Összeolvad az Xbox Live Gold és a Game Pass?

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 6.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint hamarosan nem kell külön előfizetés, ha az Xbox Live Goldba és a Game Pass szolgáltatásba is beruháznánk szimultán. Bennfentesek szerint jön az Xbox Game Pass Ultimate, amely havi szinten 15 dolláros kiadást jelent.

A Microsoft végre feltette a kérdést: miért fizessen két előfizetést az a felhasználó, aki egyidejűleg az Xbox Live Goldba és a Game Passbe is beruház? Az ismert iparági bennfentes, WalkingCat a Twitteren osztotta meg elsőként, hogy a redmondiak két szolgáltatása egy előfizetésbe tömörül hamarosan. 

Az egyesülést már régóta rebesgették, vélhetően napokon belül hivatalos lesz az ügy. Az Xbox Game Pass Ultimate-et egyébként havi 15 dollárért fizethetjük elő, ám az Insiders-tagoknak a hivatalos premierig mindössze 1 zöldhasút kell fizetniük érte. 

Hogy nem légből kapott a hír, mi sem bizonyítja jobban, hogy a két elismert szaklap, a Thurrott és a The Verge is beszámolt róla.

14.
14.
godach
Legutóbb 3800ért vettem negyed éves és ugyan ennyiért gp-t. Bőven megértr
13.
13.
crytek
#12: Van... Éljen a szerkesztés + köcsög mobil szarakszik :(
12.
12.
crytek
#11: Boxon megmondom őszintén én is 1 hó 3hó illetve 6 havit látok mindig. De a konzolboltokban cd kulcs boltokban amazonon stb helyeken v
11.
11.
delphijos
#9: Tudtommal GP-re amúgy sincs éves előfizetési lehetőség. Persze lehet tévedek.
10.
10.
RangerFox
#8: Már késő, a fejébe másztak! :- (
9.
9.
Sajnos a hír ebben a formában nem igaz, ahogy itt leírták (lefordították).

Lesz egy új, Ultimate-előfizetés, de megmarad a két szolgáltatás külön-külön. Aki akarja, az egyben veheti meg majd a kettőt (ultimate), ami spórolást jelent, de csak akkor, ha valaki egyébként havonta veszi meg ezeket, külön-külön (ergo, ha valaki évesre fizet elő, ott nem lesz árelőny).
7.
7.
Huf93
#1: Az én értelmezésem szerint ez egy + opció lesz
Nem pedig helyettesíti őket csak lesz egy ilyen is pluszba
3.
3.
Slik
gondolom ezert fogjak ultimatenak hivni es emellett lesz basic pack
2.
2.
#1: Én sem örülnék neki, én pl nem multizom, semmi szükségem a goldra.
1.
1.
crytek
Jóbban örülnék ha maradna a külön opció is mert így dupla kombóval nem hiszem hogy lesznek ugyanúgy 300ft-os havi akciók :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...