Videojátékot készít Dario Argento

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Az olasz horrorfilmek nagymestere, Dario Argento játékkészítésbe vág, pontosabban "kreatív felügyeletet" vállal egy indie csapat belső nézetű horrorjátéka felett. A Dreadful Bond egy kísértetjárta kastélyba repíti a borzongni vágyókat.

Dario Argento, a Mélyvörös és az eredeti Sóhajok olasz rendezője a játékfejlesztésből is kiveszi a részét.  Persze nem programozni fog, hanem kreatív felügyeletet vállal a Dreadful Bond készítésénél. A cím egy belső nézetes pszichológiai horrorjáték, amelyben egy elhagyatott kastélyt járhatunk végig. 

A hátborzongató, labirintusszerű helyszín tele van elkeseredett hangokkal, emlékekkel és sötét árnyakkal, valamint Empuros titkával - bármit is jelentsen ez. Főhősünkkel szépen végigjárjuk a folyosókat és a termeket, a lehető legtöbb nyomot összeszedve, hogy fény derítsünk a kastély tragikus múltjára. 

Szó szerint az árnyékok elevenítik fel a múltbeli eseményeket - ehhez a fejlesztő, a Clod Studio valódi szereplőket használ fel. Idővel a ház is átalakul, meglátogatunk egy part menti templomot és az óceánt is. A készítők valódi hátborzongató helyszíneket jártak be Olaszországban, hogy ihletet és adatokat gyűjtsenek. 

A Clod csapata jelenleg a fejlesztés utolsó szakaszában jár, és a Kickstarteren kalapoznak pénzt a befejezéshez. Ha a kampány sikeres, várhatóan 12-15 hónap múlva jelenhet meg a Dreadful Bond, így 2020 decemberénél előbb ne is számítsunk rá. 

5.
5.
crytek
Erre nem számítottam hogy ennyire érdektelen lesz kickstarteren :(
4.
4.
crytek
Hm érdekes kb 0 emelkedés volt 1.5 nap alatt :(
Azért remélem a sikertelen gyűjtés miatt még lesz belőle valamit
3.
3.
Nicodemus
Részemről támogattam is.
1.
1.
crytek
Eltünt az esti kommentem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...