam a harmadik részt, ami anno nagyon tetszett. De ez húh....ez így most vissza adta a hittemet a videójátekozáshoz. Egyszerűen nem tudom letenni. Kidolgozott, hosszú, gyönyörű látvány, zene és végre igazi sztori. Rpg elemek hatalmas pluszt ad a játékhoz.

Év játéka nálam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...